Ghiocei de Martie-Aprilie 2009***331***
Raspunsuri - Pagina 11
aris26 spune:
mda, Chato, cred ca ai dreptate, sigur a inteles ca e bolnav mai ales ca starea lui s-a degradat rapid, oricum povestea m-a impresionat profund, ca o fi vis, ca o fi imaginatia lui, ca o fi ceva...real...imi place sa cred ca tata nu mai e bolnav si ca e "frumos" asa cum zice piticul meu. eu cand ma gandesc la el incerc sa imi aduc aminte de el de acum un an cand rasturna si muntii din loc. oricum in ultimul timp le leaga atat de multe incat incep sa cred in paranormal. sarcina asta obtinuta incredibil de usor(am "gresit" doar o singura data, eu avand probleme serioase de fertilitate si mai nou si un fibrom de toata frumusetea de care am aflat acum, in sarcina), la scurt timp dupa moartea lui, faptul ca urmeaza sa nasc fix de ziua lui de nume, ca am aflat ca am baiat de ziua lui tata de nastere(si-a dorit baieti toata viata si a avut parte de doua fete)pana si cainele lui preferat a murit fix in ziua in care a implinit 1 an de cand a murit....nici nu mi-am plans catezaua pentru ca am simtit ca si cum ar fi venit tata sa isi ia si el un caine...
hai ca...
eu sunt o tipa destul de cu picioarele pe pamant dar se pare ca am si o latura mistica
+
aris26 spune:
ca sa schimb subiectul ca deja am un nod in gat si vad ca ma doare si burta
fetelor din bucuresti, daca auziti pe cineva care isi doreste un pui de pisica, a cinci tigrishori. s-au nascut pe 30 iunie, ii mai tzin un pic sa ii vad mai mari dar apoi trebuie sa le gasesc parinti ca in curte nu pot sa-i las cu cei doi caini ai mei si in casa 6 pisici, un copil si eu gravida fara anticorpi la toxoplasma...nu prea merge
+
aris26 spune:
bai chestia asta cu apa si mersul la buda ma dispera. in doua ore si jumatate am fost de doua ori si acum plec iar, pai la cate ture fac sus-jos pe scari pt buda si diverse probleme prin fabrica cred si eu ca nu ma ingrash
+
anamariame spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui denisamada
|
anamariame spune:
Citat: |
citat din mesajul lui pisigri Chato, iti tin pumnii sa auzi vesti bune la medic. Daca-s aplicabile fara acordul partenerului, sa mi le impartasesti si mie :))))Eu...nu stiu ce vreau. Pe de o parte imi doresc tare mult inca un copil, pe de alta, dincolo de considerente materiale si "de mofturi" (cheltuieli, nopti nedormite etc), am o mare teama... Si pe de alta parte imi doresc asa de mult inca o fetita...:((http://pisigri.blogspot.com/Mami de Ilinca (5.03.2009) |
anamariame spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Ilinca_M. A, nu v-am zis ca si la ultimul examen nota e 10, dar acolo jumate e meritul lui huzband, nu v-am zis ca el mi-a compus mai bine de juma de eseu (6 pagini) caci era pe tema artei contemporane si situarea ei intre valoare si kitsch si acolo zau ca el e iexpertu' familiei, io am facut numa partea strict filosofica iar el a fost cu partea practica, a comentat piese de teatru contemporan si filmele lui Almodovar. Amu nu ca e huzbandu' meu, da' e tare talentat.Chato, nici Phiphi nu executa nimic la comanda, decat daca are chef (gen:"aduci mingile sa ne jucam?") da'-mi place ca are initiativa sa ma ajute, ma distreaza ca daca-s pe buda si suna prin casa telul sau primesc sms intai vine panicata sa-mi zica ceva de genul:"shaigala! shailalalala!""(no, ala cred ca e "suna") si apoi fuge ca un prasnel si mi-l aduce:)))I'm wearing my heart like a crown/ Pretending that you're still around. |
anamariame spune:
Wow, Aris, m-au impresionat profund visele Vitaminei!Ana-Maria, mami de Eva Maria (23 aprilie 2009)
aris26 spune:
ana-maria - noi am renuntat la biberon de un an jumate pe timpul zilei si de un an pe timpul noptii. la gradi are vesnica cana cu pai, acasa bea din pahare sau cani. in deplasari traiasca porcariile gen tedi la sticle sau la cutie cu pai.
chiar cum stati la capitolul dulciuri? ca mie mi se pare ca al meu exagereaza. nu scapa ziua fara macar un "ou cu linguritza" la care nici nu deschide surpriza ia doar partea cu "mancarea"(citez) si o punguta de "bomboane pt shmecher" adica nishte m&m's pe care le pune intr-o jucarie speciala pe care cand o trage de mana lasa sa cada cate o bomboana. asta minim asa..ca mai baga si cate un nesquick bar, sau o napolitana, sau..sau sau..
pe langa baga si niste dulciuri naturale: nectarine, mere, sus de portocale...etc
nu e cam mult dulce? sotul ma cam cearta.
doar in grecia nu a mancat deloc decat fructe la greu pentru ca nu intram in magazine si nu vedea toate ambalajele alea colorate
+
aris26 spune:
https://picasaweb.google.com/alexandros.luca/July222011?authkey=Gv1sRgCLTJu4W17o3keA#
ia sa vedeti ce de matze am
+
anamariame spune:
Eva nu prea mananca dulciuri cumparate. De altfel nici dupa cele de casa nu e innebunita. Aici seamana cu mine, ca nici eu nu ma omor dupa ele.In schimb mereu cere acadea (pe care o linge de 2-3 ori si apoi mi-o da mie) si pufuleti (pe astia ii da gata singura daca o las).Ana-Maria, mami de Eva Maria (23 aprilie 2009)