Iul-Aug 2011-Bv Oana.irina, Al3xutza, MihaH! (77)

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns anaemi spune:

Corry teoria ca teori ddar practica ma omoara

Il mai pun si in scoica...dar nu sta nici in aia. Eu il pun jos langa mine, il legan cu un picior si asa imi pot folosi mainile la capacitate maxima

Azii am gatit 90% din timp cu el in brate(3 feluri si-mi pare rau ca nu am mai apucat sa fac si o prajitura ) .Mi-e greu , dar stiu ca trece repede (fff repede) timpul si ei cresc si o sa plang dupa perioada asta cand stau numai dupa fusta mea.

E posibil sa-ti fie greu, dar la fel de posibil este ca ei sa fie cumintei si sa n-ai treaba cu ei

Eu de ex , pe Filip, in general, unde il puneam acolo statea.

Anamaria cu Filip (06.03.2007) & Anastasia (03.08.2008) & Petru (29.06.2011)

Dragostea [...] toate le sufera, toate le crede, toate le nadajduieste, toate le rabda.
Dragostea nu cade niciodata...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristelle25 spune:

Felicitari Alexutza!! Bine ai venit bebelusa Anastasia!!

Wooow..Anamaria ..nu incetezi sa ma minunezi ...
A fost o exceptie azi noapte cu 4 ore sper sa se repete...bine ca am fost odihnita azi ca mi-a iesit pe nas..am iesit la o plimbare si pana am iesit s-au intamplat multe..trebuie sa ma astept de acum ca nu mai pot iesi in 5 minute ca inainte..Mi se pare ca nu mai am timp de nimic...nici sa mananc dar sa mai fac si de mancare..bine ca am pus in sarcina 22 de kg ca altfel nu stiu de unde ii dadeam lui bebe sa manance..Mai am un surplus de 11 kg

mami fericita de strumf Vlad Rafael

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gogoshika10 spune:

hello, fetele!

Roxy, multumesc de intrebare, da, mai am putintel...si nu, nu sunt chiar pregatita, cred ca nimic nu te pregateste pt. ce urmeaza...emotional sunt bine, am avut ceva intrari in panica cum ca nu ma voi descurca, ca nu stiu ce o sa fac, dar mai mult saptamana trecuta, acum cred ca e linistea dinaintea furtuniisunt tare zen, de si mama mea se minuneaza de mine.
inca mai bibilim la coltisorul lui bebe din camera noastra, patutul nu e montat - cica-l monteaza tati pana revenim acasa, ieri am mai cumparat niste prosopele pt.bebe, iar azi le-am spalat...dar eu sunt zen

nu prea am mai intrat in ultimul timp sa vb cu voi pt. ca imediat dupa ce fac cate o treaba (ceva mancarica, cate o praji cu visine, calcat rufele lui Andrei etc.), ma ia somnul si motaiesc, apoi ma iau la povesti cu mama si asta ne tine cateva ore bune (deh, nu ne-am mai vazut de multisor si suntem mari povestitoare), apoi apare sotul de la munca si fugim afara,la AEEERRR, ca in casa nu stiu pe unde sa ma mai ascund...si asa mai trece o zi. Parca abia astept sa-l vad si sa-l simt in brate pe Andrei (mai ales dupa ce vad si revad pozele cu bebeii nostri din odisee), dar parca as vrea sa mai stea un pic in burtica... sa mai creasca si sa fie totul ok pt. el

Cei de la clinica mi-au zis sa nu ma duc cu nimic in bagaj pt. mine in afara de sutienul pt. alaptat, asa ca nu prea am cu ce sa ma stresez in privinta asta, cu exceptia faptului ca probabil tot o sa ascund in geanta chiloteii mei personali, ca am o pb. cu purtatul altora

Singura mea grija reala este ca dupa cezariana sa fiu in stare sa rezist durerii si sa ma ocup de bebe, mai ales ca am cerut sa-mi fie lasat cu mine peste zi, pt. a-l pune la san de cate ori cere.Sunt cam rea de durere...dar cine stie, poate vederea lui bebe ma va intari.

Pupam toate mamicile si noii bebici si le uram o aventura minunata alaturi de familiile lor.
Oricum va tin la curent cu ce ni se intampla.AMR 4 zile(aproape 3 )

Cristina G.
38+ Andrei

http://lmtm.lilypie.com/PrElp2.png

http://www.pregnology.com/preggoticker2/777777/000000/My%20pregnancy/08/05/2011.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns babyblue spune:

Citat:
citat din mesajul lui pufi79

Ma bucur mult Ramo ca pana la urma totul a fost cu happy end, tu esti o mamica curajoasa iar bebe Iustin un dulce si un norocos ca are astfel de parinti !

Sa stii ca nu neaparat din cauza ca este nascut prematur suge mai putin, cred ca e doar puturos, bubu meu mic a fost mai mic decat Iustin si pentru asta a supt foarte bine si a luat intr-o luna si 4 zile 1800 grame. Va doresc mult succes cu alaptatul, tie rabdare multa si refacere rapida .

mami de strumf mult iubit Eduard-Gabriel
Doamne ai grija de noi

chiar cu tine voiam sa vb pufi.
mai greu, dar de ieri a inceput si bebe iustin sa pape titi.
stau cate o ora si ceva si de abia apoi se declara satul. uneori plange dupa. ma mai mult sa i dau bibe ca ma gandesc ca poate nu e satul,dar vad ca totusi mai papa maxim 10 ml.

nu stiu, sper sa gasim formula ok.

sunt epuizata.
de 2 luni drogata prin spitale, nu dorm deloc, sunt nervoasa si epuizata....cred ca iustin are colici, toata noaptea chitaie si se agita, ziua doare...

nu ma pot concentra sa va pove, voiam sa va intreb ceva dar am uitat...

_

Mami de Iustin-Andrei (18.07.2011)
Doamne Doamne, te rugam ai grija de noi....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Burtocika spune:

Citat:
citat din mesajul lui v_florina
Fetelor, care este treaba cu dormitul pe spate la bebe? De ce ar fi periculos?

Daca dorm pe spate exista riscul sa se inece cu laptic regurgitat; cum ei sunt mici, nu-si pot misca singuri capul si daca le vine laptele inapoi se pot sufoca.

Tot pt ca nu-si pot misca singuri capul se cam evita si dormitul pe burtica, pt ca pot "cadea" cu nasu'n saltea si se pot sufoca. Se pare ca asta ar fi un motiv ce ar explica "sindromul mortii subite" la bebelusi, dar am inteles ca ar fi cam controversat ...

Cel mai sigur pt bebeii pana-n 2-3 luni este sa doarma pe o parte, sprijiniti la spate de un prosop rulat sau de o paturica, pe o saltea usor inclinata.

Nu va spun ca prima oara cand Irinamea a dormit 4 ore legate a fost pt ca ... se rostogolise pe burta ! Noi ne-am trezit panicati dupa 3 ore, pt ca nu auzeam nici o miscare la ora cand ar fi trebuit sa se trezeasca si sa manance, si cand colo ea dormea ca o purcica pe burta Asta a ramas pozitia ei favorita, ba chiar cand a mai crescut isi punea patura pe cap si dormea cu nasu'n saltea si cu capul acoperit de patura

Irina (2006) si 37+ cu
www.goblenpartner.webs.com" target="_blank">mai coase cineva goblen ?
www.dealemele.webs.com" target="_blank">cartile copilariei mele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ramyy spune:

Citat:
citat din mesajul lui dulcica27

tocmai, ca pot sa iau indicatie de la dr oftalmolog, ca nu am miopie de azi, ci de vreo 18 ani , dar astia din Filantropia, cica nu o considera contraindicatie de nastere naturala, si acum singura optiune este sa nasc la euroclinic, dar au niste preturi cam prea mari.
problema este ca sunt deja in 36 sapt si 6 zile, si am schimbat doi dr, am incercat, intr-adevar de la filantropia, pentru ca acolo am zis ca vreau sa nasc, dar nu am reusit sa ii conving, si nu stiu cat timp mai am sa ma duc la dr peltecu si sa discut cu dansul.
va pup
36+

si eu am miopie exact ca si tine si nu trebuie sa ai nimic altceva pt cezariana ( eu am avut si altele dar nu conteaza ) risti dezlipire de retina , riscul e ffff mare operatiile pt asa ceva ffff scumpe si oricum nu iti garanteaza nimeni ca reusesc asa ca eu zic sa nu risti mai ales ca e asa de veche boala...si eu am de la 12 ani si medicul meu oftalmolog mi-a zis clar nici sa nu imi stea capul la nastere naturala ... si am facut cezariana

Mergi la inceput

Mai fetelor, eu sunt un pic speriata ... Azi s-a miscat bb ceva de speriat !!! Am crezut ca ma rupe-n doua !

Ieri am fost pana la Posta si-napoi, drum de vreo ora, dar nu pe jos, ci cu RATB-ul. Vreau sa va spun ca ma pocnea cate o durere in partea de jos, de aveam senzatia ca o sa-l scap pe bb pe-acolo cat am stat la coada, sau in statie, cate 5-10 minute, ma incovoiam de cate-un sut in col Abia am ajuns acasa, unde m-am intins si mi-a trecut ...

Astazi, cand m-am apucat sa-i asez hainutele in dulap, iar, aceeasi senzatie, a trebuit sa fac pauza de 2 ori si sa ma intind.

M-am culcat cu Irina, si nu puteam sa adorm si nici sa stau culcata, ca se foia ceva de speriat, si pe o parte, si pe alta ... Si bebele meu e un puturos in general, nu se agita asa tare ...

E normal asa ceva ? Ati mai patit-o ? Mi-e teama sa nu fie semn de pregatire de nastere, ca eu mai am macar o saptamana ... Si sunt singura acasa, sotul vine miercuri, sora-mea si cumnatul sunt plecati in week-end la tara, sunt doar eu cu Irina Si e week-end, ca de obicei cand sunt probleme

Irina (2006) si 37+ cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pufi79 spune:

eu deja nu-l mai pot pune pe-o parte cu ceva-n spate ptr ca nu sta, atata se agita si se enerveaza pana il las "liber" si doarme singur mereu cu capul int-o parte, niciodata cu el in sus.

mami de strumf mult iubit Eduard-Gabriel
Doamne ai grija de noi

Mergi la inceput

Pai, Pufi, tu deja ai baiat mare

Irina (2006) si 37+ cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Babylicious spune:

Salutare burtici, mamici si pitici!

Vreau si eu sa felicit, desi cu intarziere mamicile noi!
Deci....

Felicitari Miha si Alexuta!!! Sa va creasca fetele mari, sa fie cuminti, sa pape mult si voua recuperare rapida, laptic mult si ore multe dormite!!

Bun venit Imogen Tara si Anastasia! Sa va fie vietile pline de bucurii si de fericire!!

Am citit tot, dar pe fuga si nu am retinut mare lucru...asa ca nu prea am nimic de zis, dar sper sa ma iertati ca vin cu vesti de la Alinuff si Antonia
sunt in spital, i-au scos cateterul, care oricum se blocase, si ii vor lasa rinichiul asha, sau cel putin incearca, in speranta ca pe masura ce creste se va debloca. Daca nu se intampla asta, la sfarsitul lui august ii vor monta altul. Se simte o idee mai bine, saptamana trecuta a facut si o enterocolita, si spera sa plece acasa luni.

Despre noi: dormim destul de mult, noaptea ne culcam la 12, ne trezim o data peste noapte si inca o data dimineata la 6-7. Eliza mananca destul de muuuuult noroc ca am lapte o gramada, si cred ca e si bun din moment ce doarme atat. O sa incerc sa scriu mai des, inca ne acomodam, si am tot avut si vizitatori

Va pup pe toate toate!!!!

Oana mamica super-fericita de Eliza Maria

Mergi la inceput