Iul-Aug 2011-Bv Oana.irina, Al3xutza, MihaH! (77)

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns anaemi spune:

Eu o sa ma apuc acum sa fac ceva mancare. Petru este tot in brate, dar cred ca o sa-l pun in sling ca altfel nu mai fac nimic.

Ieri m-am chinuit sa fac o supa pt ca am alergat efectiv intre Petru si bucatarie si de bine ce am reusit sa o fac, al meu sot a pus oala in chiuveta ,a dat drumul la apa ca sa se raceasca si cum a facut, cum n-a facut ca asa a avut grija de ea ca apa a curs/intrat in oala si supa mea !

Asa ca azi o iau de la capat!

La toate!

Anamaria cu Filip (06.03.2007) & Anastasia (03.08.2008) & Petru (29.06.2011)

Dragostea [...] toate le sufera, toate le crede, toate le nadajduieste, toate le rabda.
Dragostea nu cade niciodata...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns al3xutza_81 spune:

Hello burtici!

Sunt foarte fericita. Anastasia a iesit din burtica joi la 17.30, 3370gr, 48cm. Eu incerc sa ma refac repede ca sa ne dea drumul acasa cat mai repede. N-am reusit sa incarc pose pe contul de gmail dar am pus pe contul meu de FB! Va pupacesc cu drag si abia astept sa ne conversam cand ajungem acasa.

Cu drag,

Alexandra, cea mai fericita cu Anastasia (DPN 28 iulie 2011)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns v_florina spune:

Bravo Alexutza, bine ai venit pe lume bebe Anastasia! Cat mai mult laptic la mami!

MihaelaV, bine ati venit si voi acasa, acomodare cat mai usoara!

Am vazut si ultimele poze cu bebei, si trebuie sa spun ca toti sunt numai unul si unul! Mai ales fetitele, sunt niste dulci!

Anaemi tot respectul pentru modul in care faci fata fara sa cedezi!

Fetelor, care este treaba cu dormitul pe spate la bebe? De ce ar fi periculos?

_
35+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dulcica27 spune:

tocmai, ca pot sa iau indicatie de la dr oftalmolog, ca nu am miopie de azi, ci de vreo 18 ani , dar astia din Filantropia, cica nu o considera contraindicatie de nastere naturala, si acum singura optiune este sa nasc la euroclinic, dar au niste preturi cam prea mari.
problema este ca sunt deja in 36 sapt si 6 zile, si am schimbat doi dr, am incercat, intr-adevar de la filantropia, pentru ca acolo am zis ca vreau sa nasc, dar nu am reusit sa ii conving, si nu stiu cat timp mai am sa ma duc la dr peltecu si sa discut cu dansul.
va pup
36+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns corry_28 spune:

Uff, nu mai scapam de caldurile astea

Anaemi, prin timp liber, ma refeream la un somnic, la o mancarica, la un dus...Sunt vise, nu?

De ce nu incerci sa-l pui pe Petru, in scoica (daca ai), pe masa, langa tine.Eu asa am de gand:ii pun in scoici si gatesc (stau bine cu teoria).

Aoleu, fetelor, serios, daca voi nu aveti timp, eu ce ma fac???????????

35+cu "Mugurel" si "Strugurel"

Mergi la inceput

Fetelor, terminati cu facebook-ul.
Eu nu am
Nu este corect, vreau sa-i vad si eu pe bebelusi

Mergi la inceput

Dulcica, la ce dr mergi la Filantropia?
In afara de problema cu dioptria, mai ai si alte "argumente"ptr ceza?

Mergi la inceput

Buna Omibaba, la mine a vb mama cu preotul de pe acum si vine el la molifta de 8 zile, cred ca e mai bine.

Mergi la inceput

Burtocika multumesc mult.

Mergi la inceput

Corry, am fost la dr Haiduc. Nu am alte indicatii, cred. Eu sunt cam slabuta :-) , am doar 62 kg acum in luna 8-a si am infectie urinara, deoarece am avut piatra la rinichi, iar acum astept rezultatele la secretiile de col.
In rest, nu prea am probleme intr-adevar.
Problema este ca mi-e frica sa ma risc sa nasc natural, deoarece de cand aveam 10 ani si port ochelari, toti oftalmologi mi-au zis ca in timpul contractiilor exista riscul de orbire, deslipire de retina, si altele.
Pana si acum doua luni cand am fost la oftalmolog pentru consultatie , ma duc odata la 6 luni caci port lentile de contact si tb sa le schimb si fac si consult, cand m-a vazut dr gravida, mi-a zis " stiti nu puteti naste natural".
Acum, mie imi este frica sa ma risc, poate au dreptate dr ginecologi, poate nu se intampla nimic, dar nu vreau sa risc si sa patesc ceva. Vreau sa imi cresc copilul, sa ma bucur de familia mea, nu sa ma duc prin spitale cu alte probleme.Va multumesc pentru sfaturi fetele.
O sa mai incerc sa vb cu dr Peltecu si daca nu se poat, voi naste la Euroclinic.
Va pup.
36+
pentru proaspetele mamici.

Mergi la inceput