Fluturasi de Martie Aprilie 2011 (33)

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns AlexinaA spune:

Citat:
citat din mesajul lui simonacip

neatza fete
Ieri puneam si eu pozici cand a venit al meu peste mine...deci nici n-am apucat sa termin de pus si sa va spun, dar Lavi imediat le-a vazut.
Lavi, mersi de complimente...n-am mai slabit...sunt insa la regim de 2 zile...sa vedem ce iese.
Da, au venit canapelele, Slava Domnului, dar au fost niste neseriosi, o firma de 2 lei, ne-a modificat chiar si procesul ve primire a marfii...ne-au adus 2 cuburi mici in loc de unul mare si au modificat cu de la sine putere pe proces....dupa o luna jumate de intarzieri...Sunt varza...dc aveam gramada de bani poate imi luam de la Mobexpert sau alta firma mare...nu cred ca-si permiteau sa se poarte ca astia....
Ce nu gasim insa covoare dragutze. Are cineva idei...Cele latoase sunt dificil de intretinut?? Hai pls, spuneti-mi pareri ca ma intereseaza!

Mada, super pozicile...ce scump e Cristi in apa si bravo ca o legi pe Cata in carut...o sa inep si eu cu Arsenie ca nu se mai poate, se ridica el de mult, acum e de groaza...

Eu cu mersul nu ma grabesc deloc...nici cu statul in fund..desi asta e inevitabil deja...cred ca in 2-3 sapt va sta in fund...Tre sa pregatesc scaunul de masa

Merg sa le pun papa si va las pt toata lumea.
Strumpfi, hai dau si eu azi cafea, in amintirea vremurilor cand eram la sv si dadeam prima cafeua

Simona, mami de baieti David, Matei si Vlad Arsenie
"Cele ce sunt cu neputinta la oameni sunt cu putinta la Dumnezeu."
"Tine mintea ta in iad si nu deznadajdui"

am uitata sa-ti rasp de covoare. depinde de calitate sa stii. noi avem in sufragerie unele mari latoase un bej-grej asa , dese si sunt fffff misto. intretinerea se face f usor cu aspiratorul si o data la ceva timp le spalam. sunt ok ca nu se scamoseaza si nu se vede orice fir de par/scama/mizerie, mai ales cu 3 copii....asta ar insemna sa aspiri zilnic. mie imi plac muult

Mamica de printesica - Teea Maria (14.04.2011)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madutza_bra spune:

'neata!!!

Pauza sa fac cap nou!

Cozonacelul meu, Cristian Andrei
Buburuza mea, Catalina Ioana

Mada, mami fericita si implinita de Cristian Andrei - 29.12.2008 si Catalina Ioana - 15.02.2011

Poze

---------------------------------------------
Ceea ce nu te doboara , te intareste!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madutza_bra spune:

cap nou

Cozonacelul meu, Cristian Andrei
Buburuza mea, Catalina Ioana

Mada, mami fericita si implinita de Cristian Andrei - 29.12.2008 si Catalina Ioana - 15.02.2011

Poze

---------------------------------------------
Ceea ce nu te doboara , te intareste!

Mergi la inceput