Fluturasi de Martie Aprilie 2011 (33)
Raspunsuri - Pagina 20
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/AlexinaA/AlexinaA.jpg)
AlexinaA spune:
Citat: |
citat din mesajul lui simonacip neatza fete Ieri puneam si eu pozici cand a venit al meu peste mine ![]() ![]() ![]() Da, au venit canapelele, Slava Domnului, dar au fost niste neseriosi, o firma de 2 lei, ne-a modificat chiar si procesul ve primire a marfii...ne-au adus 2 cuburi mici in loc de unul mare si au modificat cu de la sine putere pe proces....dupa o luna jumate de intarzieri...Sunt varza...dc aveam gramada de bani poate imi luam de la Mobexpert sau alta firma mare...nu cred ca-si permiteau sa se poarte ca astia.... Ce nu gasim insa covoare dragutze. Are cineva idei...Cele latoase sunt dificil de intretinut?? Hai pls, spuneti-mi pareri ca ma intereseaza! Mada, super pozicile...ce scump e Cristi in apa si bravo ca o legi pe Cata in carut...o sa inep si eu cu Arsenie ca nu se mai poate, se ridica el de mult, acum e de groaza... Eu cu mersul nu ma grabesc deloc...nici cu statul in fund..desi asta e inevitabil deja...cred ca in 2-3 sapt va sta in fund...Tre sa pregatesc scaunul de masa ![]() Merg sa le pun papa si va las ![]() ![]() ![]() Strumpfi, hai dau si eu azi cafea, in amintirea vremurilor cand eram la sv si dadeam prima cafeua Simona, mami de baieti ![]() "Cele ce sunt cu neputinta la oameni sunt cu putinta la Dumnezeu." "Tine mintea ta in iad si nu deznadajdui" |
![](pupic.gif)
![](pupic.gif)
![](floare.gif)
Mamica de printesica - Teea Maria (14.04.2011)
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
![](images/user_woman.png)
madutza_bra spune:
'neata!!!
Pauza sa fac cap nou!
Cozonacelul meu, Cristian Andrei
Buburuza mea, Catalina Ioana
Mada, mami fericita si implinita de Cristian Andrei - 29.12.2008 si
Catalina Ioana - 15.02.2011
Poze
---------------------------------------------
Ceea ce nu te doboara , te intareste!
![](images/user_woman.png)
madutza_bra spune:
cap nou
Cozonacelul meu, Cristian Andrei
Buburuza mea, Catalina Ioana
Mada, mami fericita si implinita de Cristian Andrei - 29.12.2008 si
Catalina Ioana - 15.02.2011
Poze
---------------------------------------------
Ceea ce nu te doboara , te intareste!