Fluturasi de Martie Aprilie 2011 (33)

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns cami_antonia spune:

miki antonia are un fel de cos in pleoapa
ulciort in pleoapa
ca sa intelegi
si e asa si asa ca periculozitate
dar e urat ca trece f greu
ca e antonia mica
ca nu sta la tratament
de maine incep sa il fac
sunt cam dezorientata
ca lumea pe dc zice ca poate recidiva
etc
ziceai de dr filip si mai cum?

yasmi, mada, simo, roxy

ana 2010 eu iti sugerez sa bagi citrice dupa varsta de 1 an sau dupa ce manaca piureul de legume
eu antoniei si acum la peste 2 ani ii dau suc de citrice doar dupa masa consistenta
altfel sarim peste in ziua respectiva
tu ai putea sa bei mandarine dupa lapte

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dyadyazuza spune:

mada scuze ca nu am retinut cine ce ma intreba. nu stau ff bine la capitolul memorie
multumesc tuturor pt urarile pt bebe cristian
nu stiu ce are dar se foieste atat de mult,,, se intoarce pe o parte si nu poare sa stea bine deocamdata si iar revine pe spate si iar se chinuie sa se dea pe o parte. mai inainte cand m-am uitat la el era pe burta, el nu stie sa doarma pe burta, nu a dormit niciodata asa si se enerveaza si maraie si ca sa adoarma la loc tre sa il mufez la tztzi offfffff
azi am facut o mancare chinuita. m-am lungit toata ziua cu un fel de mancare care in mod normal e gata in 2 ore

mamica fericita cu de zambaret Cristian Andrei21.03.2011

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madutza_bra spune:

dya, nici Cata nu stie sa se intoarca. La mare a s-a intors pt prima data de pe spate pe burta, dar o singura data. Ar trebui sa o pun mai mult pe burta, sau sa fac exercitii de intoarcere cu ea. Ea se intoarce doar pe o parte si ramane asa, sau revine pe spate. cateodata sta mult timp pe o parte si studiaza diverse jucarii din jurul ei, si cred ca s-ar putea intoarce pe burta f usor, dar nu vrea

Cozonacelul meu, Cristian Andrei
Buburuza mea, Catalina Ioana

Mada, mami fericita si implinita de Cristian Andrei - 29.12.2008 si Catalina Ioana - 15.02.2011

Poze

---------------------------------------------
Ceea ce nu te doboara , te intareste!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bb_yasmi spune:

cami aici iarasi intervin eu si iti spun ca depinde multttt de fiecare copil....mancacioasa mea mica nu a avut probleme niciodata... manca de ex kiwi,prune sau portocale apoi lapte si nu erau pb. si acum la fel este!! acum seara de ex a mancat o felie uriassssaa de pepene verde (am cumparat unul de 17 kg!!!!! ) iar apoi si-a baut portia de lapte de seara.

mamica implinita de fetita (2007) si baietel (2011)

Mergi la inceput

miki nu mai pui si tu pozici cu cei mici??? sa il vedem pe vlad in actiune

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miki1979 spune:

Citat:
citat din mesajul lui cami_antonia

miki antonia are un fel de cos in pleoapa
ulciort in pleoapa
ca sa intelegi
si e asa si asa ca periculozitate
dar e urat ca trece f greu
ca e antonia mica
ca nu sta la tratament
de maine incep sa il fac
sunt cam dezorientata
ca lumea pe dc zice ca poate recidiva
etc
ziceai de dr filip si mai cum?

yasmi, mada, simo, roxy

ana 2010 eu iti sugerez sa bagi citrice dupa varsta de 1 an sau dupa ce manaca piureul de legume
eu antoniei si acum la peste 2 ani ii dau suc de citrice doar dupa masa consistenta
altfel sarim peste in ziua respectiva
tu ai putea sa bei mandarine dupa lapte

de ANTONIA IOANA TEODORA (11.02.2009) si PETRA ADRIANA(05.04.2011)

dr mircea filip, clinica http://amaoptimex.ro/drp/
am avut si eu ceva asemanator, un fel de piele crescuta pe pleoapa ca un cos care a fost cauterizat..de asta intrebam..insa nu mai stiu cum se numea ce am avut eu..

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miki1979 spune:

Citat:
citat din mesajul lui bb_yasmi

miki nu mai pui si tu pozici cu cei mici??? sa il vedem pe vlad in actiune

ar trebui sa si mai fac ceva poze.. nici n-am aparatul la mine si cred ca mai stam o saptamana la mama..dar promit

Mergi la inceput

ok miki..le astept..vezi ca te trag de maneca...

tre sa aduc si eu acasa premergatorul si cand ne apropiem de 6 luni sa il pun pe lucas...mada, cata vrea in picioare??? lucas doar in sus se impinge...daca vreau sa il pun in fundulet se impinge in picioruse, se burica de fund in sus...si daca il ridic (sustinut bine de sub brat) in picioare e asa fericit

Mergi la inceput

ma retrag si eu..ca am trancanit destul pe ziua de azi....maine dimi...mai trag o sedinta de magazine vreau pantofi si blugi

somnic pufos.
poop fetele dragi cu bebici cuminti si frumosi!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madutza_bra spune:

yasmi, da si Cata ar vrea in picioare dar daca o ridic se tine putin tare apoi i se inmoaie genunchii . Chiar ieri am tinut-o de subtioare si am pus-o cu picioarele pe jos si era f fericita facea asa nistre miscari din picioruse parca ar fi vrut sa paseasca...dar cred ca sunt eu putin paranoia
Spor la cumparaturi maine

pup si eu fetele si bebicii
Somn usor1

Cozonacelul meu, Cristian Andrei
Buburuza mea, Catalina Ioana

Mada, mami fericita si implinita de Cristian Andrei - 29.12.2008 si Catalina Ioana - 15.02.2011

Poze

---------------------------------------------
Ceea ce nu te doboara , te intareste!

Mergi la inceput