Super Pufi de ian-feb 2010 (34)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ale1212xa spune:

Citat:

Deci....sondaj...cati tatici

1. gatesc pentru bebelusi?
2. administreaza medicamente/vitamine corect?
3. scot singuri copilul la plimbare?
4. hranesc copilul cu solide? (si nu ma refer la "un iaurt", "biscuiti sarati" si alte snacksuri)
5. se ocupa de decalotat la baietei, curatzat cu grija la fetite, baitza, curatzat urechi /diverse, aplicat cremutze...d-ale ingrijirii personale.
6. duc singuri copilul la doctor pentru consult/vaccin?

asadar:

1. nu gateste ca fac eu...dar daca stau sa ma gandesc cat am fost plecata 4 zile copilul nu a murit de foame..deci i-a facut de mancare
2. nu a fost cazul..cand ii mai dadeam sirop de tuse/nurofen intreba cat sa ii dea
3. DA...de foarte multe ori..ca sa ma mai linistesc si eu, sta in parc cu el, alearga la topogan, nisip...am incredere totala la capitolul asta
4. Da, ii spun ce sa ii dea si ii da...fara probleme
5. Da, mie imi e teama de decalotat asa ca sotul se ocupa...plus ca ii face baie de foarte multe ori si cel mai important se duce in dormitor cu el si il culca...
6. asta nu a fost cazul la noi, oricum eu as vrea sa fiu implicata in asta...dar de fiecare data ne-a dus si a stat cu noi la doctor

gata...ma duc sa vad ce s-a mai scris

-----------------------------------------
Alexandra si Dragos Andrei(08.01.2010)...de acum suntem

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns plateea spune:

Citat:
citat din mesajul lui decenuela

am visat-o pe plateea....

si ce faceaaam in vis???

salut, fetele...
am aparut si eu pe-aici, daca ma mai primiti!
mai am examene, dar mi-era prea dor de voi!
asa ca am intrat sa va salut si sa incerc macar sa fiu la zi cu noutatile!
pupici!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tomaca spune:

Citat:
citat din mesajul lui nyny

Tomaca eu i-am gasit lui David la noi in oras. Tot asa cu sunete, de la Fisher_price. Daca vrei, cand plec acasa sa mananc opresc si ma uit sa vad daca mai au.

Mamica fericita de Mara si de David

Da, merci

Povestea unui Dor
mami tomaca si bebe Tudor Ioan un

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui plateea

Citat:

si ce faceaaam in vis???

salut, fetele...
pupici!

Visez, visez...

povestea unei pastai...numita bbTo

Eu nu te-am visat, dar m-am gandit la tine. Deci unda electro-fillingo-magnetica a fost puternica.
Probabil de la creier incins de invatat pentru examene a declansat ceva.

Povestea unui Dor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns larisel spune:

LMA sagetutza!

tomaca Wow ce curajos e Tudor... Bravo! Cate doze de prevenar ati facut in total?

alexutza Tati de gemanutze face 2 si 4 si cateva din a 2-a lista, dar si altele in plus... de exemplu gateste pt noi2 (doar peshte). Dar noi avand 2, multe trebuie sa le facem impreuna (de exemplu mers la dr, baitza, scos afara), deci nu le-ash pune ca "bile negre"...
Gadgeturi pt calatorie... am vazut o reclama de m-a lasat mask: geamul din spate era notebook... superb ...

Trimit ca atat am apucat sa recuperez...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns plateea spune:

Citat:
citat din mesajul lui tomaca

Eu nu te-am visat, dar m-am gandit la tine. Deci unda electro-fillingo-magnetica a fost puternica.
Probabil de la creier incins de invatat pentru examene a declansat ceva.

Povestea unui Dor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nyny spune:

Citat:
citat din mesajul lui tomaca

Citat:
citat din mesajul lui nyny

Tomaca eu i-am gasit lui David la noi in oras. Tot asa cu sunete, de la Fisher_price. Daca vrei, cand plec acasa sa mananc opresc si ma uit sa vad daca mai au.

Da, merci

Povestea unui Dor

Deci....

am fost, mai au unul singur cu animalele de la zoo. Pretul este 32 lei. Exista insa o problema ... nu am putut sa-i facem proba. El are un buton cu "try me" dar probabil ca are bateria descarcata. Am vb cu vanzatoarea, in cazul in care il vrei, il desigilam, ii schimbam bateria si vedem daca functioneaza. Daca da il iau, daca nu... nu. Astept sa-mi spui daca esti de acord sa facem asa.

Uite www.bubbalove.com.au/products/Fisher%252dPrice-%252d-Little-People-Zoo-Animals-Sound-Puzzle.html?utm_source=myshopping&utm_medium=cpc&utm_campaign=Toys Games&utm_term=Fisher Price Little People Zoo Animals Sound Puzzle" target="_blank"> asta e.

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui larisel

LMA sagetutza!

tomaca Wow ce curajos e Tudor... Bravo! Cate doze de prevenar ati facut in total?

Trebuia 3 ca am incepu pana intrun an, dar am facut 4; doua pentru prevenar 7, dar a apaut prevenar 13 si am mai facut unul suplimentar.
daca incepi dupa 1 an si jumate am citit ca sunt necesare doar 2 doze. DUpa 2 ani, doar una.

Povestea unui Dor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns decenuela spune:

Citat:
citat din mesajul lui plateea

Citat:

si ce faceaaam in vis???

salut, fetele...
pupici!

Visez, visez...

povestea unei pastai...numita bbTo

poate facem o intalneala sapt viitoare la mall????
m-ai luat tare..de unde sa stiu eu ce faceai...ca te-am visat ieri noapte....am si eu o limita...la neuron..

Mihaela, de LUCA ... minunea de la miezul noptii...

Povestea unui...petrecaret

JUCARII PENTRU PITICI...

N-am stiut ca poate exista pe pamant o dragoste atat de mare!...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns decenuela spune:

ok...daca n-am suparat pe nimeni....m-am relax..eu mai am din cand in cand prb de constiiintza....si ...pana nu dau....afara...nu sunt linistita

sorina...si mie mi-e dor...chiar ma imprietenisem cu proprietarii la care am stat vreo 3-4 ani la rand...insa...daca ma gandesc la conditiile pe care le aveau mi-e mai greu acu k jiji...
si daca stau bine sa ma gandesc era numai lume buna si linistita in 2 mai...si era curat..pe plaja...o oaza de relaxare....mi-as dori sa stiu ca e ink asa...
momentan....eu ink sunt stresata cu reactia lui jiji pe drum...si daca m-as duce...mi-e groaza de aglomeratia de care aud....pe sosea...

tomaca..daca reusesti sa ajunji in albena in perioada de care zici...poate ne vedem...si noi cam tot atunci mergem....

hai sa bag un cra....despre je...evident..ca de jiji....noi asa....mai cu melcu

ieri am cumparat aproape 3kile de caise..aseara le-am scos samburii si le-am pus cu zahar...cam 1,5 kile..sau mai putin..nu mai stiu...dimi am fc gem....a iesit o nebunie...la modul ca nu e tare...nu si-a schimbat culoarea...secretul..cred ca e acela ca a fiert la foc ffff mic...ca eu aveam treaba...

azi am pus sa fac niste dulceatza de afine tot 2 kile...ef buna la papanasi....

Mihaela, de LUCA ... minunea de la miezul noptii...

Povestea unui...petrecaret

JUCARII PENTRU PITICI...

N-am stiut ca poate exista pe pamant o dragoste atat de mare!...

Mergi la inceput