Licurici de ianuarie-februarie 2009 (148)
Raspunsuri - Pagina 6
bpaula spune:
Anna tot singura sunt pana joi. Asa liniste si lipsa de jucarii in sufragerie la mine nu a mai fost de cel putin 2 ani jumate. ![]()
![]()
ada_coman spune:
Anna
, ce sa faca fetele se distreaza in vacanta. ![]()
Paula multa sanatate, ai grija de tine! 
Porumbita spune:
salutari de la praga!
m-am indragostit de orasul asta! e superb! si robert foarte cooperant! pacat ca maine ne reintorcem in Bucuresti!
n-am citit din urma asa ca intru direct la subiect!
am insa o problema
luna asta pe 4 am facut chiuretajul.
problema mea e ca de atunci si pana azi taraie in continuare; nu am sangerat serios deloc; a mers mereu cu tampoane daily; am avut si zile cand nu a curs nimic si a doua zi 20 de picaturi;
bun, insa azi a inceput sa curga mult mai serios, tot culoare naspa, inchisa + cheguletele mici
acum pe seara am pus tampon normal (toata ziua am fost plecata si de pe la 14 a tr sa sch tampoanele daily la ora pana spre 6 cand am gasit farmacie sa imi iau tampon normal.
intrebarea mea e poate fi menstruatie? azi am facut practic 3 saptamani, nu e prea devreme?
sdcristian spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Porumbita salutari de la praga! m-am indragostit de orasul asta! e superb! si robert foarte cooperant! pacat ca maine ne reintorcem in Bucuresti! n-am citit din urma asa ca intru direct la subiect! am insa o problema luna asta pe 4 am facut chiuretajul. problema mea e ca de atunci si pana azi taraie in continuare; nu am sangerat serios deloc; a mers mereu cu tampoane daily; am avut si zile cand nu a curs nimic si a doua zi 20 de picaturi; bun, insa azi a inceput sa curga mult mai serios, tot culoare naspa, inchisa + cheguletele mici acum pe seara am pus tampon normal (toata ziua am fost plecata si de pe la 14 a tr sa sch tampoanele daily la ora pana spre 6 cand am gasit farmacie sa imi iau tampon normal. intrebarea mea e poate fi menstruatie? azi am facut practic 3 saptamani, nu e prea devreme? |
poate fi menstruatie, si mie mi-a venit atunci mai repede de 4 saptamani
norocul e ca cu asta se curata tot si gata
mama de Carol (29.12.2008) si Patrick (04.07.2011)
blog
Ciufik spune:

La multi ani, Ledi!
Hai cu tortul, bauturica, alea-alea 

si pentru ca sunt darnica azi in emoticonuri
:

anna-mama spune:
La multi ani, Ledi! Multa sanatate si sa ti se implineasca toate dorintele! 

Porumbita, nu stiu, din pacate, sa-ti dau un raspuns. Sper sa fie totul bine 
de steluta norocoasa Luca-Vlad (09.02.2009) si
19+ cu
e simplu, doar sa vrei! BAZAR UMANITAR
roxanaz spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Ciufik si pentru ca sunt darnica azi in emoticonuri ![]() |
da' unde ai umblat pana acu frate???? ca ai la absente....
asparagus spune:
Ledi!!
Multa sanatate, fericire si liniste alaturi de cei dragi!
Ioana
mamica fericita de
Lucas 18.01.2009
http://www.foto-la.de/Lucas/
crisspy spune:

LEDI 
Eu nu am avut net la munca de luni dimineata...am stat si am frecat menta
si acum am o gramada de mailuri de citit si de trimis.
Am dat o fuga pana la dr de dimineata si am facut testul non-stres...bebelina o lenesa, abia a vrut sa se miste.
fetele, sper ca sunteti bine cu toatele
Crisspy,
fericita de
Razvi si
35 sapt
Andra - Maria