Licurici de ianuarie-februarie 2009 (148)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns lisssa_ana spune:

salutari tuturor!

Noi suntem bine, Ana mi-a fost bolnava...herpangina bat-o vina, tine-o departe de Filip, explica-i ca nu are voie sa il pupe numai pe picioruse...offff, tare greu a fost. Acum e mai bine, nu mi-a mancat nimic nimic 3 zile, doar lichide si alea sa fie fff reci, inghetata, jeleu si atat.
groaznic!!!

Clar nu o voi duce la gradi pana nu face Filip 1 an, nu vreau sa ii vad pe amandoi bolnavi, as innebuni... .E tare greu cu 2 copii, dar f frumos.

MIere, incearca sa iti aduci pe cineva pe cand nasti ca e tare greu la inceput. Ma gandesc ca vaf i mai usor cand va incepe si Filip sa reactioneze, sa gangureasca, sa stea mai mult singur si sa se jaoce.

Acum patul/balansoarul/leaganul...au ace...MAAAARI si ascutite, numai bratele mele nu au. E lipit de titi, ii place sa adoarma la titi. Noroc ca papa in 10-15 min si 3 ore ma lasa in pace. Noaptea e acceptabil, doarme de la 10-2-6-8.30. Sta treaz max 20 de min timp in care papa si ragaie.

E greu iesitul cu ei amandoi afara, noroc ca Ana nu e geloasa. Acum ca afost bolnava a vrut mai mult in brate, dar acum e mai bine si e mai usor.

Va admir pe cele care aveti mai multi copii si sunteti fara ajutor...eu sincer n-as fi putut.

Va pup!

Mama de Ana (29 Ian 2009) si Filip ( 11 iulie 2011)

Fashion

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bpaula spune:

Lissa imi pare rau ca a fost Ana bolnavioara dar bine ca a trecut.
sunt chiar curioasa cum o sa ma descurc si eu din iarna mai ales ca mami o sa plece la vreo 2 saptamani dupa ce nasc.

Momentan ma gandeam ca o sa incepem din septembrie gradinita...dar sa il tin acasa vreo 2 luni dupa nastere sa nu imi aduca virusii chiar atunci. Sincer nu stiu ce strategie sa adopt cu gradinita asta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ada_coman spune:

Buna dimineata!

Minunata vacanta ati avut, Iulia. Carla e o adevarata domnisoara!

Criss ma bucur ca sunteti bine!

Anna felicitari pt fetita!

Paula sa treaca repede starile de rau! Si la noi s-a mai racorit un pic. Insa cand e cald nu putem sta fara AC.

Lissa multa sanatate, bine ca a trecut herpangina, au avut si fetele mele anul trecut. Pupici de la noi.

Si noi ne pregatim de vacanta, abia astept! Incercam Grifid Vistamar, din Nisipuri anul asta, sper sa fie ok.

O duminica frumoasa tuturor!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ada_coman spune:

Buna dimineata!

O nu doreste nimeni?

Ce faceti azi?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anna-mama spune:

Buna,

Ada, multumim Ce-ti mai fac printesele?
Lisa, sanatate multa, sper sa fie bine Anusca acum Intelesesem ca la copiii f mici alaptati la san nu s-ar lua herpangina, dar mai bine sa-l pazesti de rele... Si eu ma gandesc cu groaza ca iarna la gradi e cumplit din cauza virusilor si eu pe bebelina o nasc in decembrie. Nu stiu deloc ce o sa fac cu Vlad, cred ca o sa-l duc nitel in toamna si apoi facem o pauza pana in primavara, nu stiu, e doar o varianta la care ma gandeam....
Paula, eu stiu ca iti ia in considerare si luna in care nasti cand ti se face calculul pt indemnizatie, adica venitul realizat din decembrie daca nasti in decembrie
Daiopri, ati avut o vacanta foarte frumoasa
Roxana, multumesc de idei, o sa ma mai uit si eu pe net sa vad ce gasesc
Crisspy, cum esti?

de steluta norocoasa Luca-Vlad (09.02.2009) si 18+ cu

e simplu, doar sa vrei! BAZAR UMANITAR

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cami_antonia spune:

crisspy asa vine si mama la mine
mai des de cand a murit tata
poate e mai bine pt voi asa ca vine ea la bucuresti
cum te mai simti?

iuliacris sunt superbe pozeleeeeeeeeeee
din greciaaaaaaaaa
le-am vazut pe toate cu interes
eu am fost doar la meteora
si mai mult in partea de noird a tarii
abia astept sa merg si prin insule

Mergi la inceput

paula eu astept indemnizatia
dar inca nu stiu ce luni se iau in calcul
il voi intreba pe sot ca el se ocupa de acte
pupici

daiopriiiiiiiiiiiii
ai fost la mare??????????
hmmmmmmmmmmmm
ce rau imi pare
ca nu ai zisssssssss
ca ne vedeam sigurrrrrrrrrrrrr

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bpaula spune:

Anna asa auzisem si eu ca s-ar calcula indemnizatia, totusi in lege scrie ca se calculeaza din cele 12 luni anterioare nasterii.

Mie mi-a fost rau si ieri dupa amiaza si azi dimineata. Rau in sensul ca am fost la un foarte mic pas de lesin. Nu stiu care e problema, pica tensiunea, sau calciul sau ce o fi. Am mai avut eu si in trecut problema asta dar nu stiu de la ce este. Sper sa imi fie bine pana ma duc la medic saptamana viitoare si apoi sa repet analizele.

Am uitat sa zic ca am vazut si eu pozele cu Carla, minunata e fetita asta. Si pozele din Grecia imi plac tare.

Mergi la inceput

lissa pupici
si noi am patit asa
cand am venit de la maternitate antonia era racita
si a trebuit sa o tin pe petra departe de ea
a fost greu
noroc cu mama

zilele astea am avut-o pe petra bolnavioara
temp 38 cu 8
fara alte simptome

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anna-mama spune:

Citat:
citat din mesajul lui bpaula

Anna asa auzisem si eu ca s-ar calcula indemnizatia, totusi in lege scrie ca se calculeaza din cele 12 luni anterioare nasterii.

Mie mi-a fost rau si ieri dupa amiaza si azi dimineata. Rau in sensul ca am fost la un foarte mic pas de lesin. Nu stiu care e problema, pica tensiunea, sau calciul sau ce o fi. Am mai avut eu si in trecut problema asta dar nu stiu de la ce este. Sper sa imi fie bine pana ma duc la medic saptamana viitoare si apoi sa repet analizele.

Am uitat sa zic ca am vazut si eu pozele cu Carla, minunata e fetita asta. Si pozele din Grecia imi plac tare.

Paula, eu mi-am intrebat colegele cum completeaza adeverintele pt indemnizatie si mi-au zis ca scriu inclusiv luna in care se naste bebelusul.
Sper sa-ti treaca raul mai repede, mi-e asa mila cand aud prin ce treci Tot singurica esti?

de steluta norocoasa Luca-Vlad (09.02.2009) si 18+ cu

e simplu, doar sa vrei! BAZAR UMANITAR

Mergi la inceput