Licurici de ianuarie-februarie 2009 (148)
Raspunsuri - Pagina 4
miereamara spune:
Pfiuuuu Iulia ce poze ne adusesi din Grecia!!!! superbe...si voi la fel, un cuplu f reusit! nu aveti ganduri pt bebe2??
Si mie mi se pare Carla marisoara! I-a crescut si parul!Ce bine s-a distrat ea la tara!
Crisspy ma bucur ca ai un pic de ajutor acum! Pupici lui Razvanel.
Eu merg la doctor un pic mai tarziu si apoi mi-am facut programare la coafor. Profit cat mai pot pt ca de la 1 august o sa am alt sef si se duce traiul pe vatrai pe care l-am avut pana acum
, asta nou e mai uricios si mai cu ochii pe ceas. Dar oricum pe 18 noiembrie intru in concediu de maternitatea, mi-a fost aprobat (am avut nici emotii!!! pt ca majoritatea femeilor aici isi iau minimum-minimum adica sase-doispe saptamani, numai eu mai cu motz mi-am luat sase luni de s-au uitat toti urat la mine
)
Tiny baby gator
Baby gator
anna-mama spune:
Miere, mergi la doctor ca sa vada ce mai face Nadia? 
Iulia, ce diferenta mare este intre fetite, mie Carla mi se pare super marisoara, de frumoasa nu mai zic 
de steluta norocoasa Luca-Vlad (09.02.2009) si
18+ cu
e simplu, doar sa vrei! BAZAR UMANITAR
alinuk spune:
o scumpa Carla cu coditzele si motzul ei zulufat
ce va mirati de Carla ca-i inalta?
ia de vedeti tati de Carla... si apoi mai vorbim
Anna noi avem program la copii, adica e coada de bunici cand e de stat cu ei
Noi nu ii lasam sa doarma la bunici cand sunt in Bucuresti (adica mai tot anul, mai putin vacantele), desi stau peste drum de noi unii si la cateva statii ceilalti.
Ii vrem impreuna si acasa cu noi. Avem control mai sigur 
cred ca in septembrie musai sa fac program de 'civilizare' cu ei, ca-si iau nasul la purtare de cat de alintati sunt de bunici
asa ca profita bunicii si pe timpul vacantei isi fac si ei 'plinul'
Miere super ca ai aprobat deja concediul de maternitate. Oh ce te invidiez... frumoasa perioada
Alinuk
si ostrogotzii din dotare: Andu mik (2 ani) si Teo voinik (4 ani)
www.meseriademama.blogspot.com/" target="_blank">timpul vacantei...
............................................................................
Nimic nu-i intamplator!
............................................................................
miereamara spune:
Anna, din pacate doctorul nu imi face prea mare lucru, asculta inimioara si masoara burta. am si eu doppler acasa si pot sa ascult si singura:)) Nu cred ca mai vad o eco prea curand si nici nu vreau, ar fi semn ca ceva e in neregula (aici sunt zgarciti cu ecografiile)
cica totul e prefect:)), greutatea mea e perfecta (4.5- 5 kg in plus la 22+ saptamani). cica sa stabilim cezariana pe 15 noiembrie. i-am zis ca nu m-am decis inca ce voi face.
Aidan scoate niste perle din el de ma stric de ras.
Saptamana trecuta incerca sa faca pipi la olita si nu ii iesea, ma striga disperat: Mama, it's not coming...I NEED a screwdriver to make a hole!
Dupa ce am avut cateva zile mai tensionate asa, de vreo saptamana ne intelegem minunat, am observat ca rebeliunea asta vine valuri-valuri si dupa aia parca are o perioada de acumulari in care vorbeste mai bine, face chestii noi....nu stiu daca e un pattern pt toti copii dar la al meu e valabil.
aaa...si a inceput copilul sa vorbesca in fraze si in romaneste, timid, timid dar repeta chestii dupa noi, nu va spun ce ma bucur..
Tiny baby gator
Baby gator
anna-mama spune:
Neata,
Miere, este mortal Aidan, super tari perlutele lui si gandite bine
Ma bucur ca bebelina e bine
Super putine kilogramele luate, vreo 4-4,5 kg am luat si eu si e sarcina cu o luna mai mica decat a ta ![]()
Alinuk, f frumos ca au unde sa mearga in vacanta prichindeii tai, asa si la noi, nu l-am lasat pe Vlad nicio noapte sa doarma la bunicii, numai cu noi acasa, dar daca as avea ocazia sa-l trimit cu ai mei la aer curat as face asta desi as muri de dorul lui
Sper sa se simta minunat puii!
Vai, ce bine ca azi e vineri si vine wkd-ul. Peste o saptamana merg si eu la mare 3 zile ca e ziua lui socra-miu si el o sa fie acolo. O sa caut cazare in Mangalia, ca socrii mei sunt acolo. Aveti ceva idei de cazare in Mangalia?
de steluta norocoasa Luca-Vlad (09.02.2009) si
18+ cu
e simplu, doar sa vrei! BAZAR UMANITAR
crisspy spune:
Miere voi va distrati acolo, nu gluma
. Super tare Aidan! Felicitari pt kilograme, eu la 20 de sapt aveam vreo 7-8, insa dupa aia am pus din ce in ce mai putin. Acum am 10kg pe plus si sper sa nu mai pun asa multe pana la final (la Razvi am avut 25kg in plus).
Anna imi pare rau, nu stiu nimic in Mangalia, poate Rox are vreo idee.
Noi suntem bine...se simte ca a venit mami la noi ca seara stau ca o duda
si ma relaxez si doar ma joc cu Razvi. Sta pana duminica...e asa de bine 
gascha si sa auzim numai de bine
Crisspy,
fericita de
Razvi si
34 sapt
Andra - Maria
roxanaz spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui anna-mama O sa caut cazare in Mangalia, ca socrii mei sunt acolo. Aveti ceva idei de cazare in Mangalia? |
Anna, la Venus la 2km de mangalia.. super frumos! la Dana. sau in Saturn.
sdcristian spune:
poate va intereseaza
http://raiffeisencomunitati.ro/regulament/
mama de Carol (29.12.2008) si Patrick (04.07.2011)
blog
Daiopri spune:
Bun gasit la toata lumea.
Bun venit bb P si F! Bravo mamici curajoase.
Porumbita, imi pare tare rau, dar capul sus si nu iti pierde speranta. O sa vina bb si la voi.
Felicitari celor ce au aflat ce au, desi avea mai putina importanta nu-i asa?
Michelle imi pare bine ca ai mai scris pe la noi. Ce mai faceti voi?
Noi am revenit cu bine de pe meleaguri natale. A fost frumusel, da cam scurt:)
Roxanel, te-am sunat dar erai la sedinta cu parintii#61514; Imi pare rau ca nu am reusit sa va cunosc (tu si Ledi). M-am tot uitat pe plaja daca e cineva cunoscut:((
La mare noua ne-a placut, am avut parte de vreme frumoasa, doar ultimele 2 zile s-au zapacit (culmea ca atata a insistant sotul sa mai luam o zi, si tocma ce am luat si vremea s-a stricat) dar a fost ok ca am avut de vizitat rude. Hotelul nostru a fost fain, dar scumput. Pt noi s-au meritat banii ca am stat frumos cu totii, ca altfel unde incapeam 4 persoane in o camera micuta. Ce sa zic, nici nu prea pot trage concluzii bine. Am inteles ca de aceeasi bani puteam avea all inclusive prin alte parti, dar melancholia nu ne-a lasat. Si nu imi pare rau. Astia mici s-au jucat frumos, al mare a luat toate cele in satul de vacanta la rand, si am venit cu o valiza de jucarii accumulate pe acolo. Noi am tot dat cu covrigii si saratele si alune de nu mai imi trebuia alta mancare:))
Mai prost a fost cu pisoiul ca prost tare a dus-o cu mancarea. Cred ca a trait doar cu iaurt cu fructe milli:))
A scos si laptele praf si orice fel de lapte din program.
Apoi ne-am intors in orasul sotului dupa care inca o vizita la ai mei si ni s-a ivit o petrecere la o cabana la munte. Am mers si acolo desi nu prea mai aveam timp. A fost fain, dar da-i si umbla pas cu pas dupa pisoi, ca erau scari asa ca am dat jos tot ce adunasem cu sarg la mare de la covrigei. Ne predam stafeta unul la altul ca sa mai vorbim si noi cu lumea. A urmat o vizita scurta si frumoasa frumoasa in 2 la orasul studentiei. Ei, alta viata pe noi acuma... Pacat ca am fugit de acasa doar o noapte, ca nu mai aveam timp sa stam mai mult. Bagaje facute pe fuga, un drum la Buc si de acolo zbor naucitor. Greu frate tare. In ultimele 2 ore de zbor imi venea sa sar cu parasuta. Desi copii erau ok si cuminciori nu mai puteam sta intr-un loc.
Per ansamblu pot sa spun ca e o vacanta grea vizita acasa. Nici nu stiu cat timp ar tb sa stau ca sa nu mi se para asa greu. Nu stiu sincer cum va descurcati cu banii pe acolo. Preturile mie mi s-au parut cam ca la noi, desi clar salarii nu sunt aceleasi. Nu cred ca mi-ar mai place sa stau acolo, dar nici nu ar fi imposibil;)
Sunt lucruri care sunt mai faine decat erau, dar si multa prafuiala asa. M-am uitat mereu cu uimire la ceasca de cafeluta:) Unde era cafeaua mea cea mare mare cu laptic? A trebuit sa reinvat sa beau incet ca sa nu ma intreb dupa o gura daca am baut cafea sau nu#61514;
Am revenit la munca, nici nu imi vine sa cred. Mi-a luat cateva zile sa imi fuga nauceala din cap. Oricum varsta de 2,5 ani nu e ideala pt asa vacante decat daca ai bunici dispusi sa alerge. Altfel totul e o fuga si orice vizita era cu munca nu gluma. Poate data urmatoare (peste cel putin 2 ani sper) sa reusim sa mergem sa vedem si cate ceva din Eu.
Cam asta. Nu stiu cand sa reusesc sa pun si ceva poze. Nici nu am apucat sa le vad macar...
Mai revin cand mai pot.
Numai bine tuturor
PS: Miere bagi lumea in belele cu sfaturi de bb2?![]()

Fetelor, cu 2 copii, fara frica, tot inainte. Cresc ei mari

bpaula spune:
Daiopri ma bucur ca v-a placut acasa chiar daca a fost greu
.
Am si eu o intrebare. Este cineva din Romania care a nascut anul asta si a inceput deja sa ia indemnizatia? Mai exact ma intereseaza ce luni se iau in calcul pentru cele 12. La fel cum a fost si la primul copil (adica ultima luna inainte de luna nasterii luata de 2 ori) sau se ia in calcul si luna nasterii. Ce vreau sa stiu e, eu nasc in noiembrie, se ia si noiembrie in calcul sau nu? Pentru mine diferenta e foarte mare avand in vedere ca atunci as lua al 13 lea salariu si nu mi-i totuna daca se ia in calcul sau nu. As incerca sa il cer o luna mai repede dar nu stiu daca se poate, daca o sa apara doar ca avansa etc...
Nu ma trimiteti la legislative ca am fost deja acolo si am periat subiectele +legea si am gasit 2 raspunsuri contradictorii.
Ma gandeam ca poate este aici un exemplu concret .![]()
Multumesc