Nasterea la Arcadia - Iasi (11)

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns lisa27 spune:

noi si bebelinele noastre sa fim sanatoase ca in rest nu mai conteaza...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lalic spune:

http://www.youtube.com/watch?v=C_XpwKhObTU&feature=related

deConstantin Octavian 12 ani
deMaria Sophia - cezariana Cacicovschi
34 sapt.

Ai grija de noi Doamne

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iulia_iulia spune:

Lisa27 dar nu e cam tarziu ? pana pe 12 august? cine e medicul tau ?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns clauditza89 spune:

Citat:
citat din mesajul lui lalic

Citat:
citat din mesajul lui clauditza89

NEATZA FETELE!!!am fost cam ocupata zilele astea scuze..si azi la fel voi fi ma pregatesc sa ma duc la biserica sami iau niste iconite sa le sfintesc k sa le am ptr bebe sa le pun sub perna si apoi vreau sa o sun pe oana sa vad daca pot trece pe la ea...iar apoi eu si cu tati am ramas de acord sa facem o varza cu afumatura de papita ca de cateva zile numai prin oras mancam si ni sa taiat de acuma!!!in rest sunt bine...voi?

38+ CUCEZAR GABRIEL

Fataaa, ce faci fata????? Ma gandeam ca te-ai dus si tu next door de oanabine ca esti bine, chiar ti-am simtit lipsa pe aici.....eu daca-s acasa toata ziua, stau numai pe net mai ies in gradina si ma dau in balansoar, mai mananc o rosie din gradina...........numai la soping cam greu, ca nu prea pot sa conduc 35 km pana la oras.Stiti cum e la tara.......liniste, ciripesc pasarelele, mai trece o caruta si cam atat

deConstantin Octavian 12 ani
deMaria Sophia - cezariana Cacicovschi
34 sapt.

Ai grija de noi Doamne
Ce nas da sa nasc si eu odata insa vad ca a meu care se anunta a fi primul,sia mai luat ceva timp de gandire..eu nu mai am rabdare si nici tati dar ce putem face?decat sa asteptam!!!si stii care e partea proasta?ca oricunde te duci si oricine te suna asta e primul lucru care te intreaba...ai nascut?sau tot in doi sunteti?da cand nasti odata?offff
Cat despre oana nu mai stiu nimic am sunato azi am vrut sa ma duc la ea...chiar ii luasem ceva frumos la printesadar nu mia raspuns...eram asa emotionata...dar oricum sper doar sa fie bine amandoua!!!
AAA am terminat si mancarea si a iesit fff.buna tati nea ajutat mult si aproape am terminat ditamai oala iar eu simt ca imi explodeaza burtica dar nu mai puteam de pofta...

38+ CUCEZAR GABRIEL

Mergi la inceput

super tare site-ul Lalic

Iulia, pt ce sa fie tarziu? pentru semnarea contractului? de ce? stiu mamici care au semnat si inainte cu o luna...
Nasc cu dr Cacicovschi.

Mergi la inceput

Lisa27 eu sunt cam panicoasa,imi imaginez ca pot sa nasc oricand de acum in colo desi teoretic mai e timp berechet,imi statea pe creier treaba cu contractul ,m-am mai linistit cand l-am semnat.Am cunoscut-o pe dr Cacicovschi la o prezentare la ARCADIA si mi s-a parut tare de treaba iar aici pe forum am citit numai pareri de bine despre dumneaei.Tu cand ar trebui sa nasti ? prin septembrie?
30 +Ioana

Mergi la inceput

Iulia, ultima data cand am fost la control mi-a spus ca in jurul datei de 27 septembrie...:)..
Eu din fire sunt mai optimista dar cu sarcina asta am devenit si eu un pic panicoasa...Eu sper ca totul o sa fie bine si o sa ajung la termen...:)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LenaC spune:

Lalic, super filmuletul .

Clauditza, esti cel mai aproape dintre noi sa iti tii bebelusul in brate, deci, capul sus si zambetul pe buze .

Lena - 29+

Mergi la inceput

Aaa deci avem acelasi D P N ! Ce fain ar fi sa ne nimerim in aceeasi perioada pe acolo !!Dar cine stie ce surprize ne pregatesc fetitele noastre pana atunci ,mie personal mi-a spus d-na dr ca nu ma vede apucand 38 de saptamani...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bam98 spune:

Lalic, este minunat filmuletul!

Mergi la inceput