Nasterea la Arcadia - Iasi (11)
Raspunsuri - Pagina 17
iulia_iulia spune:
LISA27 eu am semnat contractul pe 6 iulie,am optat pt nastere naturala fara epidurala si am dat un avns de 1000 ron.M-au programat la consultul preanestezic pe 5 septembrie dar mi-au zis daca intervine ceva ,adica daca bebelina da semne ca vrea sa vina mai devreme sa-i anunt si pe ei ca sa-mi schimbe data consultului preanestezic .
lalic spune:
Citat: |
citat din mesajul lui clauditza89 NEATZA FETELE!!!am fost cam ocupata zilele astea scuze..si azi la fel voi fi ma pregatesc sa ma duc la biserica sami iau niste iconite sa le sfintesc k sa le am ptr bebe sa le pun sub perna si apoi vreau sa o sun pe oana sa vad daca pot trece pe la ea...iar apoi eu si cu tati am ramas de acord sa facem o varza cu afumatura de papita ca de cateva zile numai prin oras mancam si ni sa taiat de acuma!!!in rest sunt bine...voi? 38+ CUCEZAR GABRIEL |
Fataaa, ce faci fata????? Ma gandeam ca te-ai dus si tu next door de oanabine ca esti bine, chiar ti-am simtit lipsa pe aici.....eu daca-s acasa toata ziua, stau numai pe net mai ies in gradina si ma dau in balansoar, mai mananc o rosie din gradina...........numai la soping cam greu, ca nu prea pot sa conduc 35 km pana la oras.Stiti cum e la tara.......liniste, ciripesc pasarelele, mai trece o caruta si cam atat
deConstantin Octavian 12 ani
deMaria Sophia - cezariana Cacicovschi
34 sapt.
Ai grija de noi Doamne
LenaC spune:
Hei Oana, felicitari inca o data pentru minunata printesa de nota 10 .
Refacere rapida si cel mai important este ca sunteti amandoua sanatoase . Cred ca esti cea mai fericita cu bebe in brate .
Abia asteptam povestea despre nastere .
Lena - 29+
loredanar spune:
oana felicitari! multa sanatate tie si bblinei! la cate saptde sarcina ai nascut? la 2800g o tine la incubator? e nevoie de zile in plus de spitalizare?
eu ma tot uit la burta si incerc sa imi imaginez cam cat de mare e bblina mea - daca luni avea aprox,2070g ar trebui acum sa aiba macar 2300g zic eu... mititica m-a speriat rau d7mineata pt ca dormea bustean. am facut dus, am mancat paine cu dulceata..nimic. cum s-a trezit taica-su si i-a auzit voce a si inceput sa pedaleze in burta. intrasem sincer in panica pt ca de obicei dim e f activa. abia astept sa o intalnesc... mi se pare ca sta timpul in loc! :)
mada bafta la vaccin!
Lori 34+ fericita cu Mara
lisa27 spune:
lalic,da, despre asta vorbeam. Asta e scoica..:)..Merci mult..Asta cautam!
Iulia, eu o sa merg la semnez contractul pe 12 august. Si tot atunci o sa mai fac si un control... Sper sa fie totul bine...:)
bam98 spune:
Felicitari Oana si sa va traiasca bebelina. Recuperare rapida si sa auzim numai de bine!
loredanar spune:
inca o chestie.... luni la eco dupa masuratori avea capusorul ca pt 34 sapt si femurul de 33.
dupa calendar am intrat in sapt 35,dar dupa eco suntem cam la 34... care valoare se ia in consideratie? doctorita zice ca eco are marja de eroare de 3 sapt si 300 g in ultimul trimestru de sarcina... ceea ce mi se pare enorm...
Lori 35+ fericita cu Mara
lalic spune:
La mine e aceeasi probl cu eco si saptamanile, dar la mine e din cauza ca nu stiu data ultimului ciclu ai vazut ca dr. introduce data la eco si in functie de ea iti spune si saptamana de sarcina.
34 sapt.
Ai grija de noi Doamne
lisa27 spune:
lalic,aceasi problema o am si eu......Nu imi aduc aminte cand am avut ultima data ciclu...:D ..Nu ma asteptam sa raman insarcinata, mai ales ca eu ma chinui de vreo 5 ani sa raman. Vroiam ca anul asta sa merg sa fac ceva inestigatii mai serioase si eventual tratamente. Dar miracolul s-a intamplat.:)
lalic spune:
ce chestie, credeam ca numai eu sunt asa neglijenta sa nu stiu data dar cum i-am zis si dr. nu mi se pare o data asa importanta sa o tin minte eu eram in pauza de anticonceptionale si s-a produs miracolul, dar daca nu se intampla, nu cred ca aveam curajul.Ca sa vezi ca asa a fost de la DD...... si acum ce bucurie
34 sapt.
Ai grija de noi Doamne