Nasterea la Arcadia - Iasi (11)
Raspunsuri - Pagina 18

lalic spune:
http://www.youtube.com/watch?v=C_XpwKhObTU&feature=relatedde
Constantin Octavian 12 ani
de
Maria Sophia - cezariana Cacicovschi
34 sapt.
Ai grija de noi Doamne

clauditza89 spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui lalic
Fataaa, ce faci fata????? Ma gandeam ca te-ai dus si tu next door de oana ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() 34 sapt. Ai grija de noi Doamne ![]() |

Cat despre oana nu mai stiu nimic am sunato azi am vrut sa ma duc la ea...chiar ii luasem ceva frumos la printesa

AAA am terminat si mancarea si a iesit fff.buna tati nea ajutat mult si aproape am terminat ditamai oala iar eu simt ca imi explodeaza burtica dar nu mai puteam de pofta...

lisa27 spune:
super tare site-ul Lalic
Iulia, pt ce sa fie tarziu? pentru semnarea contractului? de ce? stiu mamici care au semnat si inainte cu o luna...
Nasc cu dr Cacicovschi.

iulia_iulia spune:
Lisa27 eu sunt cam panicoasa,imi imaginez ca pot sa nasc oricand de acum in colo desi teoretic mai e timp berechet,imi statea pe creier treaba cu contractul ,m-am mai linistit cand l-am semnat.Am cunoscut-o pe dr Cacicovschi la o prezentare la ARCADIA si mi s-a parut tare de treaba iar aici pe forum am citit numai pareri de bine despre dumneaei.Tu cand ar trebui sa nasti ? prin septembrie?30 +
Ioana

lisa27 spune:
Iulia, ultima data cand am fost la control mi-a spus ca in jurul datei de 27 septembrie...:)..
Eu din fire sunt mai optimista dar cu sarcina asta am devenit si eu un pic panicoasa...Eu sper ca totul o sa fie bine si o sa ajung la termen...:)

LenaC spune:
Lalic, super filmuletul .
Clauditza, esti cel mai aproape dintre noi sa iti tii bebelusul in brate, deci, capul sus si zambetul pe buze .
Lena - 29+

iulia_iulia spune:
Aaa deci avem acelasi D P N ! Ce fain ar fi sa ne nimerim in aceeasi perioada pe acolo !!Dar cine stie ce surprize ne pregatesc fetitele noastre pana atunci ,mie personal mi-a spus d-na dr ca nu ma vede apucand 38 de saptamani...