Nasterea la Arcadia - Iasi (11)
Raspunsuri - Pagina 15
DadaIna spune:
Felicitari OANA!Sa-ti traiasca ingerasul si sa te recuperezi cat mai repede sa ne povestesti.De nascut acum nu mai conteaza prin ce metoda ai reusit.Important e sa fiti bine si sanatoase amandoua!
gravidacorima bucur ca nici bubulina ta nu a facut reactii la vaccin.De acum urmeaza cel de la 4 luni.Sper sa il trecem cu bine si pe acela.Si la noi a trecut noaptea cu bine fara probleme: febra sau alte stari.
Eu tot am amanat vizita de la ginecologie de la 40 de zile.Tot zic ca ma duc insa nu mai apuc.
lalic spune:
Claudita tu nu mai zici nimik? Sper ca anu ne pregatesti si tu vreo surpriza
deConstantin Octavian 12 ani
deMaria Sofia - cezariana Cacicovschi
33 sapt.
lalic spune:
Vreau si eu s-o vad pe Maria mea si sa ia tot 10
deMaria Sofia - cezariana Cacicovschi
33 sapt.
madline82 spune:
Fetelor,noi marti facem vaccinul, am emotii!!
Mamica de fetita ( Estela ), 24.mai 2011
lalic spune:
Se simte lipsa oanei si a clauditei...........nu mai este nimeni prin casa???cred ca va plimbati pe racorica
deMaria Sophia - cezariana Cacicovschi
34 sapt.
Ai grija de noi Doamne
oana.irina spune:
Buna fetelor! Va multumesc mult pentru sustinere!
Asa cum v-a anuntat CLAUDIA, s-a nascut Maria, care este minunata, nu ne mai saturam de ea. Are 2830 gr, 51 cm, si apgar 10, dar prin cezariana. O sa va scriu povestea nasterii cand o sa fiu mai in stare de functionare. Ma simt f rau de la operatie. Azinoapte la 23.46 am nascut dupa un travaliu obositor dar nu imposibil. Peridurala nu (cred) ca m-a ajutat, insa cauza cezarienei a fost pozitia fetitei care nu era cum trebuie cu capusorul, nu stiu exact cum se cheama in termeni medicali. Pot spune ca dr m-a ajutat f mult si m-a incurajat sa pot naste natural, dar in cele din urma, am hotarat sa ma taie pt siguranta fetitei. Cand o sa primesc fisa, va spun exact cauza din care nu a putut fi nascuta natural in siguranta.
Partea proasta e ca eu nu am luat in calcul varianta cezariana, si acum nu prea stiu mai nimic despre refacere.
Am dureri f mari si mi-e mila de ea ca nu o pot alapta. Maine dim o pun la san, mi-a venit laptele, adica am stors cateva picaturi.
38+ cu Maria Antonia
lalic spune:
Felicitari oana.irina, sa-ti traiasca printesica, ai intrat in randul mamicilor
deMaria Sophia - cezariana Cacicovschi
34 sapt.
Ai grija de noi Doamne
eska spune:
lalic : o rugaminte: pune si ceva spatii intre motate, floricele si restul de emoticonuri, te rog ( editeaza mesajul daca pe moment iti scapa). Poti pune cate vrei tu dar daca nu bagi si spatiu intre ele se labarteaza pagina intr-un hal... (vezi si pagina precedenta)
36+ cu