Nasterea la Arcadia - Iasi (11)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns lalic spune:

Neata gagici, nici o veste despre oana.irina???????

deConstantin Octavian 12 ani
deMaria Sofia - cezariana Cacicovschi
33 sapt.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madline82 spune:

Neata lali, se vede ca suntem singurele pe forum...eu stau la calc cu fata pe picioare, a adormit scumpica.V-am citit zilnic, ma bucur ca sunteti bine, in linii mari, va pup pe toate si astept si eu o confirmare!

Mamica de fetita ( Estela ), 24.mai 2011

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns clauditza89 spune:

NEATZA FETELOR...VESTILE BUNE TREBUIE SA CURGA!!!

LA 23.46 S-A NASCUT MARIA!ARE NOTA 10 INSA AM AJUNS LA CEZARIANA!!EU MA SIMT F RAU,DAR SUNT FERICITA CA EA E BINE!!!
MSG DE LA OANA.IRINA!!!
NE RAMANE SA O FELICITAM SA II URAM INSANATOSIRE GRABNICA SI SA ASTEPTAM CAT MAI MULTE VESTI DE LA EA!!!
PS.DACA MA PRIMESC AM SA MA DUC SA LE VIZITEZ PERSONAL IAR APOI AM SA VA TIN LA CURENT!!!

38+ CUCEZAR GABRIEL

Mergi la inceput

Claudita, multumim de vesti! Ma bucur ca Fetita Oanei e bine, snatoasa,,dar ea oare de ce se simte rau? Sunt cam ingrijorata! Oare de ce a ajuns la cezariana?Off

Mergi la inceput

ce mult ma bucursi plang in acelasi timp, bine ce e bine fetita
si oana o sa-si revina saracuta

33 sapt.

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui madline82

Claudita, multumim de vesti! Ma bucur ca Fetita Oanei e bine, snatoasa,,dar ea oare de ce se simte rau? Sunt cam ingrijorata! Oare de ce a ajuns la cezariana?Off

Probabil din cauza durerilor, saracuta, daca s-a chinuit si cu travaliul..........important e bblina sa fie bine ca noi mamele cu durerile ........ tre sa le suportam. Fii tare Oana, te asteptam cu detaii

33 sapt.

Mergi la inceput

Claudita, sigur te primeste la ea, poate maine ii faaci o vizita, ca azi o sa isi revina ea..sunt mari durerile in travaliu, dar tre sa le depasesti psihic,sunt curioasa oana ce detalii ne da, daca a facut epidurala sau nu, si daca a prins anestezia, ca eu am o problema cu epidurala la arcadia, daca ar sti ei sa o faca calumea multe mamici ar naste natural! Cve mi-e ciuda!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iulia_iulia spune:

felicitari OANA.IRINA !!! Bine ca bebelina este bine !!! asteptam povestirea detaliata !!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LenaC spune:

Felicitari Oana!!!
Multa sanatate la amandoua

Lena - 28+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gravidacori spune:

buna fetelor!
oana,felicitari si recuperare rapida
am facut si noi vaccinul de 2 luni,la fel ca si dada,i-am pus supozitor paracetamol,jumatate taiat pe lung,preventiv pt febra,nu a facut deloc,nu stiu daca de la el sau nu facea oricum(am inteles ca sunt copii care nu au nicio o reactie la vaccinuri fara sa li se dea vreun medicament), a plans atunci cand o tinea pt ca nu-i place sa o tii fortat deloc si cand i-a facut vaccoinul..dar dupa 2 min am linistit-o si eu si tati.in masina pana acasa a adormit.
ma bucur ca a trecut f bine si asta pt ca eram stresata cu posibilele reactii..
am facut si controlul de 40 zile..desi au trecut mai multe de atunci,dar asta e treaba cu timpul...totul e f bine la mine...pt cine va merge sa stiti ca va controleaza pe masa,la operatie si sani..pt cnje alapteaza,plus diferite intrebari.
zilele trecute am facut si eco de sold la ciresica mea...totul e f bine,l-am facut tot la arcadia cu dr botez catalin si costa 120lei,dureaza 5 -10min cu tot cu explicatii.
ma bucur ca e totul ok...dar ma amuza si pe mine (ca si pe altii) inca mersul meu de ratusca..dupa 2 luni doctorita mi-a zis ca trebuie sa merg normal,incerc sa o fac dar parca e incomod sau m-am invatat eu asa,sper sa-mi revin ca sa nu ma strige lumea ratusca

Mergi la inceput