Nasterea la Arcadia - Iasi (11)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns DadaIna spune:

Felicitari OANA!Sa-ti traiasca ingerasul si sa te recuperezi cat mai repede sa ne povestesti.De nascut acum nu mai conteaza prin ce metoda ai reusit.Important e sa fiti bine si sanatoase amandoua!
gravidacorima bucur ca nici bubulina ta nu a facut reactii la vaccin.De acum urmeaza cel de la 4 luni.Sper sa il trecem cu bine si pe acela.Si la noi a trecut noaptea cu bine fara probleme: febra sau alte stari.
Eu tot am amanat vizita de la ginecologie de la 40 de zile.Tot zic ca ma duc insa nu mai apuc.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lalic spune:

Claudita tu nu mai zici nimik? Sper ca anu ne pregatesti si tu vreo surpriza

deConstantin Octavian 12 ani
deMaria Sofia - cezariana Cacicovschi
33 sapt.

Mergi la inceput

Vreau si eu s-o vad pe Maria mea si sa ia tot 10

deMaria Sofia - cezariana Cacicovschi
33 sapt.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madline82 spune:

Fetelor,noi marti facem vaccinul, am emotii!!

Mamica de fetita ( Estela ), 24.mai 2011

Mergi la inceput

Se simte lipsa oanei si a clauditei...........nu mai este nimeni prin casa???cred ca va plimbati pe racorica

deMaria Sophia - cezariana Cacicovschi
34 sapt.

Ai grija de noi Doamne

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oana.irina spune:

Buna fetelor! Va multumesc mult pentru sustinere!
Asa cum v-a anuntat CLAUDIA, s-a nascut Maria, care este minunata, nu ne mai saturam de ea. Are 2830 gr, 51 cm, si apgar 10, dar prin cezariana. O sa va scriu povestea nasterii cand o sa fiu mai in stare de functionare. Ma simt f rau de la operatie. Azinoapte la 23.46 am nascut dupa un travaliu obositor dar nu imposibil. Peridurala nu (cred) ca m-a ajutat, insa cauza cezarienei a fost pozitia fetitei care nu era cum trebuie cu capusorul, nu stiu exact cum se cheama in termeni medicali. Pot spune ca dr m-a ajutat f mult si m-a incurajat sa pot naste natural, dar in cele din urma, am hotarat sa ma taie pt siguranta fetitei. Cand o sa primesc fisa, va spun exact cauza din care nu a putut fi nascuta natural in siguranta.
Partea proasta e ca eu nu am luat in calcul varianta cezariana, si acum nu prea stiu mai nimic despre refacere.

Am dureri f mari si mi-e mila de ea ca nu o pot alapta. Maine dim o pun la san, mi-a venit laptele, adica am stors cateva picaturi.

38+ cu Maria Antonia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oana.irina spune:

Claudis, va asteptam cu mare drag!

38+ cu Maria Antonia

Mergi la inceput

Felicitari oana.irina, sa-ti traiasca printesica, ai intrat in randul mamicilor

deMaria Sophia - cezariana Cacicovschi
34 sapt.

Ai grija de noi Doamne

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns eska spune:

oana.irina felicitari!!! multa sanatate pt amandoua si mult laptic!

36+ cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns eska spune:

lalic : o rugaminte: pune si ceva spatii intre motate, floricele si restul de emoticonuri, te rog ( editeaza mesajul daca pe moment iti scapa). Poti pune cate vrei tu dar daca nu bagi si spatiu intre ele se labarteaza pagina intr-un hal... (vezi si pagina precedenta)

36+ cu

Mergi la inceput