Strugurasi de Sept-Oct 2011 (87)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns racheel spune:

Zubi, ce este primit este si bine venit Abia asteptam poze

Si o sa invatam noi cu ce ii imbracam.de ce iti facia tatea griji?
Ai citit mesajul scris de lali?CU ce era ea imbracata asa ii imbraca si pe pitik.

Cu ajutorul, Bunului Dumnezeu, Sfantului Nectarie, Sfintilor Parinti Ioachim si Ana si Preasfintei Nascatoare de Dumnezeu Izbavitoarea sunt 33+ cu Anastasia-Maria
Doamne, ajuta-ne in continuare!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Kora_B spune:

Zubi, la primul baietel si eu am folosit sac de dormit. Am fost eu mai linistita ca nu putea sa-si traga paturica pe cap si sa se sufoce. Si in plus aveam siguranta ca nu se putea dezveli Abia pe la vreun an si 8 luni i-am dat paturica, cand a cerut-o el ca cica e 'baietel mare si doar bebe'usii stau in sac de dormit'
Cat despre cum sa-l imbraci, o sa iti dai seama la momentul respectiv. Nu tb sa-l infofolesti, cam cum te-ai imbraca si pe tine la vremea aia.

Citat:
citat din mesajul lui zubi

Neatza burtici strumfici
aa, am mai primit niste saci de dormit pt el, adik vara-me a in Anglia nu foloseste paturica sa il inveleasca pe bebe, il baga intr-un saculet din asta, o s afac poze si sa le pun si eu, in sfarsit cu lucrusoare pt bebe. Aseara ma apucasera si pe mine gandurile,ca de ex, cand vedeam toate hainutele,de unde o sa stiu eu cum il imbrac ? adik de unde stiu daca e potrivit , daca nu ii e frig sau daca nu ii e cald? sau cand doarme,cu ce sa il invelesc,sa ii fie lui bine? si tot asaaaa..si ca s anu maiz ic ca acum sutn si speriata,ca mi se apre ca amd e toate pt el, chair d etoate, Cum ne-a ajutat Dumnezeu, si ama sa emotii ca el sa fie bien si sanatos..

Zubi, mami33+ cu
minunea mea

29+ cu DPN 02.10.2011 si mamica de 2 ani +

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lali_mete spune:

'neatza!!
Eu calca de cand m-am trezit,ca e racoare la noi,a plouat si peste noapte,a plouat si dimineata.

www.youtube.com/watch?v=CojRPtwTCvM" target="_blank"> Special pentru Zubi ,ca sa nu ii mai fie frica de nastere [:d]. Bebelusii sunt adusi de berze .

Revin cand pot pentru pupici fiecareia,acum vreau sa mai calc cateva hainute pana nu se face foarte cald.

Pentru Raisa
Lali de Paul-Iulian ( 01.10.2009)
si 33+ cu Ioana Teodora
AMR 7 saptamani

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns seidana spune:

si eu am sac de dormit pt piti am insa si paturi..

rach
de iti permiti de ce sa nu o intrebi...

Lali.. ne-am sincronizat azi cu calcatul

33+ .. DD ajuta-ne sa avem sanatoasa !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns NataliaS spune:

Neata!

Nana, Stefy - welcome to the club!"insomniacele forumului"...din pacate...

Elly, Sei - Yupiii am dormit si azi noapte!!! Si dupa ce m-am trezit pe la 8...am mai bagat cornu'n perna pana la 9.20

Kora - eu n-as fi vrut sub nici o forma sa stea langa mine la nastere...una ca nu m-as fi simtit confortabil...si mai apoi ar fi avut medicul 2 griji - cea care naste si cel care cade

Camady - eu le-am facut gaurile de cercei in maternitate, inainte de externare. I-am zis sotului sa-mi aduca cerceii in seara dinaintea externarii si am "rugat" (50 - 70 RON) asistenta sa-i faca gauri.

Sei - e foarte frumoasa ideea cu cerceii...problema e, dpmdv, forma mai ciudata a tortitei cercelului, care se introduce greu in gaura si se mai si agata...eu zic sa-i iei ceva rotunzi, la care nu exista riscul sa-i agati si sa-i pastrezi pe-ai tai sa-i pui pe la 1,5-2 ani...

Fug in oras ca am niste chestii de rezolvat...

Natalia - mami de Stefania-Irina 26.12.2007 - Ana iubita 04.02.2005 si 30 sapt cu
Poze: http://community.webshots.com/user/natalias103
http://www.flickr.com/photos/10220847@N05/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bujo spune:

Seidana si eu am cercelusii de cand eram mica, insa vreau sa-i schimb sa caut ceva mic. Aia cu bobita nu sunt recomandati la nou-nascuti din cauza incuietorii si a faptului ca sunt maricei si agata cu degetelul. Cel mai bine e sa iei unii tip veriga care au incuietoare care se baga in interiorul cercelului, sper ca ma intelegi. Si chiar si aia, trebuie sa aiba raza mica sa imbrace cu totul lobul urechii, sa nu intre degetelul si sa-i smulga. Uite, www.bijuteriiania.ro/product/1032/bijuterii_aur_copiinou_nascuti_cercei_ania/" target="_blank">modelul asta ar trebui.

bujo mami de Filip si 33+ cu

Mergi la inceput

Sau www.intrasavezi.ro/cercei_cod_833_energetix/2251.htm" target="_blank">asa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns May3 spune:

fetelor, voua va amortesc degetele de la maini?

am vb cu jade.
e in spital pe perfuzii din cauza durerilor care le avea. dar acum s-au mai linistit durerile.
duminica ar trebui sa ii dea drumul acasa.
va saluta pe toate.

29+ cu Beatrice Ana

zebraroz.ro

Mergi la inceput

May acum nu, dar la Filip nu puteam sa misc degetele dimineata. Te-ai umflat cumva? Ca atunci poate fi sindrom de tunel carpian. Din cauza edemelor se comprima nervii de la incheietura mainii si amortesc, te dor, se rigidizeaza. Eu nu am descoperit niciun remediu, a trecut dupa ce-am nascut si s-au retras edemele.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns racheel spune:

Hei Sei, mi-a rusine sa o intreb.Poate ea nu vrea sa-i ia si eu daca o intreb poates e simte obligata.

May, multumim pentru informatie

Jade multa sanatate iti doresc.Hai ca mai este un picut.

Bujo si eu tot modelul acela vreau sa-i iau.Au putin peste un gram.

Cu ajutorul, Bunului Dumnezeu, Sfantului Nectarie, Sfintilor Parinti Ioachim si Ana si Preasfintei Nascatoare de Dumnezeu Izbavitoarea sunt 33+ cu Anastasia-Maria
Doamne, ajuta-ne in continuare!

Mergi la inceput