Strugurasi de Sept-Oct 2011 (87)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns racheel spune:

oanaiasi, somnik usor

buna dimineata fetele gravidutele

si la mine este nor si bine, bine ca am scapat de vijulie

De Jade, stie cinevca , ceva?!!!

Cu ajutorul, Bunului Dumnezeu, Sfantului Nectarie, Sfintilor Parinti Ioachim si Ana si Preasfintei Nascatoare de Dumnezeu Izbavitoarea sunt 32+ cu Anastasia-Maria
Doamne, ajuta-ne in continuare!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ancaroro spune:

Neatza burtici
Si la noi s-a racorit bine, dupa ploile si furtuna de aseara.
May, imi pare rau ca au revenit greturile. Lasa ca trece, nu mai e mult.
Am ajuns sa ma vad si desteapta . Mie toate imi sunteti dragi, si seidana avea dreptate in deascrierile ei. Oricum, personalitati foarte diferite, varste, culturi, meserii, religii variate, si tot ce ne leaga sunt temerile si bucuriile acestor 9 luni, pe care le traim deodata.
Ma sensibilizaz, si la lucru nu e bine, revin mai tarziu .

toate burticile

28+

Bijuteriile mele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns camady spune:

Neata.
Mamicilor de fetite v-ati gandit cum procedati cu cercelusii. Le faceti gaura in urechi din maternitate? Trebuie sa avem cerceii la noi in cazul asta? Ca la asta nu m-am gandit si nu stiu unde sa caut sa gasesc ceva frumos.

33+ cu Eva Maria si mami de Razvan Gabriel 8 anisori

camady's baby

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Kora_B spune:

buna dimineata, fetelor!

azi noapte am dormit 4 ore si jumatate, legat!!! cred ca de asta ma si simt asa in forma

va ofer frappe (decofeinizat) cu sau fara inghetata -dupa preferinte si o limonada cu miere si gheata

o zi buna tuturor! mai avem putin sine vedem cu bebeii in brate!

29+ cu DPN 02.10.2011 si mamica de 2 ani +

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns May3 spune:

neatza, merci de ganduri, fetelor.
azi noapte n-am mai varsat, am avut doar starea de rau ca de obicei.
vad ca in dimineata asta nu mi-e rau, doar oboseala asta cronica ce o resimt de cateva saptamani.
sper totusi sa nu mi se fi intors greturile permanent si sa fi avut doar 2 zile mai proaste.

mikka, si tu te simti rau? :(

pe jade o sun eu azi dar mai tarziu ca poate inca doarme.

eu inca nu m-am gandit la cercelusi.

29+ cu Beatrice Ana

zebraroz.ro

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns zubi spune:

Neatza burtici strumfici
a venit mami acasa si am primit la hainute..Doamne...si noi, si de la gemeni..si am mai primit sterilizator, si salteluta pt schimbat bebe,dar aia cred ca trebe pusa pe masuta de infasat, nu? si un suport pt baita, deci nu mai imi trebe cadita..fetele,acuam sitm ca am chair de toate pt bebe, am primit si eu papucei si camsa de noapte pt spital...pt bebe mai imi trebe cosmetice si atat. Aeara le-am scos din geamantan si le-am aranajt de o mie de ori,ca asa drag imi era sa ma uit la ele, aa, am mai primit niste saci de dormit pt el, adik vara-me a in Anglia nu foloseste paturica sa il inveleasca pe bebe, il baga intr-un saculet din asta, o s afac poze si sa le pun si eu, in sfarsit cu lucrusoare pt bebe. Aseara ma apucasera si pe mine gandurile,ca de ex, cand vedeam toate hainutele,de unde o sa stiu eu cum il imbrac ? adik de unde stiu daca e potrivit , daca nu ii e frig sau daca nu ii e cald? sau cand doarme,cu ce sa il invelesc,sa ii fie lui bine? si tot asaaaa..si ca s anu maiz ic ca acum sutn si speriata,ca mi se apre ca amd e toate pt el, chair d etoate, Cum ne-a ajutat Dumnezeu, si ama sa emotii ca el sa fie bien si sanatos..

Sei, da,acum chiar eu si indi = love

Michella 78, ce scumpa e aia mica

Hellena_d, cred ca nu exista mamica aici careia sa nu ii fie frica de anstere..eu sunt de-a dreptul panicata,dar stiu ca o sa fie bine, stiu ca tre sa terec prin asta ca sa am cel mai frumos dar ..chair, Ayan inseamna dar de la Dumnezeu

Si la noi s-a mai racorit un pic, ma pauc sa fac poze la lucrusoare si sa le pun pe strugurasi, poooooop

Zubi, mami33+ cu
minunea mea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bujo spune:

Pentru ragade este bun Garmastanul, care nu trebuie curatat de pe sani inainte sa suga bebe, si compresele cu gel de la Bioclin. Eu cu astea m-am salvat, aveam niste rani de se inrosea laptele de la sange cand ma mulgeam.

Daca vreti sa punei cercelusi la fetite in maternitate trebuie sa-i aveti la voi, dar nu neaparat in prima zi. Rugati o asistenta sa-i faca gaurele, o sa va spuna sa tineti vreo ora cercelusii in spirt.

bujo mami de Filip si 33+ cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns seidana spune:

Neatza.. la mine azi e zi de munca, m-am trezit si am lasat lenea in pat asa ca m-am apucat de calcat scutecelele la bebe su draperiile care deja sunt sus... am lasat putin fierul ca imi e cald , dar urmeaza hainutele pt nou nascut...., si poate poate ma incumt si la camasile sotului..

Camady ...Cu cercelusii... eu cred ca la noi se fac in maternitate.. cred...la noi in traditie nasa cumpara cerceii impreuna cu mama...
Chiar voiam sa va intreb de cercelusi.. Mama a pastrat prima mea pereche de cercelusi ( de cand m-am nascut), stiu ca i-a cumparat ea si nu nasii mei ( de asta imi sunt dragi ), si ma gandeam sa ii dau la pitica mea... sunt din aceia clasici bobite.. mai am si cu piatra fucsia semipretioasa insa aia ma gandeam sa ii las pe nai tarziu.. Pe mine ma incanta ideea sa poarte cerceii mei , insa altii zic ca e mai bine sa las nasa sa ii cumpere cerceii ei..Voi ce ziceti?

ZUBI... , ce ma bucur ca te-ai linistit cu cumparaturile.. ti-am zis noi ca bebe are nevoie de dragoste si lapte, restul vin pe parcurs...

OAna.. somnic usor...

Anca... sa stii ca te invidiez acu.. vreau la servici.. da a meu nu ma lasa ...

Dbunny si Bujo .. multumim de sfaturi.. sunt ff utile, ma ganesc sa le pun intr-un fisier pt zile negre..

MAy.. imi pare rau pt starile de rau, mai nou am un disconfort dupa orice mananc, de multe ori imi e si greata... o fi caldurile si schimbarile noi din organism..
sa te simti mai bine

Mikka.. dar tu pt ce inveti acum?

Kora .. o zi buna si tie.. fara stres si agitatie azi da?

Rach unde mergeti in weekend?

33+ .. DD ajuta-ne sa avem sanatoasa !

Mergi la inceput

Camady, paia r fi doua variante.
Prima,sa o rugam pe o asistenta sa-i de gauri in spital si sa avem cercelusii la noi cum a zis si bujo

A doua, dupa ce venim cu fetita acasa putem sa mergem la un magazin de bijuterii sa-i dea gaurici si sa-i capseze acei cercei medicinali si dupa o luna sa-i punem de aur.

Eu aleg prima vcarianta pentru ca vreau ca la botez sa poarte cercei.

Cu ajutorul, Bunului Dumnezeu, Sfantului Nectarie, Sfintilor Parinti Ioachim si Ana si Preasfintei Nascatoare de Dumnezeu Izbavitoarea sunt 33+ cu Anastasia-Maria

Mergi la inceput

Seidana la tara bineinteles

In legatura cu cerceii, daca nasa nu ii cumpara?Ce sa fac eu?Sa o intreb?Nu am cum.Nici ea nu s-a anuntat ca-mi va cumpara cerceii.Asa ca eu o sa-i cumpar o pereche pentru orice eventualitate.

Cu ajutorul, Bunului Dumnezeu, Sfantului Nectarie, Sfintilor Parinti Ioachim si Ana si Preasfintei Nascatoare de Dumnezeu Izbavitoarea sunt 33+ cu Anastasia-Maria

Mergi la inceput