Strugurasi de Sept-Oct 2011 (87)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns May3 spune:

fetelor, e a doua zi cand am greturi incontinuu, cam ca in primele 4 luni
Doamne, sper ca nu ma iau din nou asa mereu sa le am.
n-am fost buna de nimic azi. iar caldura n-a ajutat deloc. bine ca a fost furtuna si s-a mai racorit un pic.

alayna, bine ai revenit. dr tau e nebun.
o s-o sun eu pe jade maine daca nu da niciun semn.
felicitari hayat pt aparat.
nu mai stiu ce mai vroiam sa zic.

29+ cu Beatrice Ana

zebraroz.ro

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andreea_t spune:

Citat:
citat din mesajul lui seidana

Andreeuta.. of cat mai ai treaba cu serviciul? cat mai lucrezi? mai si de nu amenajati asa cum voiati o sa fie bebe in casa noua si va fi bine, amenajarile se fac pe rand nu?, insa tu stai cuminte si lasa stresul mai moale... Banii de ap i-ati obtinut?

33+ .. DD ajuta-ne sa avem sanatoasa !

Da...Seidana, mai am treaba cu serviciul, este echipa formata de mine si nu ma lasa sufletul sa-i las la greu.
Da, asa este, daca nu amenajam de acum, nu-i bai Sa vina piticul in casa noua este important.
Suntem in ultima faza cu dosarul la banca. Am primit ok-ul final de la banca si dosarul a ajuns la fondul de garantare, asta inseamna ca e ca si finalizata operatiunea.
Am achizitionat chiuveta pentru bucatarie , primul obiect cumparat pentru casa si acum m-a sunat sotul de la munca (e pana maine dimi acolo) ca maine cumpara primele materiale si de vineri se apuca de traba.
Sper sa stea cumite bebe pana ne mutam ca sa vina in casuta noua.

si multumesc din suflet pentru grija pe care o ai

32+ Doamne iti multumim!

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Hayat_Kh

Andreea , bafta scumpico cu toate si sper sa ti se rezolve toate la timpul lor. Voi sa fiti sanatosi si cu bebe, ca restul se mai fac si din mers.

28+ cu minune de

Multumimesc pentru incurajari!!!
Felicitari pentru numele ales, este superb!

32+ Doamne iti multumim!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dbunny spune:

Citat:
citat din mesajul lui seidana
Dbunny.. super mesajul scurt si la obiect... cum scapam de ragade? nu ne zici si noua?

Cu 5-6 saptamani inainte de dpn trebe cerut la farmacie sa-ti pregateasca o crema din glicerina pura si alcool de 7oº. Cantitati egale, 3o de cm cubici de ex...Cu crema asta masezi mameloanele dupa baie. Cand urca lapticul, inainte de a pune bebe la san trebe sters mamelonul cu ser. Daca ies ragade, trebe alta crema anti-ragade, care de altfel se gasesc cu duiumul; sunt care nu trebe spalat sanul inainte de a da sa suga, sunt care trebe indepartate sa nu puna gurita bebe...Una recomandata a fost purelan, de la marca Medela, care dupa cate-am googalit e lanolina pura.

Ne-a mai spus un ´leac babesc´: in limita posibilitatilor, uns cu propriul lapte si lasat sanul la aer cat mai mult...dar daca vine multa lume la spital sau acasa primele zile sa vada pe bebe, nu prea poti sta cu sanii descoperiti

Si mai ceva: super interesant: cand urca laptele, mult sau putin, vei da sau nu sa suga, vei avea nevoie de discurile alea absorbante pt sani. Ei bine, alea usuca si mai tare pielea aureolelor!!! prin urmare ar trebui sa puneti un pansament micut(eu voi taia patratele micute sa am de pe-acum 4x4cm). Deci in contact cu pielea intra pansamentul, apoi absorbantul! pansamentul ala tip tifon e bumbac nu celuloza!

Acelasi lucru si pt tampoane, in nici un caz nu se vor utiliza tampoane normale cata vreme nu s-au vindecat cusaturile epiziotomiei, celuloza continuta va retine umezeala, copcile se pot infecta, se usuca/cicatrizeaza mult mai greu. Trebe spalata epiziotomia de 3 ori pe zi cu ser(sau 1l apa fiarta+1 lg sare), apoi uns cu crema cicatrizanta(blastoestimulina la noi). Eu pe langa astea am folosit cu mult succes si foenul

may vai de mine, ce horror,nici nu vreau sa-mi aduc aminte cum eram in primele 16 saptamani... chiar nimeni nu-ti recomanda o pastila ceva¿
26+

Dbunny si Daniel (23.11.2006)
I never said it would be easy, I only said it would be worth it...

Mergi la inceput

vai fetele, am ramas fara curent de mai bine de 1 ora.

in 20 min se inchide laptopul si eu mai am de lucru pentru o prezentare ce are loc maine...sper sa revina curand...ca altfel nu stiu ce sa fac...

aici nu a fost mare vijelie asa cum au anuntat la stirile de la ora 19, doar cativa stropi de ploaie si un pic de vant.

32+ Doamne iti multumim!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alayna spune:

Hayat, Seidana,Elly,May...multumesc ca sunteti langa mine De "idiot" scap in 2 luni ,dar se pare ca in ultima luna o sa-l vad mai des ,nu?

Picioarele nu mi s-au umflat,am evitat sarea cat am putut ,de stat in picioare stau zilnic,de dimineata pana seara

Fetelor,am mancat niste sos de gorgonzola cu paste ,oare voi pati ceva? Dupa ce am terminat de papat m-am uitat sa vad daca e pasteurizata si nu era. Dar sosul a fost fiert bine cu niste smantana de gatit ,poate i-am omorat dracoveniile din el .

[b]May
,imi rau pt tine Scapi acus de greturi ,oleaca mai ai

29+

Se pare ca va fi

:)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns didianana spune:

Fetele va pup pe toaateeee si multumesc ca m-ati inclus si pe min e..Si imi pare rau ca par sigura pe minesi poate uneori va jignesc sau supar ca sincer sunt tareeee nesigura si lipsita de incredere..
ALAYANA nu inteleg de ce exact barbatii se gasesc sa vorbeasca..Stii cum mi-am amenintat fratele cand mi-a bagat de vina odata?I-am spus ca in curand o sa il atace unu' cu o batista cu cloroform, si o sa se trezeasca intr-o cada plina cu gheata cu sexul schimbat si inseminat artificial ca altfel nu am cum sa ii demonstrez cat e de greu..Si pe langa sarcina ca fenomen fizic mai avem si responsabilitatea unei vieti omenesti..Asa ca sa isi tina gura, sau platim pe cineva sa ii faca ce am zis
Aseara am visat ca stateam langa o femeie cu un baietel brunet in brate si asa imi era de drag de el..Asa pofta imi era sa il tin in brate

28+ si mamica fericita de 3+ anisori

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mikka11 spune:

Elly, sei, Hayat va multumesc pentru grija, deja ma simt putin mai bine, mi-au disparut crampele, am mai vomitat o data pe seara si acum m-am linistt. Problema mea este ca mai mult ma stresez cu examenul esta, decat invat propriu-zis. Nu am niciun chesf si parca m-a lasat memoria, chestie foarte nasoala pentru mine avand in vedere cantitatea de informatie pe care trebuie sa o acumulez intr-un timp scurt. As prefera acum sa ma gandesc la scutece, hainute de bebe, biberoane, patuturi, carucioare nu sa invat metodica, psihopedagogie si alte aberatii care oricum sunt depasite total si nu imi folosesc la nimic. In fine, o sa treaca si asta, sper sa nu pic ex si sa ma fac de ras
Oana, ti-a iesit destul de bine totusi hemoglobina, aproape de normal. Si eu iau elevit, sunt curioasa cum imi vor iesi analizele.
Si eu am insomnii, nu reusesc deloc sa dorm, ma foiesc ore in sir de pe o parte pe alta si adorm spre dimineata...
sei cu ce ai umplut pernuta in u?

30+ cu Maria-Alexandra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns didianana spune:

ALAYANA din cate stiu listeria se distruge prin fierbere..Asa ca eu zic sa stai linistita..
HELENA sa nu fii necajita draga mea,te inteleg, ca si mie mi-a fost greu fara tata, dar mai bine fara tata decat un tata care sa nu stie sa il aprecieze..O astfel de persoana nu merita onoarea sa isi cunoasca copilul.

28+ si mamica fericita de 3+ anisori

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oanaiasi spune:

Neata la toate burticile,

la iasi ploua si e asa racoare si bine..
azi ar trebui sa fac ceva de mancare si sa mor daca stiu ce..

acum ma culc la loc ca nu am dormit bine azinoapte..

Oana 30+ cu Maria Ecaterina

Doamne Doamne , ajuta-ne sa avem o sanatoasa si la termen!

Mergi la inceput