Strugurasi de Sept-Oct 2011 (87)
Raspunsuri - Pagina 5
oanaiasi spune:
Citat: |
citat din mesajul lui mikka11 oana, dar de ce ti-au dat iar sa faci sifilisul? nu l-ai facut la inceputul sarcinii? tu ce vitamine iei? 30+ cu Maria-Alexandra |
ba da, l am fact...s o fi gandit ca poate l am luat intre timp...nu stiu
Elevit iau si hemoglobina vad ca tot sub limita o am. e 11,7 si limita inferioara e 12...ma asteptam sa iasa bine...
Oana 30+ cu Maria Ecaterina
Doamne Doamne , ajuta-ne sa avem o sanatoasa si la termen!
seidana spune:
Hellena... oamenii judeca pt ca inteleg mai putin, intreaba-i pe ai tai daca ar fi fost mandri daca ai fi avortat? nu e usor sa cresti un copil singura, nu e usor sa crsti fara tata insa gandeste-te ca bebele tau va fi de la inceput numai al mamicii, deci nu va suferi atat, iar apoi sigur va veni mom in care sa cunosti un barbat care sa va merite..
Dbunny.. super mesajul scurt si la obiect... cum scapam de ragade? nu ne zici si noua?
Alayna.. motivam absenta daca vedem ca esti bine..., sa-l ia naiba pe dr tau.. zi-i asta din partea mea...pe mine dr nu ma lasa sa stau mai mult de 1 august, desi acu ma gandesc cum sa pun pb sa imi dea concediu numai din 15
colegii nu te menajeaza?
Stefy felicitari pt vestile bune.. ce ti-a zis e epizotomie dr de te-a linistit? oricum parerea mea e ca mai bine te taie decat sa te rupi toata..
Hayat , harnicie... mi-am curatat fasolea si m-am jucat 3 h , sunt tareee harnica
33+ .. DD ajuta-ne sa avem sanatoasa !
elly_b spune:
M-am uitat pe lista si constat ca ar trebui refacute aprope toate analizele din trim I. sange, urina, secretie etc. asta e din lista pe care mi-a dat-o la inceput si s-a cam tinut de ea. Pe hartie pana data viitoare nu mi-a dat decat igm-urile.
Bunny si nu ne impartasesti si noua din secretele ancestrale ale moaselor catalane ? Acum, pe bune, treaba cu ragadele chiar ma intereseaza … . Cu buricutul din cate tin eu minte … baneocin.
Stefy … tu faci clexane, nu? Aici la rezistenta asta (desi eu habar n-am cat e normalul) iti marea doza.
Ahh Alayna …. Nu-l impusti pe idiot? Doamne ce ganduri bune ii transmit si lui si neamului lui … pana unde merge cu imbecilitatea?!?
Noroc ca a fost mai normala doctorita de familie …. Macar pe ea sa te poti baza.
mami de (30.06.2005) si 27+
Hayat_Kh spune:
citat din mesajul lui seidana Hellena... oamenii judeca pt ca inteleg mai putin, intreaba-i pe ai tai daca ar fi fost mandri daca ai fi avortat? nu e usor sa cresti un copil singura, nu e usor sa crsti fara tata insa gandeste-te ca bebele tau va fi de la inceput numai al mamicii, deci nu va suferi atat, iar apoi sigur va veni mom in care sa cunosti un barbat care sa va merite.. Dbunny.. super mesajul scurt si la obiect... cum scapam de ragade? nu ne zici si noua? Alayna.. motivam absenta daca vedem ca esti bine..., sa-l ia naiba pe dr tau.. zi-i asta din partea mea...pe mine dr nu ma lasa sa stau mai mult de 1 august, desi acu ma gandesc cum sa pun pb sa imi dea concediu numai din 15 colegii nu te menajeaza? Stefy felicitari pt vestile bune.. ce ti-a zis e epizotomie dr de te-a linistit? oricum parerea mea e ca mai bine te taie decat sa te rupi toata.. Hayat , harnicie... mi-am curatat fasolea si m-am jucat 3 h , sunt tareee harnica 33+ .. DD ajuta-ne sa avem sanatoasa ! |
Si ciorba cand o faci??? [:)))]
Al meu a anuntat ca aspira in dormitor abia sambata sa fie mai aproape de cand vin musafirii..... si acum dupa ce a ajuns acasa, pana sa zic ceva...sforaia pe sofa....:)))))))pana acum, cand in sfarsit mi-a pus perdelele sus si eu aleg fluturasii sa mi-i pun pe perdea....
Stire de ultima ora: Mi-a sosit aparatul fotoooooo!!!!
Mie mi-s umflate picioarele de stau sa explodeze.......Cand termin cu treaba, cred ca o sa stau cu ele in apa rece....ca ma si dor de nu mai pooottt..
28+ cu minune de
seidana spune:
zubi,, , ce frumoasaa burtica , tu nu te-ai mai ingrasat iar tu cu indianul tau =love
elly f faina casuta, un gardulet langa piscina si e perfect.. mie imi place.. pot intreba cat platiti chirie?
Hayat.. no bineee , transmite-i sotului sincere felicitari .. ma rusinez acum.. merg la ciorba in 10-20 min e bine?
poze poze poze....
seidana spune:
hayat pt picioare, masaj cu cema racoritoare si sus cu ele.. sa stai in patt cu perna sub ele,..
athosik spune:
Buna fetele ....
Nu avem noutati ... doar k s-a scumpit clinica unde eram decisa sa nasc ... ne-a luat asa prin surprindere si acum nu stiu ce sa facem ... o sa ne gandim pana mai mergem la medic pe 6 august!!!!
Va pupacesc pe toate si ma bucur mult k v-am intalnit(macar asa virtual) si poate o sa am ocazia sa va si cunosc personal!!!!
Sa aveti grija de voi si mai vb!!!!
34+ cu robert-mihai
Dumnezeu sa ne ajute sa ajungem cu bine la final!!!
athosik spune:
Nu imi apare nici o poza .....
34+ cu robert-mihai
Dumnezeu sa ne ajute sa ajungem cu bine la final!!!
Kora_B spune:
m-a ajuns si pe mine deprimarea din urma fir-ar ea sa fie!
nu am chef de nimic...am incercat sa dorm, sa mananc, sa citesc, sa ma uit la tv. nic' nu m-a ajutat. of
29+ cu DPN 02.10.2011 si mamica de 2 ani +
andreea_t spune:
citat din mesajul lui elly_b Andreea … sper sa-ti poti rezolva problemele si cele de la munca si cele cu mutatul ca sa te poti linisti si tu. Ma, incep sa am emotii cu Polizu. Nici nu vreau sa ma gandesc la alt medic … iar privatul …. ridica si la noi niste probleme … mai ales acum cu mutatul Iar cu analizele … trebuie sa ma uit si eu in dosar sa vad ca stiu ca trebuia sa repet diverse in perioada asta. revin cu listuta mami de (30.06.2005) si 27+ |
draga mea Elly, trebuie sa le rezolv nu am alta varianta. Da si mie mi-e putin teama cu Polizu, dar totusi sper sa nu fie nevoie sa ne gandim la clinicile particulare.
Oricum vreau saptamana asta sa incep sa adun date de pe la clinici sa imi fac o idee si niste planuri in caz de urgenta majora.
Pe 25 e ziua lui epu eu stiam ca pe 12 si i-am dat sms de atunci
[teal]
32+ Doamne iti multumim!