Strugurasi de Sept-Oct 2011 (87)

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mikka11 spune:

oana, dar de ce ti-au dat iar sa faci sifilisul? nu l-ai facut la inceputul sarcinii?
tu ce vitamine iei?

30+ cu Maria-Alexandra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elly_b spune:

Kora iti tin pumnii cu injectiile. Sa te poti mobiliza singura. Nici barbata-miu nu era mai breaz dar uite ca s-a dat de 3 ori peste cap ca Fat Frumos si i-a iesit . Dar si acum face pe el ca … de fiecare data cand ma intind cu burta in sus bb se misca si da in toate partile … mai ales dupa ce baga acul incepe sa faca balet si atunci curg apele pe el ca poate inteapa kupilu’. Ceea ce nu e posibil, dar senzatia e ciudata
Adevarul e ca nu stiu ce si cum as fi facut …. Jade e un bun exemplu

App …. Jadeeee !!!!

Mikka si multa sanatate. Incearca sa te odihnesti un pic …. Chiar daca nu e effort fizic, te solicita destul de tare invatatul. Poate mai faci si o pauza …

Andreea … sper sa-ti poti rezolva problemele si cele de la munca si cele cu mutatul ca sa te poti linisti si tu.
Ma, incep sa am emotii cu Polizu. Nici nu vreau sa ma gandesc la alt medic … iar privatul …. ridica si la noi niste probleme … mai ales acum cu mutatul

Iar cu analizele … trebuie sa ma uit si eu in dosar sa vad ca stiu ca trebuia sa repet diverse in perioada asta. revin cu listuta

mami de (30.06.2005) si 27+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns michella78 spune:

eu sunt o harnicuta azi, am facut un chec (e prajitura preferata a Teodorei) si am bagat acum la cuptor si o prajitura cu cirese. intre 1 si 15 august ma intorc si eu la serviciu, apoi intru in concediu de odihna o luna, si din 16 septembrie incep prenatalul.
Hayat, foarte frumos numele!
eu insomnii nu am dar nici un somn prea lin. ma tot foiesc/trezesc/invart de pe o parte pe alta. na, acam asta e cu bucuriile trim.III. pe de alta parte, mai e putin si vine bebe. simt ca, treptat, ma cam prinde febra pregatirilor.
de dimineata, Teodora a fost o dulcica cu mine. ma mangaia pe burta si imi spune: Mami, tu nu esti grasa, doar ca e bebe in burtica acum. dupa ce nu o sa mai fie burtica, o sa fii cum erai."

michella mami de Teodora si 30+cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns seidana spune:

Kora .. fiecare suntem bucatica din acest puzzle al strugurasilor..., lasa mai moale cu treburile , nu ai de gand a te potoli..?

Mikka.. ai grija azi la alimentatie si de nu te simti bine fa o vizita la medic

Andreeuta.. of cat mai ai treaba cu serviciul? cat mai lucrezi? mai si de nu amenajati asa cum voiati o sa fie bebe in casa noua si va fi bine, amenajarile se fac pe rand nu?, insa tu stai cuminte si lasa stresul mai moale... Banii de ap i-ati obtinut?

Oana .. eu stiu ca te-am trecut in listuta..

Rach.. ai putea sa mergi la dr de fam sa iti dea trimitere pt analize.. numai trebuie sa gasesti fonduri, la laboaratoare in 28 iulie incep programarile pt analizele de august...

Michella... mai ai putin de servici.. desi destull

33+ .. DD ajuta-ne sa avem sanatoasa !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dbunny spune:

M-am cantarit...am pus 8oogr in 8 zile!
deci seidana, 8.3kg la 27s...

Azi la cursul prenatal ne-au invatat despre vindecatul ragadelor, a epiziotomiei si a buricului bebelului. Apoi am facut exercitii de relaxare totala(era sa adorm pe-acolo pe saltea) si exercitii de impins

N-am gasit rochita...

26+

Dbunny si Daniel (23.11.2006)
I never said it would be easy, I only said it would be worth it...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns hellena_d spune:

Vreau sa va multumesc fetelor pt sustinere si aveti dreptate, aici, langa voi, citindu-va ma simt mult mai bine, imi zboara gandul de la ale mele si mai uit...Poate am acum o pasa, sper sa treaca insa vazindu-ma deja intrata in 33 sapt si deci, atat de aproape de marele eveniment, intalnirea cu Petru, lipsa taticului lui din peisaj ma doare, recunosc....sunt o fire mai sensibila, am crescut fara tata si stiu cum e din experienta proprie, nu din povesti...Asta e, nu ma mai gandesc la asta!
Sunteti niste fete MINUNATE si vreau sa va pe toate fara nici o exceptie, va doresc din suflet copii sanatosi la termen si nastere cat mai usoara.
Bebe Petru azi a vrut( si mami a poftit) la baclava asa ca am dat fuga la magazin si-am luat muuuuulta baclava; tocmai ce m-am infruptat din minunata prajitura
Fetelor, cateodata, miscarile lui bebe imi par atat de ample incat unele le resimt ca fiind dureroase, sau poate nu chiar dureroase, ci incomode. Voi patiti la fel? Pe 10 august am prog la dr, iar DPN-ul s-a schimbat, dupa ultima eco, deci acum este pe 3 sept ...mai e asa putin, si sincer, mi-e putin frica, frica pt ca nu stiu cum o sa fie, frica pt ca, desi parintii mei sunt langa mine (ma mai judeca din cand in cand ) ma simt extrem de singura , frica .....asta e ceea ce simt. Sper sa-mi treaca! Pup burticutele!

Sunt in 32 sapt cu o minune de la D-zeu Petru Severian !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns stefy13 spune:

Buna fetelor!

Ma alatur si eu grupului insomniacelor, uff ca greu mai e sa nu poti dormi. Aseara abia pe la 3 jumate am reusit sa dorm si la 7 m-am trezit. Apoi a trebuit sa plec fuguta la spital ca aveam programare. Nu, nu avem probleme, doar sa mi se mai povesteasca despre nastere. Cu ocazia asta mi s-a facut si un Doppler, bebe are 1807g, credeam eu ca e micut ... insa pe o curba de evoluitie, el e chiar la mijloc si m-am linistit si in aceasta privinta.
Rezistenta pe artere a iesit binisor:
-ombilicala 0,66
-uterina stanga 0,61( un pic cam mare)
-uterina dreapta 0,30

Aseara am avut programare la medicul meu ginecolog si mi-a tras o mustruluiala buna de m-a adus cu piciorele pe pamant. Citisem prea multe chestii ... si eram speriata rau de epiziotomie. Apoi mai era folosirea vacuum-ului ... insa mi s-a explicat totul si acum, slava Domnului, sunt si eu linistita (pt o perioada)

In privinta pulsului, eu am un puls foarte foarte scazut, adica 56 in mod normal si acum in sarcina 68. Cu toate acestea obosesc groaznic si nu am aer sa respir. Daca urc 10 scari gafai ingrozitor si neaparat trebuie sa ma asez ca sa-mi revin.Si aici sunt momentan numai 19 grade, ce m-as fi facut eu la 33 ?

Maine incepen cursul prenatal.

Cam astea ar fi vestile noi.
Jade oare ce o mai face? Nu puteti sa o sunati?

+31

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alayna spune:

Hi girls,remember me???

revin si eu dupa o mica pauza , timp in care am fost nervoasa,suparata ,stresata si ffffffffff obosita .Acu vreo 2 saptamani credeam ca nasc la servici ,de la oboseala si carat m-au luat niste contractii de am strigat la toata lumea ca EU NASC ! Pe cuvantul meu parca simteam si dilatatii ..acolo jos ,ceva se intampla sigur .
Am mers plangand la ginecolog ,explicandu-i treaba si ca nu mai pot lucra,e fff obositor pt mine ,nici n-a vrut sa ma scuteasca sa-mi dea concediu medical sau ceva sa stau acasa mai repede . La sfarsit mi-a si zis ca voi lucra pana 20 august ,exact o luna incepand de azi cica voi intra in prenatal . Cica toate gravidele din ziua de azi sunt niste mimoze si se plang
Am mers ieri plangand la doctorita de familie si mi-a dat o scutire medicala pana pe 1 august ,macar ma odihnesc pana atunci si vad cum rezolv sa nu mai merg iar la servici pana pe 20 cand intru in prenatal .
Acum ca am mai mult timp liber ,o sa intru mai des aici ,imi era dor de voi dar m-am simtit atat de rau in ultimul timp ca nici pe mama nu cred ca vroiam s-o vad

Ma lupt si eu cu insomniile ,dorm cate 3 ore pe noapte si un somn iepureste ,nici macar ziua nu dorm sau la pranz. Mor de ciuda cand il vad pe sot cum doarme ,pot sa mut si mobila in casa ca tot nu simte .

Pentru bebe nu am cumparat absolut nimic !!!!!!!! Nici macar o sosetica sau bonetica. Dar ma voi ocupa din august de asta ,acum vreau sa ma odihnesc cat mai pot.

Nume inca nu am ales pentru bebe ,aveam o ditamai lista dar ce-mi place mie ,nu-i place lui si invers

Maine dimineata ma cantaresc si vin cu raportul ,hai ca am facut niste sunci de nu-mi vine sa cred,cresc mai repede decat bebe

Pielea si pe mine ma manca ,mai ales in jurul buricului ,maamaa ce ma deranja ,chiar ma ustura,dar acum m-a lasat ,ma tinuse vreo 2 zile .

La mine e frig si ploua intr-una de o saptamana ,sotul e racit si ce se mai alintaaaaaaaaaaaa de parca ar avea nu stiu ce boala

va pup si va las pt moment,am sa revin

27+

Se pare ca va fi

:)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alayna spune:

Mi-am schimbat si semnatura ,mai am cateva zile si intru in 30 sapt , VAI !!!!! Parca ma tine ceva in piept ,am niste emotii !!!!!!!

Hayat ,daca sunteti musulmani ,alegeti un nume islamic frumos pentru bebe ,stai linistita ca n-o sa aiba probleme din cauza numelui mai tarziu

29+

Se pare ca va fi

:)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Hayat_Kh spune:

Heiii, lume nouaaa!!

Bine ati revenit printre noi fetele.

Mikka daca mai continua asa starile astea, du-te la medic. Poate e o deshidratare sau ceva si las-o si cu invatatul mai usor. Pe mine doctora nu ma lasa sa stau acasa cu dureri sau greturi de niciun fel. Mereu imi spune si ma avertizeaza sa sun sau sa merg la spital, daca nu mi-e bine.Poarta-ti de grija scumpa.

Eu zic altora sa stea frumusel pe fundurile lor si tocmai eu nu stau cuminte. Si azi sunt plina de zel sa fac de toate prin casa si Doamne greu mai e cu caldurile astea. Tocmai ce am terminat si eu de facut niste vinete, am calcat niste perdele si draperii sa le schimb pe cele din bucatarie, am spalat vreo 3 ture cu masina, aragazul tre sa il curat si sa ma apuc sa fac o supa si inca ceva....dar, imi tre putere....si mai sunt si niste vase de spalat, dar cred ca i le plasez lui sot.

Bebe meu e tare miscacios azi si ii arde de joaca, cand mami e ocupata.

Alayna, bine ca in sfarsit te odihnesti si tu un pic. In legatura cu numele, oricum bebitza va avea si unul islamic, pe care si-l va alege el. Asa ca e bine si asa...Ne-am gandit si la familiile noastre, care pricep mai greu schimbarea din vietile noastre(religios vorbind) si nu vrem ca discutiile sa devina fara sfarsit. Si noua ne plac foarte tare numele alese si simtim ca si bebe este de acord cu ele. Acum vom mai vedea,daca mai apar ceva schimbari pe parcurs desi nu cred...

Andreea , bafta scumpico cu toate si sper sa ti se rezolve toate la timpul lor. Voi sa fiti sanatosi si cu bebe, ca restul se mai fac si din mers.

28+ cu minune de

Mergi la inceput