Strugurasi de Sept-Oct 2011 (87)

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns nanna_mika spune:

Hello fetele!

intru si eu in grupul celor cu insomnii!
Oare avem voie sa luam vreo pastiluta miiiica, miiiica sa ne vina somnul? Azi dimineata am plans de nervi ca sotul pleca la servici si eu inca nu adormisem

Ieri sau alataieri am dat si eu join the group pe adesa grupului pt a vedea si eu pozele voastre frumoase si nu am prmit nimic...oare nu am facut ce trebuie?

va pupic pe toate!

mamica de Indra Stefania si Eva Alexandra ( in burtica)

30 cu Eva Alexandra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elly_b spune:

nati bine ca ai reusit sa te odihnesti
eu la prima sarcina eram insomniaca. acum .... zzzzz ... dorm ca porcul. de pe la 10 imi cade capul ... pe la 11 nu mai pot tine ochii deschisi si in functie de situatie intre 11 si 01 cad lata. si inainte de 09 nu ma ridic din pat. am reusit si performante sa dorm pana la 10:30 - 11

zubi ... ayan e foarte frumos

hayat cred ca indiferent de probleme sau de cei din jur, tu si sotul tau, ar trebui sa faceti cum simtiti si sa alegeti cum e mai bine pentru familia voastra ... nu pentru restul.

noi cu numele suntem inca in pom. nu ne putem hotara. parca nici unul care sa sune bine in ambele limbi nu sta ok langa numele de familie . mai discutam din cand in cand ... dar fara rezultat.
dar mai avem pana sa ies din maternitate

mami de (30.06.2005) si 27+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oanaiasi spune:

Sei, inainte cat era? Pe sarcina e normal sa creasca si mai ales cu caldurile astea. nu e nimic patologic decat in momentul in care incepe sa afecteze si tensiunea. medicul zice ca atata timp cat ma hidratezsi nu las tensiunea sa fluctueze prea mult e in regula.mi am luat pulsul si dupa ce am ajuns acasa si m am linistit si era 98.chiar nu mi fac griji. ma simt okchiar si cu pulsul asta.

Oana 30+ cu Maria Ecaterina

Doamne Doamne , ajuta-ne sa avem o sanatoasa si la termen!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns seidana spune:

OAna e 97-98 in mod normal.. de la inceputul sarcinii ..

33+ .. DD ajuta-ne sa avem sanatoasa !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Kora_B spune:

Ziua buna, fetelor!
Acum am reusit si eu sa ma mai linistesc un pic si sa intru sa va citesc.
Mi-am facut si azi injectia, de fapt mi-a facut-o altcineva, ca cica e indicat in burtica sa o fac si mie mi-era teama ca poate nu ma intep unde tb in burtica. Asa ca am fost sa mai iau 'lectii', sa mi se explice ca la prosti ceva in genul 'injectii ptr dummies'

Hayat, Sei, ca ma considerati si pe mine de-a grupului, mai ales ca intru cam rar si contributia mea e relativ micuta ma bucur ca am si eu un locusor pe aici printre voi

Noi inca nu ne-am hotarat asupra numelui baietelui. Stim doar ca e musai sa fie nume grecesc - si eu si sotul suntem 'corcituri' de romani cu greci (greci mai vechi), de aici preferinta noastra ptr nume grecesti si tot ce tine de Grecia.
Cap de lista este 'Dimitris', apoi ar mai fi 'Alexis' si 'Stefanos'. Cautam inca, mai avem 10 saptamani (ooooof, ce mult!) pana nasc, asa ca avem timp:)

Athosik, arata super patutul. Si foarte practic cu sertarul de desubt si comoda din capat.

Elly, pe sot il ia cu lesin numai cat aude de injectie, darmite sa mi-o faca la prima nastere i-au spus ca poate sta langa mine (la capul meu, nu sa vada cum sunt operata) in sala de operatii, dar cu conditia sa nu lesine, ca tot personalul medical se va concentra asupra mamei si copilului, nu de el si sotul a spus un 'NU' vehement, ca el sigur lesina :D:D:D

Dbunny, la primul baietel am primit cadou ceva in genul proptelilor din poza ta. avea pernuta de proptit doar intr-o parte si mie mi s-a parut utila in primele 2 luni cand il puneam pe bebe cand pe o parte cand pe alta, iar cu pernuta il propteam sa stea cum tb.
cica e bine sa-l pui pe bebe sa doarma cand pe o parte, cand pe alta cand pe spate, ca avand inca moale craniul sa nu i se tufleasca doar pe o parte. acum cata stiinta medicala o fi in asta, cat e 'babism' nu stiu, dar eu il intorceam ca pe pui la rotisor
uite din asta am avut noi.
http://www.nichiduta.ro/detalii-produs-3865/perna-bebelusi-cu-paturica-hippo/
(nu stiu daca am pus bine link-ul asa...)

Va pe toate!

29+ cu DPN 02.10.2011 si mamica de 2 ani +

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mikka11 spune:

Buna ziua, burticutele mele dragi!
Am citit si eu din urma si m-am emotionat de tot, va si va pe toate de un milion de ori!
Eu nu ma simt bine deloc, am avut toata noaptea stari de
si crampe, am stat numai la toaleta. Nici acum nu sunt prea bine, mi-e greata si ma doare burta...am si de invatat fff mult si e ingrozitor de cald...nu mai pot

30+ cu Maria-Alexandra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andreea_t spune:

Salutare burtici dragi,

sunteti niste scumpe

Imi cer mii de scuze, dar sunt intr-o perioada horror, citesc pe diagonala si nu apuc sa scriu mai nimic.

Incerecam sa gasim variante cu apartamentul si sa ne descurcam cu ce avem pana acum ca sa grabim mutarea pana apare bebe.

La munca e nebunie mare de tot si trebuie sa scot copii din groapa ca sunt terminati.

Ma ucide caldura asta...este groaznic...ma topesc... ma dor toate alea de la statul asta in pat si de la pozitia cu laptopul.

Ieri am fost la DR, colul este putin mai scurt, dar foarte bine ca lungime 37 mm, tot intredeschis orificilul intern, bebe e cu fundul in colul meu si capul sus. Mi-a dat de facut setul de analize pentru trim 3 si dexa preventiv pentru amturarea plamanilor ca nu i-a placut ceva la control si a zis ca daca se rup membranele sa-l pregatim pe bebe.
Tratament in continuare si ma mai duc peste 2 saptamani, la 34 cu toate analizele, tot atunci ii face si eco la bebe cu toate masuratorile.
Legat de polizu a spus ca nu are informatii certe, sunt la nivel de zvonuri deocamdata si ca ma anunta daca afla ceva sigur. In caz ca se inchide variante sunt: nasc cu el la particular (ceea ce imi pune o problema financiara mare) sau cu alt medic la stat. In mod evindent eu vreau cu el, dar o sa vedem ce se intampla pana atunci.

Felicitari pentru burticile cu vesti bune de la dr, succes celor care urmeaza sa ajunga la control si la multi ani pentru sarbatorite!!!

Curaj celor cu griji si necazuri, imbratisari dulci, credinta si ganduri pozitive pentru toate fetele!

Va de o mie de ori, imi sunteti extrem de dragi.
Sa ma iertati, va rog, pentru ca voi scrie ceva mai rar, dar sa stiti ca sunt cu gandul la voi

32+ Doamne iti multumim!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Kora_B spune:

Fetelor,

Azi am mancat ca o purcelusa mancare gatita de altii, nu de mine, ca la capitolul gatit sunt codasa de un timp incoa
Vineri cand declar si eu kg o sa am cu cel putin 1kg in plus, ca prea am mancat mult in ultimele zile
Si asa pofta mi-ati facut de fructe Abia astept sa ajung acasa sa dau iama in fructe, ca la serviciu nu mi-am adus, ca mi-a fost lene sa car (parca as fi carat eu, nu masinuta )

Apropo de masina, azi dim m-am gandit eu sa schimb traseul zilnic, sa incerc sa o iau pe alta varianta. Mare greseala!!
Am facut in 50min un drum pe care de obicei il faceam in maxim 20min.
Am nimerit intr-un blocaj in trafic, de nu mai era valabila nici o regula de circulatie, ci era care pe care, cine avea masina mai mare, cine avea tupeu mai mare. Brrr! Oribil! Imi venea sa-mi las masina in drum si sa o iau cu metroul spre birou. Ajungeam sigur mai repede asa!
Dar deh....daca am vrut eu sa incerc alt traseu si sa imi car fundul cu masina proprie si nu cu transportul in comun...am suportat consecintele

Acum ma retrag ca ma asteapta acasa cutii si saci de despachetat, si nu am nici un chef de ele si mi-e asa de soooooomn! Ca si eu fac parte din clubul insomniacelor. Si nici ziua nu dorm. Pai cum sa-mi functioneze neuronii cum trebuie cand nu se odihnesc? Si dupa aia ma intreb ce-s asa de zapacita si de uituca. Si ce memorie buna aveam candva...<ehehehe, maica, pe vremea mea>...

29+ cu DPN 02.10.2011 si mamica de 2 ani +

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns racheel spune:

Oanaiasi stai linistita ca si eu am peste 110.M-a trimis medicul de fammilie la cardiolog, am fost am facvut EKG si ecografie la inima si totul este bine.Creste din cauza sarcinii.

Acum vreau sa ma ajuatti cu ceva.Doctora ginecolog m-a trimis la medicul de familie sa-mi dea de facut analizele uzuale de sange ca pot sa le fac gratuit.Eu nu vreau sa ma mai duc la ea sa mi le dea ca cine mai face in ziua de azi analize gratuite?!!

Vreau sa-mi spuneti care sunt aceste analize uzuale.

Cu ajutorul, Bunului Dumnezeu, Sfantului Nectarie, Sfintilor Parinti Ioachim si Ana si Preasfintei Nascatoare de Dumnezeu Izbavitoarea sunt 32+ cu Anastasia-Maria
Doamne, ajuta-ne in continuare!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oanaiasi spune:

Rach, eu azi mi am recoltat sange pt hemoleucograma,glicemie,, sifilis(rbw) so toxoplasma (igm) la care nu am imunitate. fier, ca...etc nu mi a mai dat de facut pt ca iau vitamine.am dat si urina pt sumarul de urina. asta e tot ce mi a dat mie de facut si se pare ca snnt si ultimele.

sei, est'i ok cu pulsul ala. e bun. m ai trecut cu 10 kg la tabelas?

Oana 30+ cu Maria Ecaterina

Doamne Doamne , ajuta-ne sa avem o sanatoasa si la termen!

Mergi la inceput