Strugurasi de Sept-Oct 2011 (87)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns camady spune:

Offf treaba grea si cu fetitele.
De asta am vrut eu inca un baiat .
Loredana stai linistita si sa-ti notezi un nr de tel de-al nostru in cazul in care se produce marele eveniment.Am niste emotii cand ma gandesc ca mai avem si noi putin si deschidem lista nasterilor.
Cat priveste gaurile din ureche eu cred ca le chinuim mai tare cu cat trece timpul.

33+ cu Eva Maria si mami de Razvan Gabriel 8 anisori

camady's baby

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bujo spune:

Elly am patit exact ca tine. Ma simteam ca si calcata de tren si la mine era ca la gara. Veneau unul dupa altul. Muream de nervi ca intrau in camera fara sa ii invit, desi le spusesem ca-l aduc eu in sufragerie, bagau bani in san la copil si io disperata, sa bage macar sub salteluta. Faza e ca noi stam cu maica-mea si au sunat-o pe ea sa-i spuna ca vin nu pe mine. Si nu au intrebat, au anuntat doar ca vin. Ei de data asta n-am sa mai fiu asa diplomata.

bujo mami de Filip si 33+ cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maria_scu spune:

Imi cer scuze ca nu am mai intrat dar am avut musafiri. O sa incerc sa recuperez din urma ca sa ma pun la curent cu ultimele noutati.
Nu stiu daca va mai aduceti aminte, dar aveam probleme cu diabetul.Am tinut dieta 2 saptamani si mi-am masurat glicemia o data la doua zile de patru ori pe zi.Am slabit un kg(la 25 de saptamani aveam +10 iar acum la 28 de sapt.am +9.Dupa cele doua saptamani de dieta am avut control si nu reuseam sa-mi tin glicemia sub control cu dieta.A urmat o alta saptamana in care mi-am masurat glicemia in fiecare zi de cate 4 ori,ramanand ca daca nu reusesc sa mi-o mentin scazuta ma va trece pe insulina.O aveam mereu mare dupa pranz si dimineata pe nemancate ,chiar daca seara era ok.Asa ca de azi trebuie sa-mi fac injectii de insulina de doua ori pe zi inainte de pranz si seara inainte de culcare.
Ma duc sa ma apuc de citit din urma si apoi revin.
Pupici la burtici.

28+ Luca Antoniu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns stefy13 spune:

Citat:
citat din mesajul lui elly_b
Stefy … tu faci clexane, nu? Aici la rezistenta asta (desi eu habar n-am cat e normalul) iti marea doza.

Da elly_b, eu fac heparina. Nu stiu daca o sa-mi mareasaca doza sau nu, pt ca analizele facute la hematolog au fost bune. Cei drept RI pe artera stanga e 0,61 insa pt 31s e inca in grafic ( 0,35-0,63). RI pe cea dreapta si pe artera ombilicala sunt ok.
Plancenta are grad 1 de maturitate ... medicul a spus ca nu trebuie sa-mi fac griji.
Cei drept, bebe e un picut mai mic (1807g +/- 225g) insa e in grafic cu evolutia, intotdeauna la masuratori e cu cateva zile in avans, cam 4-9 zile... dar ce am observat pe forum ... aproape toate feitzele sunt mai marisoare decat baieteii.
Sunt linistita momentan, sa vadem ce va iesi la urmatorul Doppler peste 2 saptamani ... si daca se mentine RI ridicata voi stabili cu hematologul un nou tratament.

+31 [baitel]

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns racheel spune:

maria scu imi pare rau ca ai trecut pe insulina Acest diabet s-a declansat pe perioada sarcinii?

Cu ajutorul, Bunului Dumnezeu, Sfantului Nectarie, Sfintilor Parinti Ioachim si Ana si Preasfintei Nascatoare de Dumnezeu Izbavitoarea sunt 33+ cu Anastasia-Maria
Doamne, ajuta-ne in continuare!

Mergi la inceput

Da ,diabetul s-a declansat acum si din pacate nu pot sa-l tin sub control doar cu dieta.Am incercat sa manc cat mai putin ,dar si dietologul a spus ca mai putin de atat nu pot manca si simt si eu ca imi este foame.Acum merg la control o data pe saptamana.

28+ Luca Antoniu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns racheel spune:

sper din tot sufletul sa treaca dupa ce nasti.Sa nu mai fi nevoita sa faci insulina.Ai dicutat cu doctorul despre asta?

Cu ajutorul, Bunului Dumnezeu, Sfantului Nectarie, Sfintilor Parinti Ioachim si Ana si Preasfintei Nascatoare de Dumnezeu Izbavitoarea sunt 33+ cu Anastasia-Maria
Doamne, ajuta-ne in continuare!

Mergi la inceput

Da ,mai ales ca eram putin speriata pentru ca bunica din partea tatalui era dependenta de insulina.Mi-a spus ca nu este nici o problema ca dispare dupa nastere.Unicul lucru este ca voi avea sanse mai mari ca mai tarziu sa fac diabet si la urmatoarea sarcina mai mult ca sigur voi face din nou.Dar trecem noi si peste asata important e sa fie bebe sanatos.

28+ Luca Antoniu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns seidana spune:

HAi sa raspund pe rand ca nu mai tin minte de la mana pana la gura

NAti, Bujo.. cercelusi sunt mici mici pt maxim 2 ani, nu sunt bilutele standard , aveam 2 perechi.. o sa merg acasa sa ii vad.. cei cu pietricica sigur nu au tortita, dar sunt mai mari..o sa merg sa ii studiez si vedem...

Elly... nu e mult chiria, si sincer nici eu nu mi-as da apartamentul in chirie, ap de inchiriat sunt facute pt inchiriat...

Stefy... eu prefer sa ,ma tai decat sa ma rup.. pana la urma e doar o taietura, si sigur e mai simplu si mai uor ca o cezariana...
Trebuie sa avem grija sa nu ne infectam in rest...

33+ .. DD ajuta-ne sa avem sanatoasa !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns stefy13 spune:

Ca tot ati vorbit de saci de dormit. La intalnirea cu moasa... mi-a spus ca sacul de dormit e cel mai sigur pt bebelusi ... si ca bebe nu trebuie sa aiba in patut nimic. Paturica de invelit si perna doar de la 1 an in sus. Mi-a aratat si niste modele pe internet de comandat, in functie de marimea bebelusului, la pret rezonabil ... ca la ce vazusem eu in magazine (54€/buc) sigur ma duceau la faliment numai sacii de dormit.
Bebe noaptea va avea un scutec, un bady si sacul de dormit .... atat si nimic mai mult.Fara caciulita, fara nimic in pat care sa il sufoce.

+ 31

Mergi la inceput