Strugurasi de Sept-Oct 2011 (87)
Raspunsuri - Pagina 10
stefy13 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui seidana Stefy felicitari pt vestile bune.. ce ti-a zis e epizotomie dr de te-a linistit? oricum parerea mea e ca mai bine te taie decat sa te rupi toata.. |
Seidana eu citisem ca epiziotomia e destul de dureroasa si ca nu poti sa stai in fund mai bine de o saptamana si ma speriasem ... ca ce ma fac eu ... si cu durerile de la hemoroizi si cu durerea asta ... o sa urlu si o sa ma catzar pe pereti de durere.
Medicul mi-a explicat ca mica incizie se cicatrizeaza in 3 zile si e mult mai bine pt mine. As putea ramane cu un vagin foarte larg si s-ar duce viata mea sexuala.
In plus, epiziotomia face ca ruperea sa fie controlata, in functie de marimea caputzului copilasului, nu te taie de sus pana jos.
Asa ca m-am linistit si eu .... si am sa ma las pe mana medicilor ... ca stiu ei ce e mai bine pt mine si pt copil.
+31
elly_b spune:
Citat: |
citat din mesajul lui seidana elly f faina casuta, un gardulet langa piscina si e perfect.. mie imi place.. pot intreba cat platiti chirie? 33+ .. DD ajuta-ne sa avem sanatoasa ! |
multumesc
600 euro. Numai ca primele luni sunt sponsorizate de bunicu iar in timpul asta incercam sa inchiriem apartamentul nostru. Pe care prefer sa-l tin de back up decat sa-l dau mai jos de 300 are super mobila si imbunatatiri. Nu prea e apartament de inchiriat. Dar nici nu am cum sa scot mobila sa o duc in alta parte si sa pun ceva mai ieftin. Casa e complet mobila si aia la alte standarde (si gusturi ) ce-I drept. Dar scenariul cel mai bun este ca inchiriem apartamentul cu 300 si practic casa ne-ar costa doar 300 pe luna.
iar contractul e pe 1 an. pe urma mai vedem ce se intampla ...
mami de (30.06.2005) si 29+
May3 spune:
nanna, e bine sa dormi pe partea stanga.
imi pare rau ca ti se umfla mana. mie doar doua degete imi amortesc, deci nu e asa rau.
29+ cu Beatrice Ana
zebraroz.ro
nanna_mika spune:
Zubi, mujltumesc
Eu i-am ales numele si desi inainte sa o nasc toti se cam strambau cand auzeau numele, acum toata lumea spune ca e un nume frumos, asa ca sunt multumita de alegere. Culmea e ca i se si potriveste, nu stiu cum sa explic
Sper ca si de data asta sa fi facut o alegere buna si sa i se potriveasca pititcutei numele Eva.
App de imbracatul bebelusului, sigur o sa iti dai seama cum ii e bine, instinctul matern iti spune multe :). Oricum, cel mai probabil va fi destul de cald cand vei naste, asa ca prea mare bataie de cap nu vei avea. Referitor la caciulita, eu pe Indra am nascut-o la sfarsitul lui noiembrie si nu o tineam cu caciulita in cap decat seara dupa baitza, jumatate de ora, in rest, caciulita doar afara. A fost f bine, nu a racit deloc!
mamica de Indra Stefania si Eva Alexandra ( in burtica)
30 cu Eva Alexandra
racheel spune:
Natalia esti superba, Doamne ce bine arati.... si fetele sunt superbe si toata familia ta.FELICITARI ai o familie frumoasa
Cu ajutorul, Bunului Dumnezeu, Sfantului Nectarie, Sfintilor Parinti Ioachim si Ana si Preasfintei Nascatoare de Dumnezeu Izbavitoarea sunt 33+ cu Anastasia-Maria
Doamne, ajuta-ne in continuare!
inezluiza spune:
Buna fetelor si burticilor voastre Nu am mai scris demult pe forum
am fost destul de ocupata cu pregatirile pentru venirea bebelici noi avem 34 de saptamani si suntem in forma maxima plus la noi temperatura nu prea depaseste 20 de grade perfect pentru gravidoase imi pare rau de voi ca suferiti de caldura daca as putea va-s trimite o briza din marea nordului oricum cat a fost nu mai este va doresc tuturor sanatate si sa fugim ultima 100 de metri cu bine
pupici
Inez Luiza 34 + cu
loredanar spune:
neata!
am fost ieri la maternitate pt analizele obligatorii pt nastere + consult preanestezic. in privinta analizekor la sange au iesit cam multe in afara limitelor, insa din ce mi s-a explicat ulterior sunt variatii determinate de sarcina si ca sunt normale.
la consultul preanestezic am discutat cu dr.anestezist care mi-a explicat care sunt optiunile si scenariile posibile. nu am hotarat nimic clar in privinta anesteziei, dar am convenit ca inainte de a intra in travaliu voi fi hotarat deja ce vreau. pana in momentul asta nu am reusit sa trec peste riscurile epiduralei asa ca raman la ideea de a nu o solicita. bibi a mea a facut spectacol cat am stat in cabinet de l-a facut si pe dr sa rada.
dupa preanestezic m-a vazut si medicul obsterician de garda. a ascultat-o pe bibi la eco .pe masa de eco am avut o contractie despre care dr s-a aratat ingrijorat si mi-a explicat ca dupa cum mi s-a intarit toata burta nu e o contractie braxton hicks (asa cum credeam eu), ci e una ca cele din travaliu care modifica colul... iar mie mi se intareste asa burta de 2-3 ori pe zi... s-a uitat dupa aia pe tot dosarul de sarcina, mi-a desenat pe o foaie exact cum e cu deschiderea si scurtarea colului, a ras de mine ca nu stiam care e treaba cu dopul gelatinos si mi-a zis ca oricum la dilatatie 1 si col de 17 mm mai mult ca sigur nu il mai am de mult - habar nu aveam !!!!!! m-a linistit insa pt ca cik dopul asta e mult mai putin jmportant decat cred gravidele.
de acu.... asteptam sorocul. dupa cum se tot mira toti doctorii de colul meu scurt si deschis ma tot mir ca ne-a ajutat Dumnezeu sa ajungem pana aici,si sper totusi sa ne mai ajute macar vreo 3 sapt...
Lori 34+ fericita cu Mara
loredanar spune:
referitor la discutia cu cercelusi....eu ma gandesc totusi sa mai astept...ei sigur nu ii prea folosesc cerceii la o varsta asa -frageda..si as trai cu gandul ca am chinuit-o doar pt placerea mea de a-i punw cercei.scuze e doar parerea mea,fiecare facem cum doreste.
Lori 34+ fericita cu Mara
elly_b spune:
Andreea multumesc de informatie. Ce pot sa spun
sa ne traiasca!!!
Mda. Saptamana viitoare merg si eu la el
poate pana atunci stie ceva sigur.
Ce tare cu chiuveta! Parca ma prinde si pe mine febra mutatului
.
Sa o stapaniti sanatosi! si la mai multe cumparaturi cu noroc!
Dbunny cu ser te referi la ser fiziologic, nu?
App de venit lume acasa, eu dupa teapa care mi-am luat-o la prima nastere
. Adica eu nu ma puteam tine pe picioare in primele zile iar la mine zici ca era pasajul victoria, toata lumea venea si pleca si mie imi venea sa vars de oboseala si stres cu copilul
de data asta am anuntat pe toata lumea ca timp de 2 sapt nu vreau sa vad pe nimeni si nimeni pe mine in afara de parinti. Restul se pot bucura si dupa 2 sapt, 1 luna cand voi avea chef de vizite.
Alayna eu sunt fanul nr 1 branza cu mucegai. De fapt cu cat e mai mucegaita cu cat e mai buna La prima sarcina dupa ce am terminat de alaptat barbata-miu mi-a cumparat o roata de 3 kg de gorgonzolla Dar recunosc ca pana atunci n-am indraznit. Si nici acum, desi mi-e pofta, nu imi vine. Dar daca e gatita nu cred sa fie probleme.
May, tinem pumnii sa fi avut doar 2 zile proaste !!!
Zubi
ai vazut cum s-au rezolvat temerile tale legate de necesarul pt nastere? Sa le poarte cu placere!
Lali tare filmuletzul!
mami de (30.06.2005) si 29+
bujo spune:
Lore ai dreptate, la varsta asta, placerea cerceilor este doar a noastra. Si eu ma gandeam sa nu-i pun inca, insa m-am gandit ca acum nu constientizeaza ce i se intampla si chiar daca o doare uita repede Pe cand la 3-4 ani stie si park n-as vrea s-o vad marcata de moment. Chiar nu stiu cum e mai bine.
bujo mami de Filip si 33+ cu