Sezatoarea canadiana (214)
Raspunsuri - Pagina 6
delphin spune:
Citat: |
citat din mesajul lui cge TBD To Be Determined Cristina, mama lui Victor si a Ancai |
Merci. Un parc cu loc de joaca pt. copii, nu prea aglomerat, usor de ajuns pt. toata lumea si cu parcare Aveti idei?
Doloress spune:
Eu optez pentru intalnire in parc, ori sambata, ori duminica, n-avem preferinte. Parcuri: Angrignon (Lasalle), Centennial(West Island), Mont Royal...
pitilache spune:
Mi-a luat-o Cristina inainte!
Delphin cred ca cel mai bine e de vazut cine vine pana la urma si in functie de asta sa se aleaga ceva cat mai convenabil celor care participa, nu? Dar daca tot e de propus, eu propun, spre exemplu, Centennial in West Island daca se tine intalnirea duminica.
Cand decolati incoace?? In week-endul viitor?
Podeanu spune:
Anda esti draguta dar singura pozitie pe care o am e culcata pe partea stinga cu perna intre picioare. Mi-e f incomod cu laptopul, am incercat asa chinuita intr-o parte ca nu am apucat sa vizionez cele 2,300 de poze facute in Cuba. Pe la o suta am amortit.Mi-ar fi usor daca as putea sta in fund. Dar de ieri pot spuna ca am vazut o ameliorare, laba piciorului s-a dezamortit in anumite zone si sunt capabila sa stau mai mult in picioare. Adica reusesc sa-mi pun singura sa maninc. Chiro zicw ca e drumul lung pina la vindecare totala. Va mai tin la curent si va multumesc ptr incurajari si gindurile bune.
delphin spune:
Dana..incetul cu incetul, se fabrica otetul...as vrea sa se intample repede pt. tine, dar si asa incet, bine ca e o ameliorare! curaj si
Roxana, tu stii ca eu sunt cineva care trebuie sa stie totul cu mult timp inainte, de aceea zic, caci poate conteaza si locatia pt. unele persoane. Deja suntem trei...mie imi pare bine. Si daca ramanem doar atatea, tot ma bucur.
Zburam duminica dimineata din Fr, ajungem la 11h20 ora Montrealului!
columbiana spune:
Citat: |
citat din mesajul lui pitilache INTALNIRI VINERI 29 iulie, ora 18:00 Locatie: Vinnie Gambini (Marché Central)sau Boccacinos (Cote Vertu) Simonna, pitilache, mikiion?....... Votati va rog pentru Intalnire in parc cu familia Delphin SAMBATA 5 august, ora 11:00??? Simonna, Delia79, Doloress......... SAU DUMINICA 6 august, ora 11:00 ??? Simonna, pitilache, Doloress........... Locatia: TBD O zi saptamana frumoasa tuturor! Stai departe de oamenii care iti micsoreaza ambitia. Oamenii mici intotdeauna fac asta. Cei cu adevarat mari te fac sa te simti ca si tu poti deveni mare. (Mark Twain) |
delphinule as veni si eu la intilnirea cu tine+familia dar in parc nu prea ma inghesui (copilul meu mare nu prea e interesat de parc)
vineri 29 iulie din pacate nu pot confirma (uoff)
http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=137759
simi spune:
Buna dimineata si bine v-am gasit!
Dana ma bucur mult ca te simti ceva mai bine!
Votez pentru duminica 6 august, in principiu, nu conteaza parcul, mergem oriunde s-o intilnim pe delphin si familia ei! Simbata mai iesim in familie, nu cred ca stam pe-acasa daca-i vreme buna, asa ca simbata pica.
Vineri, 29 iulie nu se poa' ca-mi vine copila acasa si mergem la aeroport s-o asteptam. Asa ca ramine parcul, daca-i duminica.
Va pup si va urez o zi minunata!
cge spune:
Nici eu nu stiu ce sa zic, dar parca as opta ptr intalnirea de vineri seara la resto.
Daca vine Simonna, vin si io
O zi buna,
pitilache spune:
UPDATE INTALNIRI
Data: VINERI 29 iulie, ora 18:00
Locatie: Vinnie Gambini (Marché Central) sau Boccacinos (Cote Vertu)???
Participante: Simonna, pitilache, mikiion?, cge, ......
Votati, va rog, pentru Intalnire in parc cu familia Delphin
Varianta 1
Data: SAMBATA 5 august, ora 11:00???
Participante: Simonna, Delia79, Doloress, .........
Locatia: de ales intre Centennial-DDO, Mont Royal si Angrinon
Varianta 2
Data: DUMINICA 6 august, ora 11:00 ???
Participante: Simonna, pitilache, Doloress, simi, ...........
Locatia: Centennial-DDO sau Mont Royal
delphin spune:
eu pot sa votez, Roxana? GlumescDaca e sambata sau duminica, cred ca ajunge si mikiion din sursele meleSi mai stiu o sezuta care ar veni:)), doua chiar
ISELINULEEE, pe unde te ascunzi...ca examenele le-ai terminat! Esti bine?