Sezatoarea canadiana (214)
Raspunsuri - Pagina 16
delphin spune:
Pukulee, am ajuns. eu sunt pana luni dimineata aici, apoi plecam, gata plimbareala in canadezia.
Daca ai timp de o iesire in parc cu puiul tau pe undeva, poate fii si nu departe de tine, noi ne deplasam si ai mei sunt fericiti in parc.
In rest, va pupez pe toate!
codritu spune:
Exclusive, sper sa gasesti magazinul si ghebele. Magazinul e a unor romani din Republica Moldova. Este un tip care vorbeste romaneste si poti sa-l intrebi. Sunt si ghebe si hribe in pungi mari in congelatoarele de la intrare. Ultima data ghebele erau in jur de 10$ si hribele cred ca mai scumpe.
Delphin, distractie placuta in continuare in canadezia.
Anda Panda spune:
ana, mersi de urari! am avut azi un interviu cu o agentie de recrutare si mai am miine cu o firma. azi a mers ok interviul, insa nu sint eu impacata ca vreau serviciu full time pt ca il las pe fi-miu atitea ore la scoala in cls1; au in cadrul scolii before/after school insa de fapt tipa a inchiriat o parte din sala de sport, nu vad nimic relaxant in asta, doar ca e comod pt mine sa il las si sa il iau din acelasi loc. oricum, am spus agentiei ca vreau doar contract, nu vreau sa ma angajez permanent, ca ma gindesc ca daca vreau sa renunt sa nu fie chiar asa greu.
ma enerveaza vremea asta cumplit, deja sint 9 grade acum, aici, cind peste tot sint de la 20 in sus. miroase a toamna deja. fir-ar.....
Lorelai spune:
salutare si de la noi, am mai fost pe FB dar recunosc ca nu prea am mai citit foumul de mult.
Exclusive, eu cumpar ghebe marinate la borcan de la italieni si le scurg bine, le spal, le toc si le pun in zacusca la sfirsit. delicioasa iese zacusca. abia astept sa fac anul asta inca o tura.
Simona, ma bucur ca esti impacata cu decizia luata. sper totsi sa apuam sa ne vedem in toamna asta.
Rox, ai venit din vacanta?
Nelia, s-au intors copii din vacanta? ai gasit decor pt camerele fetelor? sa ne zici si noua daca ai gasit stickies si de unde le-ai luat.
lorelaim, ce bine ca te-ai intors la FB. pupici lui gabisor.
dana, cum esti? sotul meu are pb de spate de mult timp, situatia s-a ameliorat de cind si-a schimbat modul de viata/dieta. e info multa pe web/carti despre cum sanatatea depinde de ce maninci. mergi si vorbeste cu un nutritionist, poate ajuta.
pup pe toata lumea.
pitilache spune:
Lorelai gata, ne-am intors din vacanta. De sambata seara suntem in formatie completa, caci s-a intors si Seba. In vacanta, desi scurta (prea scurta, as putea spune!!!), a fost bine, relaxant, am mai si vizitat zona (Philadelphia, Amish County, Williamsburg), ne-am balacit la maxim in apa calda si tot asa... Acum incercam sa ne reacomodam cu rutina, de azi a reinceput gradinita Isa, iar Seba incepe secundarul de joi...
Ana eu sunt pro intalnire la resto! De abia astept sa stam la o sueta! Aveam ceva programat pentru w/e lung din septembrie dar deocamdata este on hold. Va urmaresc organizarea si daca pot, vin!
Dana cum te mai simti?
Delphin gata vacanta de prospectie sau mai sunteti in zona?
Anda bafta la interviuri!
Lorelaim a venit deja toamna la Stockholm?
Vacanta frumoasa in continuare celor care mai sunteti plecate!
lorelaim spune:
Servus fetelor dragi
Bine ati revenit din vacanta Pucku, Lorelai (d'Ottawa ), Roxana
Roxana - Da - din pacate - a venit toamna... cam de multisor... adica au inceput sa cada frunzele de pe la inceputul lui august! Si ne "omoara" cu ploaia si cerul inorat. Vara asta a fost mult mai racoroasa si "inchisa" decat ultimele doua veri... In plus copacii sunt plini de fructe (scorusi, merisori, meri, etc) - se pare ca asta prevesteste iarna GREA... Poimaine incepem sc (si asa NU vreau... eu... ca copila de-abia sateapta ) In fine - ne rugam bunului Dumnezeu sa fie un an mai usor - cu o edu mai deschisa la minte... si la suflet. Ce rau e sa ai parte de profi batuti in cap, fara dragoste de copii! Copiii se simt incurajati sa dea cei mai bun din ei cand sunt iubiti, respectati si apreciati... In Canada cand incepe sc?
Va tzuck cu drag si o zbughi sa pregatesc cina!
P.S. Promit sa ma stradui sa fiu un pic mai activa dupa ce-mi intru in ritmul de sc
Lorelai spune:
eu azi am vazut frunze rosii in copaci ...nu sint chiar pregatita de toamna, mai vreau un pic de caldura...
lorelaim, noi incepem pe 6 sept scoala...fetele sint super nerabdatoare (clasa I), nu stim inca ce prof vor avea, nici macar daca le-au pus in aceeasi clasa (preferinta noastra)...vedem curind...
acum ne agitam sa cumparam una-alta pt scoala.
columbiana spune:
S-a stins Jack Layton, RYP! ce pacatoasa de soarta, la doar 61 de ani su dupa succesul in alegeri....
` My friends, love is better than anger. Hope is better than fear. Optimism is better than despair. So let us be loving, hopeful and optimistic. And we’ll change the world.`
Cine cind vrea intilnire ?
2 septembrie/09 septembrie/16 septembrie? ca nu v-am vazut de-un veac
http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=137759
Exclusive spune:
Codritu, multumesc mult ptr. pont - am cumparat ghebele de vineri si deja am zacusca la borcane. Nu mi-as fi dat seama ca sunt ghebe (chiar nu-mi aduceam aminte cum aratau la infatisare), dar a aparut un tip si probabil dupa ce tot a ascultat ce bodoganeam eu acolo cu sotul si copilul "astea sunt sau nu sunt ghebe? si astia din punga astalalta ce mai sunt? daca as putea sa le miros sau sa le gust un pic ... hmm .. scrie pe ele Sponge Mushrooms si nu Ghebe" ...etc etc si atunci s-a apropiat si mi-a spus ca punga aia de Sponge Mushrooms care o tineam in mana erau ciupercile pe care le cumpara romanii. De cum am iesit din magazin am desfacut punga si am gustat o ciuperca (,) congelata sa ma conving ... si da, aveau gust a ghebe
Multumesc inca o data
Anda Panda spune:
asa e ANA, Dumnezeu sa il ierte ! Chiar nu ma intereseaza ce ochi are si ce idei sustine, insa am admirat foarte mult lupta pe care a dus-o ca om politic, persoana publica, pina la ultima picatura de viata. 61 de ani... prea devreme, inca tinar.