Sezatoarea canadiana (214)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns maru spune:

Laura, multumesc pentru ca te-ai gandit la mine! Florile tale imi inveselesc livingu, trebuie sa recunosc ca nu m-am atins de bomboane!

Citat:
citat din mesajul lui laurajr

Buna dragele mele,

eu am intrat ca sa va salut,sa zic LMA sarbatoritelor de Sf. Maria si pt zilele de nastere pe care le-am pierdut.
Am implinit si eu acum o luna o varsta frumoasa, am adaugat un trandafiras in buchetul vietii ( care e ditamai capitza :)), mai o vacanta, multa treaba la serviciu, a trecut timpul.
Ana Stroe, mult succes cu Tudor, si nu te lasa, sa gasesti un loc potrivit pt el!
Delphin, vacanta placuta in Quebec, pe la noi la Ontario nu vii?

DanaP, multa sanatate si te asteptam la noi, OK?

Simonna, si eu am incercat sa-l aman pe David, era cel mai mic din clasa si scoala, avea 3.10 ani cand a inceput JK...si sa stii ca s-a vazut...i-a trebuit mult timp pana s-a obisnuit cu toate, era groaznic de obosit dupa ora 1, sper ca anul asta sa fie mai bine.
PS : Moama, da ce poza frumoasa mi-am pus-emoticon super ranjit!

Scarlet O'Hara : Si maine mai este o zi !
Laura ,Ioana Nazdravana si David Fermecatoru'

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Simonna spune:

Citat:
citat din mesajul lui laurajr

Buna dragele mele,

eu am intrat ca sa va salut,sa zic LMA sarbatoritelor de Sf. Maria si pt zilele de nastere pe care le-am pierdut.
Am implinit si eu acum o luna o varsta frumoasa, am adaugat un trandafiras in buchetul vietii ( care e ditamai capitza :)), mai o vacanta, multa treaba la serviciu, a trecut timpul.
Ana Stroe, mult succes cu Tudor, si nu te lasa, sa gasesti un loc potrivit pt el!
Delphin, vacanta placuta in Quebec, pe la noi la Ontario nu vii?

DanaP, multa sanatate si te asteptam la noi, OK?

Simonna, si eu am incercat sa-l aman pe David, era cel mai mic din clasa si scoala, avea 3.10 ani cand a inceput JK...si sa stii ca s-a vazut...i-a trebuit mult timp pana s-a obisnuit cu toate, era groaznic de obosit dupa ora 1, sper ca anul asta sa fie mai bine.
PS : Moama, da ce poza frumoasa mi-am pus-emoticon super ranjit!

Scarlet O'Hara : Si maine mai este o zi !
Laura ,Ioana Nazdravana si David Fermecatoru'

Imi place poza.. de cind vreau sa stiu cum arati! Semeni cu ce era in capul meu, da' erai satena :))

Ladies, mi-am terminat de cumparat rechizitele!

Si pt ca m-ati sustinut si mi-ati dat sfaturi, sa va spun deznodamintul la istoria cu gradinita. A ramas la Maria, unde e fericita pur si simplu. Imi pare rau de gradinita mare asa, teoretic, dar sint fericita cu alegerea mea.
In prima faza alesesem gradinita mare, i-am si spus Mariei, dar eram complet cu fundul in sus si nu eram impacata deloc cu mine insami. Asa ca mi-am cerut scuze si am rugat-o frumos sa ne tina. Mi-am cerut scuze si alora cu gradinita, ce era sa fac, dar sint mai mut decit multumita de alegerea pe care am facut-o!

Va urez o noapte cu vise frumoase!
Simonna

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lorelaim spune:

Laura - La Multi Ani cu sanatate, noroc, dragoste si numai impliniri! Imi place poza ta de la profil

Va tzuck cu drag si o sapt buna in continuare va doresc (exact miercurea viitoare incepem si noi sc - uff cat de repede a trecut si vacanta asta!)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Exclusive spune:

Fetelor din Canada - toata Canada,

am o intrebare: se gasesc ghebe in Canada? (Ptr. cine nu e familiar, ghebele sunt ciupercile alea cu gust special care se gasesc in Moldova, poate si alte parti ale Romaniei). Sau poate stiti o ciuperca cu o aroma asemanatoare?
Vreau sa faca zacusca cu ghebe

Multumesc anticipat

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns columbiana spune:

Fetelor, multumesc mult pentru gindurile bune legate de Tudor
Laura, ma bucur c-ai aparaut! Anda, bafta cu interviul!

Exclusive, eu am gasit ghebe dar in ulei la Marché Central; proaspete n-am vazut nicaieri.

Québecul, noi cind le vedem, pe weekendul lung de 04 septembrie nu ne adunam pe acasa sa ne vedem la Tifanny? mi-e dor de voi: Simo, Rox, Cristina, Camelia/ange, Dana, Mihaela, Diana, Oana...toate fetele???

http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=137759

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Pucku spune:

delfinule ai ajuns deja la qc? in wk mergem la chalet, dar mari sanse ca de luni sa fiu in conge...cand ne vedem?iesim undeva impreuna?

va pup pe toate, dar sunt in mare criza de timp, ma termina asta micu tare tare cu cata energie are, nu sunt dispo decat dupa 9 seara cand pic lata

Dana cum esti?

Mihaela cum e Marc?

Maru ce mai faci, ce face Andrei?

Ana , tot zic ca te sun, dar pana nu-mi gasesc o gardiana la asta mic nu cred ca reusesc...eu intru in vacanta 2 saptamani, daca esti cumva pe zi acasa, da-mi un mesaj pe pm sau pe gmail
Felicitari cu Tudor

Vancouver area toate bune?

Exclusive, eu cumpar uscate de la costco, aromatizeaza super

mie mi-a crescut fasolea lata in gradina.......ioi...am facut supa, mancare cu usturoi, ce mai deliciu, nu mai mancasem de 9 ani

Cornelia cand vine gasca?

Simona ce-as vrea eu locul ala al tau in cpe......

pupa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Diana2007 spune:

Stie cineva unde se face vaccin antirabic in Montreal ? La walk-in clinic, la spital ?

Ca sa nu ratez una din "atractiile" turistice ale Romaniei de azi, iata ca aseara am fost muscata de un maidanez, in parc, fara sa-l vad, pur si simplu a venit pe la spate si s-a infipt in piciorul meu. Eram cu Victor in carca, am zis ca paralizez de frica, pur si simplu nu am stiut ce mi se intampla, abia cand am vazut cainele fugind (de tipatul meu cred) mi-am dat seama ca am fost muscata.
Nu e nasol, sunt doar capsata, ca si-a infipt dintii, dar mi-a fost frica sa nu mi se intample cine stie ce si am fost la spital. Mi-au facut antitetanos, prima doza de antirabic, iar rana, mi-au dat reteta sa-mi iau iod de la farmacie sa o dezinfectez singura acasa, ca ei n-au cu ce
Sambata inainte sa plec spre aeroport mai trec sa fac o doza de antirabic, dar mai imi raman trei nefacute si nu stiu ce sa fac, sa le cumpar de aici, sa le fac in Canada ? Sau gasesc si acolo ?

In sfarsit, ideea e ca nu te plictisesti in Romania, dar mai grav e ca si cainii au ajuns sa te muste pe la spate ...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cge spune:

Off, Diana, imi pare tare rau de intamplare.
Uite, ce am gasit de vaccin:
http://www.phac-aspc.gc.ca/im/rabies-faq-fra.php

Cred ca se face in orice CLSC.

Ana, buna ideea cu intalneala. Eu insa nu promit nimic, incep sa se aglomereze lucrurile si acasa si la serviciu.
Stabiliti voi ce si cum, si dc se poate, vin si io.

Laura, Pucku, Maru, ce bine sa va citesc.¸

Simonna, bine ca ai luat decizia cu care esti impacata.

O zi buna,

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns codritu spune:

Salutare la toata lumea si bine ati revenit din vacante.
Noi am stat pe acasa dar a fost bine ca am stat toata vara cu maimutele mele, ne-am iubit, ne-am jucat, ne-am plimbat prin toate parcurile din jur, ne-am mai certat, ne-am impacat, a fost bine, dar a trecut repede si iar incepem nebunia.
Exclusive, eu iau ghebe congelate de la un magazin din Pierrefonds care se numeste Euromix. Este pe bulevardul Pierrefond inainte sa ajungi la Akhavan daca stii pe unde e asta. Daca vrei iti dau coordonatele pe harta.
Va pup

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Exclusive spune:

Bonjour

Ana Stroe, multumesc de ideea cu Marché Central - ramane sa localizez exact la ce magazin pe acolo le au.

Puku - si eu folosesc ciupercile acelea de padure de la Costco, mai ales in pilaf sau in sarmale si ardei umpluti. Dar din pacate nu au gustul ala specific de ghebe ... ps M-ai facut sa rad cu disponibilitatea ta: "sunt disponibila dupa 9 seara cand pic lata"

Codritu, am dat un google si am gasit un Marché Euro Mix in Pierrefonds. Super idee, multumesc. Am sa ma duc negresit maine dimineata si sper sa fie vorba chiar de ghebe (stiu ca nici in Romania nu cresteau oriunde, ci numai de la Vrancea in sus si multa lume nu e familiara cu aceste ciuperci).

Diana2007, imi pare rau de ce ti s-a intamplat. Ce decrii tu parca ar fi luat din timpurile medievale si nu din secolul XXI. Bine ca ai actionat la timp si ti-ai facut vaccinurile.
Aici ti le poti face la Urgente, CLSC sau la doctorul de familie. Insa nu intotdeauna au produsul in stoc, si ar fi mai bine daca ti-ai aduce cu tine macar o doza.

In rest, sper ca toata lumea forumitoare si neforumitoare e bine. Noi facem conjugari de verbe en français la greu plus ne mai delectam cu alte delicatetzuri ale limbii franceze si ale limbii matematice - se apropie examenul de intrare la liceu, sau la zegonder cum se zice pe aici

O vara placuta la toata lumea in continuare

Mergi la inceput