Buburuze de Ianuarie - Februarie 2011(63)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns gabivalceanu spune:

LORICH, ce frumos! Hai, ca meritai, mami!

Eu caut ceva sa invete Ioana engleza. La gradinita n-a invatat nimic, pt ca n-am vrut eu, ca profa aia era varza: pe linga un accent de lesinai, ii mai invata si asa: masina=car, etc, de engleza ei ar fi fost un sir lung de cuvinte tocite si pronuntate gresit...
Acum insa incepe scoala si trebuie sa invete... Voi aveti idee, m-ar interesa niste CD-uri, unde sa invete prin joc, dar nu stiu unde sa caut.

G

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns missmj spune:

madalina ai iesit de tot din butoi ? razvan cum se mai simte ?

Carmen , mamica fericita de bebe mumos Andrei ! (12.01.2011)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxx26 spune:

Pup fetele!
Ce bine a fost in parc, un pic mai racoare asa!!!

GABI, BioGood e in galeria Carrefour Baneasa, aproape de intrarea din stanga. Cu engleza nush ce sa zic, crezi ca poate invata la varsta asta singurica dupa CD-uri? Poate ii gasesti o fata tinerica si mai destupata pe acolo care s-o invete cate ceva din joaca.

Picea mea e super incantata de faptul ca sta singura in fundulet, numai asa ar sta toata ziua. Se mai rostogoleste, se ridica la loc, e super simpatica. Mor de dragul ei!

_

Roxana
Mami fericita de printesa superba Catalina-Victoria 02.01.2011

Scrisoare pentru Catalina

Mergi la inceput

ROXX, multam de info.

Cu engleza... ma enerveaza ca stiu ca depinde f mult de cum prinde accentul... Cum va pronunta prima oara, asa va ramine. De aceea vreau niste CD-uri. Ea e f muzicala, cred ca s-ar descurca... cu putin ajutor din partea mea :)

G

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madalina_m spune:

Hello! Gata, am terminat cu butoiul. Nu numai ca am iesit, dar acum sunt undeva up in the air.
Piciulicul e bine. Ieri i-am dat numai morcov si azi s-a chinuit sa scoata un kk tare. Am fost aseara la ziua finutei (si de nastere - 2ani si de nume) unde a fost pliiiin de copchii. El a fost deliciul petrecerii. A stat in brate la toata lumea si s-a hlizit la toti. Ii urmarea pe copilasi cum alearga si se smucea sa o ia si el la fuga. Ne-am distrat.
Apoi cu dl sot am facut pace. Eram amandoi de vina. El ca ia uneori niste decizii puerile de imi sta mintea in loc si eu ca in loc sa ii explic ce greseste ma enevez si incep sa fac crize. Darrrr, ce credeti ca a facut aseara? A venit acasa cu acel obect pe care mi-l doream eu si pentru care m-am facut de kko in magazin. Si ce e obectul? Un aparat foto d-ala smecher. Si azi am tabarat cu aparatul pe copchil si, desi habar n-am sa-l folosesc (l-am tinut numai pe auto si m-am jucat un pic din obiectiv) i-am facut niste super poze. O sa intru pe Picasa sa pun cateva dar sa vad cand reusesc. Maine dimi plec cu soata la mare, fara pici si trebe sa la epilez, bagajesc si apoi sa-l bagajesc si pe Razvan care pleaca cu toti bunicii la munte.
Va pupicesc si va multumesc pt sfaturile si incurajarile de ieri.

Mami fericita de gogosel Razvan Petru (20 ian 2011) si cu ingeras sus in cer, Filip Andrei (27 nov 2008-11 dec 2008)
Cu ajutorul lui Dumnezeu, al Sf. Stelian si al Sf. Nectarie, de data aceasta sunt mamica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madalina_m spune:

Mimo azi i-am dat si eu pt prima oara iaurt cu fructe si pt ca era prea subtire i-am adaugat si niste cereale. Nu le-am preparat, le-am turnat pur si simplu acolo si am amestecat.

Mami fericita de gogosel Razvan Petru (20 ian 2011) si cu ingeras sus in cer, Filip Andrei (27 nov 2008-11 dec 2008)
Cu ajutorul lui Dumnezeu, al Sf. Stelian si al Sf. Nectarie, de data aceasta sunt mamica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns piscotel2011 spune:

Neata gagici!

Mai pe la pranz asa ca noi nu suntem matinale de felul nostru!

O sa trec rapid a subiect. Stiu ca s-a mai vorbit aici de variante de pasaport sau ce acte mai trebuiesc cand iesi cu copilu din tara, dar atunci eram aeriana...acu chiar am nevoie de cat mai multe info...ce fel de pasaport trebe...ce acte-mi trebuiesc ptr el...unde se face?...ce bani?...tot ce stiti e bine-venit

Pup buburuze de 21 si le doresc multa sanatate!

Azi e o zi speciala si ptr mine. Facem 4 ani de la cununia religioasa si nu stiu cand au trecut. Si era o arsitaaaaaaaaa si uite azi ce bine e. Sarbatorim in trei...yupppppiiiii...

Va pupez si va doresc o zi mareata!

Dana, Mami de Piscotel, Ioana-Alessia (11.01.2011)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mimo spune:

Motanelul meu a inceput sa practice sporturi extreme. De vreo trei zile reuseste sa se ridice pe genunchi, asa ca in 4 labute isi ia avant si se arunca. Mai rau e ca atunci cand stau pe pat langa el se arunca spre fata mea sa ma pupe si tre'sa fiu atenta sa nu ne ciocnim.

Luca Alexandru, mica mea comoara

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxx26 spune:

GABI, uite niste idei:
http://www.englishclub.com/kids/index.htm
http://learnenglishkids.britishcouncil.org/en/
http://www.starfall.com/
Am tot cotrobait pt ca aveam niste CD-uri dupa care faceam eu engleza pe vremuri cu niste copilasi, dar nu mai stiu pe unde sunt si nici cum se numeau...mai sap.

_

Roxana
Mami fericita de printesa superba Catalina-Victoria 02.01.2011

Scrisoare pentru Catalina

Mergi la inceput

ROXX, eu cred ca tu ar trebui sa-ti deschizi un birou de info, sau asa ceva! Ca te pricepi f bine si esti extreeeem de prompta. MULTUMESC!

MADALINA, oau, la mare fara bebe! Ce misto. Eu-s tare aiurea cind vine vorba de chestii de-astea, nu suport nici sa-l vad in brate la altii... ho, ho, dar sa-l las fara mine!
Ma bucur c-ai iesit din butoi.

Dar ZIKI a noastra ce-o face?

G

Mergi la inceput