Buburuze de Ianuarie - Februarie 2011(63)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns roxx26 spune:

ADRYIII, nu cred sa apara alergia asa repede. Nu cumva i-ai mai atins tu cu lingurita in jurul guritei, ca sa aduni surplusul de maclavais? Are pielea foarte sensibila, deh, domnisoara! Si Catalinei ii mai apar pete rosii pe fata, cand se loveste cu vreo jucarie sau cand o pupa tati si e nebarbierit. Dar ii dispar in mai putin de o ora.Stai si tu un pic si vezi ce si cum. Nu te apuca sa o dai cu nimic.
EDIT: I-auzi ce zice GABI ca se poate...habar n-aveam
_

Roxana
Mami fericita de printesa superba Catalina-Victoria 02.01.2011

Scrisoare pentru Catalina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adryiii spune:

Da tu Gabi, dar chiar asa repede sa se vada?
E adevarat ca ea a baut lp doar in spital cand s-a nascut; dar nu mi-as fi imaginat.Of mama lor de trebi.

Merci.Te pup Gabita.

Mergi la inceput

Roxx, i-am dat cu lingurita in jurul guritei e adevarat. Dar i-au aparut si pe gat.Acolo nici nu s-a frecat si nici eu nu am atins-o. Dar ma tot holbez la ea si vad ca se retrage incet...sau poate ca mi se pare.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabivalceanu spune:

ANDRII, stai linistita.
Daca e alergie rau, ii apar iar. Pica-i si tu cerealele acelea pe mina, la cot, pe interior, unde e pielea mai fina si vezi daca se inroseste. Dar nu freci, nu nimic. Poate a fost doar o coincidenta, cine stie.

ROXX, e drept, se poate, dar mai rar. N-ati vazut SOPHIE, a facut doar c-au atins-o parintii care mincasera lapte.

G

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madalina_m spune:

Am emotii cu plecarea de maine. Este o petrecere organizata de firma la care lucrez. Desi toata lumea (sefi, colegi) au insistat sa il luam cu noi, am decis ca mai bine nu. Sa ne tragem si noi putin sufletul. Sa vad cum se descurca bunicile. Mi-ar placea sa il mai pot lasa din cand in cand cu cineva ca sa fugim si noi in lume. Nasii nostri isi fac un concediu cu copilul si unul singuri. Cam asa as vrea si eu. Sa vad daca imi iese ca stiti voi, socoteala de acasa nu se pupa cu cea din targ. Sa vad cum trecem peste w-e asta.

Mami fericita de gogosel Razvan Petru (20 ian 2011) si cu ingeras sus in cer, Filip Andrei (27 nov 2008-11 dec 2008)
Cu ajutorul lui Dumnezeu, al Sf. Stelian si al Sf. Nectarie, de data aceasta sunt mamica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madalina_m spune:

M-am desparosit si am probat costumul de baie pe care il am de acum 2 ani si imi vine!!!

Fetele voi ce balsam de rufe folositi? Nu pt bebe, pentru voi. Eu nu mai gasesc niciunul care sa lase rufele parfumate si dupa ce se usuca. Tocmai am luat un Silan cu Aromaterapy si nici macar cand le scot ude din masina nu miros. Parca s-au prostit toate.

Mami fericita de gogosel Razvan Petru (20 ian 2011) si cu ingeras sus in cer, Filip Andrei (27 nov 2008-11 dec 2008)
Cu ajutorul lui Dumnezeu, al Sf. Stelian si al Sf. Nectarie, de data aceasta sunt mamica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mayane spune:

Tunde - http://www.farmaciiledona.ro/produse/plant-e-teucrium-marum-ch5-4g-I30002#farmacii

"Pluteste drept inainte si daca pamantul pe care il cauti nu exista inca, fii sigur ca Dumnezeu il va crea inadins pentru a-ti rasplati indrazneala"

"Life isn't about waiting the storm to pass, it's about learning to dance in the rain."

Mami ametita de pufletzel Darius Alexandru (05.02.2011)

Mergi la inceput

A trecut!!!!!!!!!!

Intradevar Roxx in jur de o ora a durat pana s-a retras roseata.

Gabi, tocmai la asta ma gandeam. Sa-i pun pe piele sa vad ce se intampla. Daca e ok o sa-i mai dau, daca nu am terminat cu ele.

Mada, o sa se descurce bunicile, relax. Ma bucur ca ai primit de la sot ce ti-ai dorit (la aparat foto ma refer)
Ce tare ca ti-e bun costumul de baie! Daca ar intra chilotul pe mine cu chiu si vai de la costumele mele de baie, cu siguranta sutienul mi-ar acoperi prea putin din san.Nimic nu mi-e bun, asta fiind valabil si la alte haine, rochii. Am avut o nunta si vreo 2 saptamani mi-am cautat rochie care sa-mi fie buna. Stateau cum stateau pe mine, dar peste piept, dezastru (il turteau).

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns fragrant8 spune:

Mimo - multam mult de sugestie; am sa ma uit prin farmacii sa vad daca are lingurita aia smecheroasa; acum lucram cu lingurita normala, lingurita cu rezervor si mai bea si dintr-un paharel; canita cu cioc e numai pt apa si aia depinde de zi...

azi a mancat aproape 150 g de cartof dulce si bostanel; prima masa la care am zis pas la lapte; reluam la urmatoarea;la noi e un fel de autodive; un fel de pt ca sophic a diversificat scaunelul de numai; lua bucatelele, le zdrobea in mana, apoi intindea pe scaun, pe acvariu, in cap si intr-un tz ajungea si la gurita;

andryii - uita-te sa vezi ce ingrediente contin cerealele alea; cel mai sigur mod de a-ti da seama daca e de la ele, e sa mai incerci o data dupa ce ii trec bubitele; incearca si ce a zis gabi, cu interiorul mainii, desi reactiile cutanate pot diferi in functie de zona unde e aplicat alimentul.

mada - distractie placuta la mare!

doloress - daca e prima oara cand faci acup ti-o recomand pe Lyne Boissineau, are cabinet pe lg Cepsum; a studiat in China, imi place mutl de ea; te ia cu binisorul, iti expilca ce si cum o sa simti... e si masoterapeuta si homeopata; o sedinta de acup la ea e de 65$
nr - 514-728-7442

mai este o chinezoiaca, pe care am descoperit-o recent; ea face si osteo si cupping; 50$ sedinta; ea e un pic mai hardcore; adica nu sta la cocoloseala ca Lyne, la ea ai luat, ai dat; rapid si pe banda rulanta, dar al naibii de eficienta; am fost de 3 ori la ea pana acum, cu probleme diferite, si am vazut rezultate imediat;
si marius e incantat de ea; si te tine 1.5-2 ore; face in acelasi tp si acupunctura, si osteo si cupping; in functie de afectiune face si masaje locale; mi se pare una din cele mai ieftine pe care le-am gasit; si e mai mereu full la ea...
ea are cabinet pe decarie; nr- 514-833-3339

o alta acupuncturista care recomanda si tratam cu diferite plante, e cea de la sinocare, aina zhang; la ea am fost pt tratam de infertilitate; a facut parte din echipa medicala a lui Celine Dion. tipa are un master in ginecologie in china si aici e specializata pe acup; stiu ca are mutle cazuri de infertilitate, desi am vazut in sala de asteptare si pacienti cu alte afectiuni;
sg inconvenient la ea e pretul; o sedinta de acup era 80, parca; la astea se mai adauga ierburi...eu plateam in jur de 120 cu tot cu ierburi. acum nu stiu cum e la tine cu asigurarea, ca mie imi ramburseaza max 50 pe sedinta...
uite situl ei; ai si adresa si nr de tel
http://www.sinocare.ca/?cat=226

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns fragrant8 spune:

mayane- ce soft ai folosit pt pozele de pe fb? sunt ff faine.

Mergi la inceput