Raspunsuri - Pagina 8
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/A_Iulia/A_Iulia.jpg)
A_Iulia spune:
Totusi intre 12 ani si 20 ani este o plaja destul de larga...
Rufus, fetele tale mari ce varste au?
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/accept92/accept92.jpg)
accept92 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Rufus Cand vorbesc de relatii sexuale regulate, ma gandesc la relatiile intr-un cuplu. Cat de regulate sunt...asta e alta discutie. ![]() Dar nu inseamna ca ai un prieten, cu care ai si cateva "intalniri", iar apoi trec cateva luni pana ai iar ocazia. |
Tu asa crezi ca decurg lucrurile?:) Adolescentii indragostiti care au gustat excitatia sexuala (nu neaparat si placerea) nu asteapta ocazia, ci o creeaza.:) Am niste amintiri foarte haioase pe tema asta.
![](icon_smile_big.gif)
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/Rufus/Rufus.jpg)
Rufus spune:
Citat: |
citat din mesajul lui A_Iulia Totusi intre 12 ani si 20 ani este o plaja destul de larga... Rufus, fetele tale mari ce varste au? |
Anul asta implinesc 18, respectiv 14 ani.
Rufus, Tora si iadele
![](foto.gif)
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/kariguld/kariguld.jpg)
kariguld spune:
Rufus, atata timp cat exista relatii sexuale vor exista si sarcini nedorite. e firesc sa fie asa si repet, oricat de responsabili si precauti ar fi partenerii.
VREAU SA NU MAI FIU DIFERIT! MIHAITA
Speranta si incredere pentru David
~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*
![](images/user_woman.png)
b.nica spune:
Citat: | ||||
citat din mesajul lui andacos
Da' pe tine ce te deranjeaza ca e la generale? Doar asa pe principiul...sa moara si capra vecinului? ![]() Semnaleaza adminului,moderatorilor si cere transferarea subiectlui lui Rufus la...femina intim! ![]() Dana |
Da!Pe mine ma deranjeaza indecenta unor discutii intime la Generale,mai ales cand sunt subforumuri cu acest specific.
Daca nu inteleg unii useri cam despre ce se vorbeste aici pe unele Subforumuri,asta este o tema buna pe care sa o studieze 'mnealor!
Cand am deschis unele subiecte care pt. mine erau dureroase si de interes general,aici la Generale(nici pe departe atat de intime si personale)am fost pusa la punct instant si trimisa aiurea.
Sunt satula de atatea subiecte aparent de interes "general",derizorii,dubioase, cu tenta sexuala care se perpetueaza si in media la greu si care au ajuns si aici sa fie impuse in mod fortat.
Rufus spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui accept92
Tu asa crezi ca decurg lucrurile?:) Adolescentii indragostiti care au gustat excitatia sexuala (nu neaparat si placerea) nu asteapta ocazia, ci o creeaza.:) Am niste amintiri foarte haioase pe tema asta. ![]() |
Da, asa ma gandeam. Nu-i asa?
Sincer, eu ma "informez" din ce vad si aud. In jurul meu, de pe la altii...
Ca din ce am trait noi, Tora si cu mine, nu poate fi luat totul de bun...
![](icon_smile_big.gif)
Rufus, Tora si iadele
![](foto.gif)
b.nica spune:
Rufus,ti-ai intitulat subiectul "Cine?"
Eu cand am postat la Generale un subiect "De ce?" am primit atat de multe reprosuri incat am fost nevoita sa-i schim titlul.
Daca nu ma crezi urmareste in Arhiva.
Edit.Am vazut ca s-au sters acele reprosuri legate de titlul pus de mine.
Superficialitatea unor oameni imi provoaca multa durere si impresia ca nu toti suntem acordati pe aceleasi note muzicale din pacate,note muzicale care ne-ar fi adus placerea armoniei!
Rufus spune:
Da' io n-am zis nimica...
Te cred ca asa a fost cu tine, nu stiu despre ce era subiectul.
Mie, ca sa-ti spun sincer, mi se pare subiectul asta (al meu) de super-generale, chiar de "sunt in panica"...dare ceva normal, nu?
Acum serios: cred (sincer) ca cei ce modereaza sectiunea asta sunt in masura sa-l lase sau sa-l mute fara "aportul" nostru.
Asa ca ori au decis sa-l lase, ori nu l-au vazut inca. No cred ca este o problema grava.
Rufus, Tora si iadele www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=80cd684043d64e6bf268f6&skin_id=701&utm_source=otm&utm_medium=email br / " target="_blank"> Retrospectiva 2008 www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=a1ed73f473ea25944e234a" target="_blank">Retrospectiva 2009 www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=d39f778033dd7597d12ac9&source=category&category_id=all" target="_blank">Retrospectiva 2010
ocebine spune:
Eu sint de parere ca persoana care tine mortis sa nu aiba copii TREBUIE sa fie 100% responsabil(a) pentru contraceptie 100% din timp. Asta ca sa raspund strict la subiect.
Daca discutam contraceptie si evitarea BTS, atunci largim discutia.
O discutie sterila cu un medic nu mi se pare solutia ideala. Pina acolo sint niste pasi in comunicarea cu adolescentul din dotare care sint esentiali si nu trebuie sariti.
Medicul nu poate oferi decit o opinie impersonala...discutiile despre inceputul unei vieti sexuale si intrebarile aferente trebuie deschise in familie iar copiii "ne iau temperatura" imediat.
Am doi baieti si mi se pare extrem de important de abordat subiectul intr-o maniera nefortata (nu un "trebuie sa discutam ceva important azi")...un pic cite un pic, si la ivirea unei situatii propice (poate un film, un articol, o patanie adusa de la scoala, etc).
Educatia sexuala se face incet-incet...nu un bombardament de informatii pe care, sa fim sinceri, adolescentii in general il vor respinge (ei stiu TOT).
Anamaria
"With sufficient thrust, pigs fly."
b.nica spune:
Rufus,te apreciez prea mult ca sa intru in polemica aici cu tine.
Realmente,daca tu cunsideri de interes general subiectul tau te rog sa ignori tot ce am scris mai sus!
Cu atat mai mult cat vad ca ai multi sustinatori!