Cine?

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns lai spune:

Teoretic la analize ar trebui ajuns cu orice potential partener, indiferent cat de bine il cunosti, ca nu ii sta nimanui scris in frunte daca e purtator de vreo BTS sau nu. Nu e vorba doar ca nu ti-ar spune, insa unii sunt purtatori si nu stiu nici ei.
Daca stii tu ca o persoana a avut un numar limitat de parteneri si foloseste mereu protectie (dar chiar poti sa fii sigur de asta?!..), sansele ca respectiva persoana sa aiba o BTS sunt mai mici decat in cazul unui necunoscut, care, poate, schimba partenerii ca pe ciorapi si practica sexul neprotejat. Insa si in primul caz sansele astea tot sunt mai mari decat 0.

Lai 33+ cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns buflea spune:

Citat:
citat din mesajul lui accept92

Apropos de cat de natural ar trebui sa vina contraceptia in cuplu. Pacat ca de foarte putine ori in scenele de sex din filme este punctat si momentul protectiei. Poate doar in comedii si ca sa starneasca rasul, niciodata cand actorii se iubesc pasional. Ori vrem nu vrem, si de aici isi formeaza copiii un scenariu cand e vorba de sex.

Ma scuzati ca raspund la mesaje de pe prima pagina dar acum am desoperit subiectul asta ....
Ba in multe filme, inainte de scena de sex, duduia se duce la baie si ii spune lui sa-si puna un drink - eu cred ca ala e momentul protectiei, ca pana la urma, filmul urmareste un moment romantic finalizat cu apropierea fizica suprema si nu cum isi baga duduia pilula contraceptiva in vagin sau cum isi ruleaza el prezervativul ...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns accept92 spune:

Citat:
citat din mesajul lui buflea

Ba in multe filme, inainte de scena de sex, duduia se duce la baie si ii spune lui sa-si puna un drink - eu cred ca ala e momentul protectiei

:)))Deci trebuie sa ai un nas destul de fin pentru subtilitati ca sa percepi in film momentul protectiei care este dealtfel foarte bine punctat. Eu am crezut ca doamna se parfumeaza, da...ma rog...:))

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Lala_D

Citat:

Citat:

Momentan nu dar zau daca nu m-am gandit serios de cand am vazut mesajul ca in viitor ar fi o idee extrem de buna de implementat in casa noastra avand 2 baieti
Bine nu in baie ca nu avem dulapior acolo insa in dulapul de "gigele si cosmeticale" de pe hol ar fi ideal.

Hmmm, si a cui responsabilitate ar fii sa umple cutia? Sper ca a baietilor si in niciun caz a ta ca mama...

Ma gandeam sa il deleg pe consort cu sarcina asta

Mda, maine poimaine vii aici si ne marturisesti cu lama pe vene ca ai ramas gravida - ca nimeni in casa aia nu se uita in cutia aia sa vada daca e goala sau nu ....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lala_D spune:

Citat:
citat din mesajul lui buflea

Citat:

Citat:

Citat:

Momentan nu dar zau daca nu m-am gandit serios de cand am vazut mesajul ca in viitor ar fi o idee extrem de buna de implementat in casa noastra avand 2 baieti
Bine nu in baie ca nu avem dulapior acolo insa in dulapul de "gigele si cosmeticale" de pe hol ar fi ideal.

Hmmm, si a cui responsabilitate ar fii sa umple cutia? Sper ca a baietilor si in niciun caz a ta ca mama...

Ma gandeam sa il deleg pe consort cu sarcina asta

Mda, maine poimaine vii aici si ne marturisesti cu lama pe vene ca ai ramas gravida - ca nimeni in casa aia nu se uita in cutia aia sa vada daca e goala sau nu ....

Nicio sansa ca eu am alte mijloace contraceptive, nu ma bazez pe "uituceala" lor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ocebine spune:

Trebuie sa spun ca pe mine (mama de baieti) ma tenteaza cutia cu prezervative in casa (no questions asked).

Tin sa cred ca le acordam prea putin credit copiilor nostri (poate)...ei ne "citesc" nu doar cind avem discutii cu ei, dar si atunci cind noi credem ca ei nu sint atenti. Daca noi avem o atitudine "constipata" catre sexualitate, eu tind sa cred ca si copiii se vor inchide in ei.

Anamaria

"With sufficient thrust, pigs fly."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Rufus spune:

Citat:
citat din mesajul lui anca_a

Ok, imi editez mesajele. Iar daca sterge si Rufus partea aia pe care am citat-o, ma declar multumita.

Anca, nu sterg. Dar nu ca sa te nemultumesc pe tine...Nu apreciez stilul tau absolut de loc, dar apreciez continutul. Si nu ma refer doar la interventiile tale la acest subiect.
Sa dau si motivatia: subiectul este general, evident ca interesul meu este particular. Consider ca precizarea referitoare la inceputul/iminenta inceperii vietii sexuale a fetei cele mari marcheaza un moment care este de interes maxim pentru mine. Probabil ca, tot tanara fiind, dar dupa vreo 2-3 ani de experienta "in domeniu" n-am sa-mi mai pun intrebari la subiectul asta, voi da, sa zicem, sfaturi. Dar ma intereseaza momentul asta. Sincer, cand am deschis subiectul nu m-am gandit la amanunte. Precizarea, venita la o intrebare directa, mi s-a parut ca se potriveste perfect interesului meu. Sper ca am judecat bine si tin sa-ti multumesc pentru ideea ta, chiar daca nu o aplic. Cu siguranta, voi dubla atentia.

Ioana nu citeste DC. Am scris mult la adoptii, apoi m-am "ascuns" si am rugat moderatori sa scrie in locul meu, tocmai sa nu o expun (mi s-a sugerat, de asemenea, sa fac acest lucru). Acolo era altceva...nu trebuia sa afle din alta parte inainte de a sta eu cu ea de vorba. Apoi i-am aratat ce am scris, ani de-a randul. Nu a fost deranjata...dimpotriva. A fost lectura unor ani intregi din viata ei...dintr-un unghi pe care nu-l cunostea.

Edit: Ioana a zburat astazi in Olanda. Este baby sitter timp de o luna...asa ca nu are timp de net. Si pana vine ea, trece si subiectul asta...

Rufus, Tora si iadele www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=80cd684043d64e6bf268f6&skin_id=701&utm_source=otm&utm_medium=email br / " target="_blank"> Retrospectiva 2008 www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=a1ed73f473ea25944e234a" target="_blank">Retrospectiva 2009 www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=d39f778033dd7597d12ac9&source=category&category_id=all" target="_blank">Retrospectiva 2010

Mergi la inceput

Ok - am citit tot subiectul asa ca ma pot arunca in cusca cu lei

Desi raspunsul ideal este ca "protectia" este o responsabilitate egala a partenerilor, parerea mea (care am si fata si baiat) este ca fetele au o responsabilitate mai mare pentru ca consecintele unei sarcini nedorite le afecteaza fizic si psihic mai mult, mult mai mult. Daca un baiat lovit de vestea unui sarcini nedorite poate alege intre a plati o pensie alimentara sau a deveni sot, o fata nu prea are de ales. Eu am baiat si ca si parintii lui Rufus ma vad oferind informatiile putin altfel decat fetei

Acum ce sa facem noi ca parinti ca sa-i responsabilizam ? Pai asa cum a spus cineva - discutii in timp, multe, marunte si mai ales cat mai naturale, caci in secolul nostru sexul este o activitate fireasca, nerusinoasa, placuta (al dracului), inaltatoare si ... uneori cu consecinte care pot schimba, mai mult sau mai putin, cursul vietii. Discutii nu despre "cu cine sa ai sex si cu cine nu" ci discutii despre cat de frumos este sexul, cat de ametitoare este experienta si ce variante sunt ca sa iti poti pierde capul "linistit".

Sigur ca intrumentele pe care le avem la dispozitie pentru a face asta par putine si cateodata ineficiente (senzatia aia ca vorbesti la pereti, atitudinea lor ca tu ca parinte esti invechit si nu stii nimic ) iar gandurile si temerile cred ca fac parte din scenariu - pana la urma, noi vorbim si ei experimenteaza iar noi nu putem decat sa speram - totusi, vestea buna este ca mereu exista solutii si pentru mine avortul este una dintre ele, solutie pe care nu cred ca o s-o ascund fetei mele ci o sa i-o expun exact asa cum este - o solutie de evitat, dar totusi o solutie ... stiu ca subiectul este extrem de controversat, dar eu consider varianta intreruperii de sarcina de preferat vietii de parinte prematur, pentru care nu esti pregatit profesional, material si mental.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns XIO spune:

Crystal, stiu pt. ca in timp ce butonez TV-ul ajung si pe OTV. Crezi ca mi-o fi rusine de ma intrebi cu emoticonul atasat?

Nu aveam ce sa iti raspund, eu am scris foarte clar despre aventurile de-o noapte, nu cred ca trebuie sa dau definitia pt. ca stim cu totii ce inseamna.
Acum daca tu ai vrut sa faci o gluma e treaba ta, m-a deranjat ca a trebuit sa ma deranjez eu sa-ti raspund la o intrebare retorica.

Pt. ca vrei totusi explicatii, daca merg intr-un club si-mi place un barbat, definitia aventurii de-o noapte este ca fac sex cu el in noaptea aia, in baia localului, in spatele barului sau la unul dintre noi acasa/in masina etc etc.
daca imi place un barbat ziua pe strada sau la cafenea etc, il admir si atat.
daca imi doresc o relatie sexuala/sentimentala cu un barbat pe care il stiu din vedere, inainte sa facem sex trece destul de mult timp cat sa il cunosc si sa ii fac o analiza rapida si nu numai.

**Fur is for petting***
http://www.facebook.com/#!/adoptiicaini
www.adoptiipisici.ro

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crystall spune:

Xio, las' ca e bine niscaiva simt al umorului la purtator

Pentru mine, acest subiect e unul spinos si iata si de ce:

de ceva timp sunt single, iar ultimile 3 intalniri "romantice" s-au soldat dezastruos - am 35+ iar barbatii de varsta mea si mai mari de varsta sunt varza la capitolul protectie/contraceptie - eh, stiam lucrul asta si de mai demult, dar vad ca nu s-au schimbat prea multe de atunci .

Deci de ce s-au sfarsit dezastruos: nu erau aventuri de o noapte, dar ii stiam de totusi prea putin timp cat sa-i cunosc chiar bine (zile-saptamani) iar la momentul "stiti-voi-care" au incercat si m-au rugat cu insistenta sa nu-si puna prezervativ "pentru ca nu il suporta" si bineinteles "au incredere in mine" - la care rapid si suparata, de fiecare data am tulit-o acasa ....ghinionul naibii, astea 3 ultime intalniri ( erau tipi diferiti, of course)

Mergi la inceput