LMA Sabina- Delfinasi in straie de sarbatoare(160)
Raspunsuri - Pagina 7
crissy77 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Cris2010 Crispro, ne tot gandim sa deschidem o ceainarie ruseasca in centrul vechi al Buc. Deocamdata suntem in stadiul de vorbit. La sfarsitul anului vedem cum iese sotul cu firma si poate ma finanteaza el. Problema e ca nu stiu cum merg treburile in alimentatia publica. Nu am lucrat si nu am avut tangente. Poate caut sa merg in toamna la niste cursuri in domeniu. Paula, zi-ne tu ce domenii de activitate sunt finantate mai bine. Crissteo, frumoasa viziunea cu pensiunea. Si sotul viseaza la o pensiune in Delta, dar mi se pare greu de administrat din Buc. de Solnushka Natali - 13.07.2010 |
crissteo si Cris2010 erau cu pensiunea. Doamne-ajuta!
ainotna spune:
Pentru fetele din Bucuresti, poate va intereseaza
http://www.jurnaldebucuresti.com/?p=1043
Alice_Elena spune:
denisa, eu zic sa nu te necajesti ca sotul tau nu va pune pe primul plan (inca). cred ca lor le ia mai mult timp sa se acomodeze cu ideea ca nu mai sunt singuri. noi am avut 9 luni si marius are momente cand zice ca el vrea sa faca si altceva dupa ce vine acasa de la munca (sa iasa cu baietii de ex) dar a zis ca se simte vinovat sa ma lase singura cu mara.
cand s-or face soriceii mai mari si o sa poata comunica cu ei, o sa se poata juca altfel, sunt sigura ca alta relatie o sa aiba si cu ei si cu tine. probabil acum mai are iesiri ca se gandeste ca nu inteleg copiii dar cand o ridica tonu si s-or uita urat la el, sau vor incepe sa planga, o sa isi dea seama ca greseste.
mie nici nu imi vine sa ma apropi de aragaz, da sa mai si coc chestii, Anca, ai curaj
Mara nu a mai vomitat. doctorita a zis ca e in regula, nici o semn de boala. bubitele de pe ea sunt de la caldura.in gat e curata, se aude bine, nu temperatura nu nimic. a zis si ea ca e posibil de la prea multa apa sa mai dea afara, dar mi-a zis sa ii dau debridat cateva zile si sa ii facem niste analize. oricum mi-ar fi dat analize sa ii fac. a zis ca vrea sa le vada inainte de vaccin.
are 74 cm si 9000. a luat putin in greutate lunile astea 2 de cand nu am mai cantarit-o, dar mi-a zis ca daca mananca bine sa nu imi fac probleme. iar pt linistea mea, si daca vreau, sa ii mai dau vitamine (wellkid) - i-am mai dat prin aprilie si a mancat mult mai bine si mi-a placut cum s-a comportat.
Mami de Mara Nicolle (20.08.2010) si 14+
crispro spune:
Rodi, sa stii ca o sa incerc sa ii dau fructele afara. ca oricum mananca prost, deci nu am ce pierde.
Cu afacerile- nici eu nu am idee, doar vreau sa fac ceva. Crissteo era cu pensiunea.
Ramo, eu am scris mesajul pt Sabinuta, nu Crissy
Victo, ce forma va avea tortul? delfinas?
Roxana, si Vlad e foarte atasat de sotul meu, cum il vede, cum vrea la el. Se maraie si se repede la el, de abia reuseste sa se spele sotul pe maini, sa il poata lua. Cand is numai eu, mai sta 10 min si singur, la joaca. Cand e si sotul, nici vorba, numai cu el vrea. O fi din cauza ca tatii (in general) inseamna doar joaca (fara pus la masa, pus la nani, etc) sau pt ca ii vad ca un model (poate e prea devreme...)?
Ilinca, poate are bubite de la caldura. Vlad are pe piept , exact sub barbie, cum ii curg balele si i se mai uda tricoul. Are pe spate sus si pe maini, la incheieturi .
Azi am venit din oras si l-am balacit un pic in cadita, sa se mai racoreasca si el. I-am dat legumele si somn. Bine ar fi sa doarme vreo 2 ore, ca mai nou vad ca e cu un singur somn.
unde l-ai vazut pe Paul, Rodi?
Ochidut, ti-am vazut cainele... e maaaaare! poate sa fie cuminte, eu cand il vad atat de mare, is temrinata.
Rodi, pupam pe Isa sa treaca febra. O fi de la dinti? alte simptome nu are (muci, tuse, gat rosu)?
Crissteo era cu pensiunea. Cris(2010) era cu ceainicaria ruseasca in Bucuresti.
Sa-l ajutam pe Alex
crispro spune:
Si cum azi e 19, sa curga urarile:
La multi ani, Isa scumpa!!! Un an si o luna!!!
La multi ani , Iulia de Arissa!Primul anisor!!!
La multi ani Anamaria de Gabisav! Primul anisor!
La multi ani Iulia de mousel- 11 lunite!
Sa cresteti mari, sanatoase si cuminti!
Sa-l ajutam pe Alex
Alice_Elena spune:
Citat: |
citat din mesajul lui crispro Si cum azi e 19, sa curga urarile: La multi ani, Isa scumpa!!! Un an si o luna!!! La multi ani , Iulia de Arissa!Primul anisor!!! La multi ani Anamaria de Gabisav! Primul anisor! La multi ani Iulia de mousel- 11 lunite! Sa cresteti mari, sanatoase si cuminti! Cristina , mami fericita de bebe Vlad (17.07.2010) Poze Sa-l ajutam pe Alex |
si de la noiiii
Mami de Mara Nicolle (20.08.2010) si 15+
enik83 spune:
buna ziua fetelor..
a trecut o vesnicie de cand am intrat ultima data..
ne mai tineti minte????
noi suntem bine.. puturosi mari..mergem tinut de manuta cativa psi apoi restul de-a busilea..
sanatate multa bebelusilor bolnaviori...
la multi ani celor care au implinit un anisor...
tare tare mult mi-ar placea sa va vad minunile ..poate imi mai dati i mie parola si user-ul de picasa..
Victo spune:
cristina, ai ghicit! :)
crissy, ma omoara incet si pe mine francul.banuiesc ca si la voi s-a dublat rata fata de cd ati luat-o. dc acum 4 ani ziceam, e..e un pic mare, dar lasa, ca voi lucra si eu, ne vom descurca..acum..efectiv luna viitoare toate veniturile le dam la banca, gaz, curent,intretinere si noi sa mor de stiu ce vom manca.
noi luna asta am cumparat exact in 12..cd a avut pragul record. nici nu mai stiu azi cat e., nu pot urmari, ca ma ia cu lesin. oricum si de e mai mic cursul, eu pana in 10 cd intra sal. nu am bani sa iau..asa ca la ce bun.. atunci era 3,7 parca oficialu.
Paula, mamica de baieti Mihai (16 iul. 2010) si Stefan (30 oct. 2007)
maurice spune:
Buna fetelor,
Nu v-am mai citit de vreo saptamana, sunt la mare, si nu am internet decat f putin, asa ca vreau doar sa va intreb care sunteti pe la mare, si unde. Cris unde a plecat?
La multi Ani sarbatoritilor din ultima saptamana!
lalala13 spune:
salutare si de la noi
am ceva mai ocupati ca ne-am mutat inapoi la noi acasa..ce bine e
am facut ceva schimbari de peisaj in sensul ca patutul a ramas fara gratii, adica e un pat normal si l-am lipit de al nostru..si e taraboi ceva..ca vrea sa vina peste noi..si radeam ca am incercat salteaua lui ..si asa fain se sta pe ea
cat despre deget supt eladeea si noi suntem mare fani, rubia, sunt bune sfaturile, dar eu le-am incercat deja de luni de zile si nu merge nimic. bandajul il mannca(mi-era teama sa nu se inece), orice pus pe mana scoate, orice pus pe degetel ii place, si e rau tare, are rani deja...
paula saracul raul. si noi am trecut la fel ca si crissteo cu rotavirusul..e rau tare. si pe mine ma enerveaza copilasii care se baga in sufletul copilului si parintii nu zic nimic. numai ca eu comentez si zic.
si, dupa ce am fost la mare si imi placea ca se ingrasase( ca oricum el nu si-a triplat greutatea) acum mi se pare ca a slabit si sebi
aa, fetele ce tipuri de venituri sunt permise ca sa pot lua in continuare indemnizatia? ca nu ne mai ajung banii deloc de cand cu francul asta