LMA Sabina- Delfinasi in straie de sarbatoare(160)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ilinca79 spune:

ochidut, la voi e greu ca aveti si alte job-uri pe langa, plus ca nu locuiti acolo, sau macar in apropiere. Si cu atat mai mult sunteti de admirat ca ati reusit.
Crissy, unde ai scris de pensiune ca si eu am pierdut faza?! Eu am stat in GH la o pensiune si mi-a placut foarte mult, si azi imi amintesc ce bunatati am papat . Eu zic ca la agroturism chestia cu mancarea e altfel, nu sunt rigorile unui restaurant. Si la ce gospodina esti tu, eu n-as sta pe ganduri

Mai, pe mine nu ma sperie munca sau responsabilitatea. Intr-adevar, stiu ca permanent exista ganduri, nu stii nicicand daca luna viitoare vei castiga la fel, DAR lucrezi pentru tine, si cand vezi ca reusesti sa faci ceva cred ca satisfactia e enorma.

Ilinca, mama lui Victor (09.07.2010)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rodyka spune:

nu-i asa ca prea era liniste si frumos la mine in dimineata asta?! ei bine, s-a trezit Isa, am dragalit-o (doar eu, ca am simtit-o cam bleguta), ne-am apucat de mic-dejun: soldatei cu unt -nu! banana -nu! paine goala -nu! iaurt -NU!!! pun mana pe fruntea ei. foc! caut de nebuna termometrul, va puteti imagina ca nu l-am gasit?! eu stiu sigur unde l-am pus ultima data dar, no, nu-i acolo! si nicaieri. asa ca il pun ala de frunte, a trecut in cateva secunde pana la fatza aia trista de la 39º . i-am dat nurofen, sta acum in brate la tati si se uita amandoi la ducktv , e asa bleguta! musai sa dau de termometrul ala . ma bucuram ca am scapat de diaree, acum avem febra! mda, o fi tot de la dinti , ca nu-mi dau seama daca ceilalti 2 laterali sus au iesit deja, nu ma lasa s-o ating pe langa gurita...

am implinit un anisor!! Isa = parfum de fericire (19 iunie 2010)

am implinit 10 ani!!! Maria, printesita mamei (26 iunie 2001)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Victo spune:

of rodi..pupam pe isuca bleguta

Paula, mamica de baieti Mihai (16 iul. 2010) si Stefan (30 oct. 2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Victo spune:

o caldura la mine in casa de speriat.am terminat mancarea macar cat a dormit copilu, am mai sters praful..si m-am cam blegit si eu.
sotu are ceva pb la serviciu cu sefa..uff.sa vad dc are chef sa vorbim despre
tre sa merg sa cumpar cadoul [t piscotel, ceva mic, simbolic, ca parale nu mai avem

Paula, mamica de baieti Mihai (16 iul. 2010) si Stefan (30 oct. 2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alice_Elena spune:

neata! eu abia acum imi termin cafeaua. fara cofeina, asa ca va invit
pufescu, te-am vazut zilele trecute in parc, dar noi eram la locul de joaca, si nu am reusit sa o iau pe mara sa vin dupa voi. nici nu aveam telefonul la mine sa te sun. oricum, mi s-a parut schimbat raducu.
anca, pai noi atunci deschidem impreuna o afacere:)) ca si eu vreau dar nu stiu ce

Mami de Mara Nicolle (20.08.2010) si 14+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ainotna spune:

Eu am facut ieri niste biscuiti cu ovaz, foarte foarte buni au iesit, dar daca intrai la mine in bucatarie, ti se parea racoare afara (unde era canicula ). Am copt 6 tavi
Si Crissy, pana la urma nu am mai facut hummus(credeam ca am in casa pasta de susan dar nu mai aveam), am facut pateul de naut dupa reteta ta, dar adaptata , ca nu aveam soia si nici ardei copti, am amestecat cu niste iaurt si rosii crude decojite si taiate bucatele mici. Si nici n-am mai calit usturoiul si morcovul, ca daca mai stateam langa aragaz ma topeam toata. Si totusi a iesit bun si asa . A papat si Sashi putin, el oricum ieri nu prea a papat mai nimic, nu stiu daca de la caldura sau de la dinti sau de ce, ca a fost si cam marait..

Mergi la inceput

Alice si eu o beau fara cofeina, asa ca e binevenita cafeaua!
Iar cu afacerea, da da! dar mai trebuie sa cooptam pe cineva cu ideea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crissy77 spune:

ce pensiune, fetlor???????? Ca eu abia am bani sa trec strada. Rata de luna asta - 1800 ron (bine, ea e 460 franci elvetieni, oare cat mai au de gand sa creasca??). Cred ca e vb de alta Cristina.

bumblebee, cum mai e Vic?

antonia, deci a iesit bun

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crissy77 spune:

rody, ufff, uram sanatate Isei. Totusi cica de la dinti nu se face febra asa mare...

Mergi la inceput

Crispro zicea de pensiune.

Mergi la inceput