Daca-i bal, bal sa fie!

Daca-i bal, bal sa fie! | Autor: capcaunul

Link direct la acest mesaj

Cum ridici putin presul, cum te izbeste mizeria ascunsa sub tot tolul.

Asadar, se furara niste focoase de racheta. Dincolo de ineditul stirii in sine, iata ce descoperira procurorii:

• mecanicul trenului din care au disparut focoasele a oprit in acea zi trenul pentru a vinde 70 de litri de motorina;

• cei 10 jandarmi care pazeau garnitura de tren se aflau in primul vagon al trenului si se uitau la televizor;

• focoasele nu erau destinate armatei bulgare, ci unei companii private din tara vecina, a precizat ministerul bulgar al Apararii;

Intrebare: la ce emisiune se uitau jandarmii?

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Laura25 spune:

Citat:
citat din mesajul lui capcaunul

Cum ridici putin presul, cum te izbeste mizeria ascunsa sub tot tolul.

Asadar, se furara niste focoase de racheta. Dincolo de ineditul stirii in sine, iata ce descoperira procurorii:
  • mecanicul trenului din care au disparut focoasele a oprit in acea zi trenul pentru a vinde 70 de litri de motorina;

• cei 10 jandarmi care pazeau garnitura de tren se aflau in primul vagon al trenului si se uitau la televizor;

• focoasele nu erau destinate armatei bulgare, ci unei companii private din tara vecina, a precizat ministerul bulgar al Apararii;

Intrebare: la ce emisiune se uitau jandarmii?

R: La 'Stirea zilei'.

Am marfa la bazar umanitar DC

Laura, mami de shtrumphi gemeni: Bianca Andreea si Rares Mihai (13.06.2005)
Cugetari gemene, Poveste cu shtrumphi

'Cos what I feel is the only truth for me

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns My_Lady0091 spune:

Citat:
citat din mesajul lui capcaunul

NU Stii si castigi!

*Blackmoon Lady 11+si lipistocul meu iubit
Citat:
" Daca vrei sa indrumi pe cineva incepi cu invataturile si sfarsesti cu pildele.."-L.A.Seneca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ancadragoman spune:

Se uitau la OTV cum decopera Dan Diaconescu Direct cine a furat incarcatura,ca tot aia au omorato si pe Elodia precis

anca de fetita cu fundita Maria Alexandra (4 noiembrie 2007)
poze si filmulete
povestea nasterii
www.totsites.com/tot/mariadragoman" target="_blank">eu sunt Maria
www.onetruemedia.com/otm_site/start" target="_blank">Montaje Mariuca

AM PRODUSE LA BAZAR!!!!!!

AJUTOR URGENT PENTRU MARIUS!!!

Doneaza 2 euro prin SMS la 874 si ajuta la reamenajarea si dotarea Sectiei de Pediatrie a Spitalului Fundeni

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monalac spune:

daaa,in orasul nostru prafuit....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ligia13 spune:

Oare cat cere mecanicul pe metorina?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Victoria_mami spune:

Se uitau oare la o emisiune despre politisti (jandarmi) corupti? Sau despre aceleasi personaje, dar orbi?

_
Mami si Daddy lupta impotriva leucemiei, impreuna cu Printesa Victoria Isabella 22.05.2008

Victoria Isabella, Printesa Noastra Perfecta!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns JuliaSM spune:

La emisiunea Din dragoste ... de tara. Sau la Iarta-ma ori Romania,te iubesc! .

Nu,nu,nu...Stiu!! La Acces direct.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns capcaunul spune:

Vestea buna: Romania e din nou in stirile internationale.

Vestea proasta: sinteza celor de la Associated Press este destul de diferita de ce aflam noi in presa si la televiziunea din tara.
Si mult mai obiectiva.
Si cu umor la adresa autoritatilor (Authorities promised that the 64 warheads posed no danger to the public but offered varying explanations why. ).

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns capcaunul spune:

Balul continua:

• Unul dintre suspectii furtului lazilor cu focoase pentru rachete este un baiat de 14-15 ani, au declarat surse MAI.

• Potrivit lui Gencho Hristov, CEO al Sage Consultants, din tren ar fi disparut, in total, 80 de focoase pentru rachete, si nu 64, cum s-a anuntat initial in Romania.

• Autoritatile evita sa ofere in­for­ma#tii despre destinatia finala a trenului din care au fost furate cele 64 de componente de focoase, precizānd ca aceasta "nu este o informatie de interes public.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Madanic spune:

A aparut si la yahoo, insa nu aveau sursa despre vanzarea motorinei sau cei 10 jandarmi. Americanii erau convinsi ca focoasele ajung la teroristi, eu eram convinsa ca un prost a furat ce i-a picat in mana ca a vazut ocazia si apoi s-a scarpinat in cap ca ce dracu face el cu "bombili" . Am avut dreptateeeee.

Mergi la inceput