Hotel Sara Neptun

Hotel Sara Neptun | Autor: anca81

Link direct la acest mesaj

A fost cineva recent la acest hotel? Vad un hotel renovat, cu camere simple si frumoase, review-uri majoritar pozitive pe site-urile de profil si preturi buuune. Totusi, increderea maxima mi-o confera parerea mamicilor/taticilor de pe DC, asa ca daca aveti informatii va rog scrieti

Din pacate a trebuit sa anulez rezervarea facuta in alta parte din cauza finantelor , totusi nu mi-as lipsi copilul de cateva zile pe litoral.

Site-ul hotelului este acesta Hotel Sara

Carla & mami

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns emushi spune:

buna, noi plecam marti la hotel sara; am tot citit despre el, am vazut numai pareri bune, initial am vrut la california in cap aurora mai mult pentru programul pentru copii (cam acelasi pret, dar conditiile nu la fel de bune, plaja aproape dar cam plina de scoici din cate am inteles...); intre timp ne-am mai lipit de o familie fara copii (viitorii fini au insistat sa mearga cu noi) si mi s-a parut corect sa cautam impreuna un hotel care sa ne impace pe toti...speram sa fie bine, iar daca inca nu ai plecat, revin cu impresii de la fata locului (asta daca au intr-adevar internet la receptie )

mami cu doi strumphi poznasi - Miruna (18.09.2005) si Andrei (13.07.2010)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anca81 spune:

Emushi, tin pumnii sa aveti o vacanta frumoasa, astept cu mare interes impresiile. Deocamdata pentru mine hotelul Sara are cel mai bun raport pret/calitate, luandu-ma dupa poze si impresii.

Si noi mergem din 21 August

Distractie placuta

LE: uite si mai multe imprestii POZITIVE www.eximtur.ro/hotel-sara-neptun-romania--5359.html" target="_blank">aici click pe "opinii"

Nuuuu, nu lucrez la ei

Carla & mami

Mergi la inceput

anca, vin cu impresii proaspete - direct de la sursa
suntem aici de ieri si impresia generala e buna - ca in poze, ca sa spun asa...ne place! curat, dichisit, cam departe de plaja, ce-i drept (nu foarte, dar nici nu cobori din hotel direct pe nisip, cum mi-ar fi placut...), tot am zis ca cronometrez sa vad cat facem (cu caruciorul), cred ca nu e chiar mult de mers doar eu sunt subiectiva, deh, am de impins carutul - dar asta e compensat de faptul ca avem pe plaja hotelului sezlonguri si umbrele gratuit...
plaja foarte (!) aerisita, putina lume, maxim 3 randuri de sezlonguri ocupate la ora 11, sa zic ca asta ar fi ora de varf...putina lume si pe plaja si in apa, ma mir, nu ma asteptam la asa ceva! apa curata, se vad pestisorii mici cum inoata si uneori meduzele (auzisem ca-s multe alge, ei bine, nu-s!)
revin cu impresii la sfarsitul sejurului, se mai pot schimba multe pana atunci (sper ca nu)

Mergi la inceput

Emushi te-am asteptat cu sufletul la gura

Suuuper , ma bucur ca e totul in regula, de abia astept sa mergem si noi. Sa aveti vacanta placuta in continuare si vreme minunata.

Carla & mami

Mergi la inceput

siii...iata-ne, proaspat veniti din concediu (l-am prelungit cateva zile la munte)
m-am gandit sa scriu repejor, pana nu uit , ca am tot profitat de impresiile altora de pe-aici, macar atat sa-mi fac si eu datoria...
deci, ce pot spune: NE-A PLACUT! si noua, si (mai ales) copiilor; asta ca sa zic sincer, am fost placut surprinsa sa aflu ca si pe la noi se pot gasi asemenea conditii; pretul f ok pentru conditiile date, e drept ca nu asigura masa si am cheltuit mult mai mult pe micile nimicuri, suc, bere, inghetata...ca doar ne-am dus in concediu :P
hotelul nu pare cine stie ce privit din strada, arata mai degraba a bloc vechi si vopsit in doua culori, dar cand ajungi acolo totul se schimba...in bine; mai greu cu parcarea, e cam mica cea din fata hotelului, mai au un spatiu de parcare alaturi, nu e cine stie ce, dar te poti descurca; ziua de cazare incepe in mod normal la ora 18, dar poti gasi camere libere mai devreme...noi am asteptat pana la 15 (aproape o ora) pt ca mai eram cu niste prieteni si am vrut la acelasi etaj. fetele de la receptie - ok, desi nu cred ca stiu sa zambeasca sau sa salute...ei, asta sa fie toata problema!
o data cu cartela camerei primesti telecomanda pt tv (lcd, micut, dar prinde destule canale daca ai rabdare sa-i dai o scanare rapida) si aer conditionat (face fata bine, dar nu am prea avut nevoie); ei, noi am trisat putin si am lasat in camera in locul destinat cartelei un card oarecare (cred ca era de la vreo farmacie), ca sa nu bajbaim noaptea in incercarea de a aprinde lumina
camerele mi s-au parut mari si frumoase, pat dublu pe mijloc (de fapt 2 paturi lipite), am incaput lejer cu copilul intre noi, unde mai pui ca fata se intinde ca o broscuta si uneori mai doarme si pe diagonala...am carat cu noi patutul pliant de bebe, l-am postat langa perete si a ramas suficient spatiu de plimbat intre el si patul nostru, deci loc este destul; mai sunt doi tabureti care pot fi transformati la nevoie in patut...noua nu ne-a trebuit.a, sa nu uit, este frigider in camera si seif. lenjerie alba impecabila, prosoape asemenea, bune calitativ; lenjeria au schimbat-o la 3 zile, prosoapele de cate ori le-am lasat pe jos (adica la 2 zile, noi am avut si de-ale noastre si nu ne-a trebuit mai des); curatenie in camera, zilnic; nici nu se putea altfel, caci au o gresie alba pe care se vede fiecare fir de nisip; aaaa, sa nu uit, daca iesiti de la dus, folositi slapii si in camera, atentie, se cam aluneca pe gresie daca e uda, era sa iau o tranta...
baia, curata, renovata, singurul inconvenient ar fi lipsa perdelei/cabinei de dus, e doar un soi de cadita zidita si acoperita cu gresie, pe noi nu ne-a deranjat asta, ca puteam regla dusul in asa fel sa nu facem inundatie ; dozator de sapun lichid, etajera suficient de mare; ah, nu au uscator de par, daca ai nevoie neaparat ar fi bine sa-ti iei de acasa - noua oricum nu ne-a trebuit, il folosesc destul de rar si acasa.
balconul suficient de mare si el, 2 scaune si o masuta, sfori pt uscat prosoapele...

Mergi la inceput

recomand cu caldura terasa si mai ales gradina din jur...superb amenajata, am ajuns pana in capatul gradinii abia in ultima seara, sa mor de ciuda cand am vazut foisorul si paturile (le montasera de curand), numai bune de lenevit...sezlongul de pe terasa era atractia principala, fiica-mea statea la panda sa-l prinda liber...daca nu, se relaxa in hamac ; preturi ok la bar, personalul de la bar amabil nu ca blondele de la receptie :))
spatiul de joaca ...relativ ok, tobogan, leagane...ma rog, tot ce trebuie, dar cam departe de hotel, mi-ar fi placut sa fie mai aproape sa pot vedea copilul de la balcon...dar si-asa, am stat mai mult pe plaja.........desi acum , daca ma gandesc bine, cred ca se putea sta pe paturile alea de la capatul gradinii sau in foisor, nah, ca asta nu mi-a trecut prin minte!
distanta pana la plaja e destul de mare, eu as zice 15 minute de mers agale cu caruciorul, dar n-am facut nici un drum fara opriri, sa luam fructe /covrigi /gogosi /porumb /inghetata; preturile, cam la fel peste tot, usor mai piperate cu cat te apropii mai mult de plaja; preturi bune la haine/palarii, preturi cam mari la consumabile si jucarii - colacii de salvare si galetutele/lopatelele, mai bine le luati de acasa :)
hotelul are plaja cu sezlonguri (gratuite) + bar pe plaja, aceleasi preturi ca si la terasa...cred; intrarea in apa, cam nasoala pe plaja hotelului, noi am mers inca 50-100m mai la dreapta, ca erau multe pietre si coici in dreptul nostru; apa curata, valuri mici...
cam atat mi-a venit acum in minte, daca mai ai intrebari, iti raspund cu placere; sper sa va simtiti si voi cel putin la fel de bine....pupici

Mergi la inceput

Emushi, multumesc mult de tot pentru feedback

Spune-mi te rog cum sunt restaurantele din zona hotelului, unde ati mancat? De asemenea, distanta pana la plaja La Steaguri. Din cate am inteles plaja lor privata e in alta parte.

De abia astept sa mergem si noi

Carla & mami

Mergi la inceput

Restaurante: nu am prea mare experienta, noi am mancat mai mult la Springtime, ne-a convenit ca era exact peste drum de hotel, fetei ii luam pulpa cu piure, baiatul manca borcanele nestle/hipp, desi nu aveam de gand sa-i dau numai din astea, n-am vrut sa risc, am gasit 2 farmacii in zona dar numai la Sensi Blu aveau mancarica de bebe; am mai mancat bine la Mediteraneo, mancare buna dar ma deranja sa astept mult pana era gata daca era aglomerat, chelneritele se cam calcau pe picioare in sensul ca se incurcau una pe alta; cel mic nu prea avea rabdare si facea galagie; am inteles ca e mancare buna la Insula, dar nu ne-a mai ajuns timpul sa o testam; am fost o zi la Mamaia la Aqua Magic si am mancat acolo, la o terasa, Miruna a zis ca era cea mai buna ciorba din lume (cred ca ii era si foame). In rest, ce sa zic, ne gospodaream singuri, ca nu era chip sa ne strangem sa mancam toti odata; mai faceam sandvisuri pe care le manca Miruna pe drum spre plaja, iaurt, fructe, cereale de bebe...si ceva prostioare gen kurtos, gogosi, porumb; cafea buna la hotel
Plaja: daca cea cu steaguri e ce am vazut eu, adica niste steaguri fluturand acolo...nu e mult de mers; de la hotel se merge cumva pe o straduta care da in strada ce duce spre plaja; la capatul strazi zic eu ca sunt steagurile, as zice maxim 10 minute...daca o iei la dreapta ajungi la plaja hotelului, inca 3-4 minute de mers, nu e mult mai ales ca esti deja pe plaja...mie mi-a fost mai greu din cauza caruciorului (noroc ca sunt niste traverse din lemn puse pe plaja, ca altfel nu cred ca ajungeam vreodata), in plus Andrei facea scandal la fiecare taraba cu fructe, nu mergea nici 2 metri daca nu avea macar o caisa in mana, si ma tot opream sa negociez sa-mi dea samburele, sa nu se inece...

Mergi la inceput