Fluturasi de Martie Aprilie 2011 (32)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns cami_antonia spune:

heiiiiiiiiii
chiar nu e nimeni prin zona
nu am cu cine vb
acu mi se trezesc si mie mandrekle
si voi disparea si eu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anda15 spune:

Cami, pai nu eu am avut ci bebele a facut candida in gurita, nu stiu de ce, si sapt trecuta i-am facut tratament cu stamicina si nistatin dar tot nu-mi place ca inca are limbuta alba si nu stiu sigur daca e de la lapte sau nu. Pediatra zicea de solutia asta cu bicarbonat, dar nu mai stiu cantitatile si pot sa sun la cabinet doar dupamasa si voiam sa-i spal gurita acum dimineata.
Dar mai astept acu pana ajunge ea la cabinet.

Or fi fetele pe afara de nu vin la cafea.

fericita de Alexandru (11.04.2011)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cami_antonia spune:

anda da cat de alba era limbuta
?
eu pe antonia am spalat-o cu glicerina boraxata
pe petra deloc deloc
si de aia intreb
eu am luat-o ca fiind de la lapte
nu am stiut ca poate fi de la candida mea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anda15 spune:

Pai saptamana trecuta era destul de alba si pediatra l-a vazut si a confirmat ca e candida. Noua ne-a zis sa nu-l dam cu glicerina boraxata ca cica nu e ok boraxul pt bebe si mi-a recomandat solutia asta.
Daca dai cu o lingurita pe limba lui bebe si se ia albeata inseamna ca e de la lapte, daca nu se ia e candida. Asa ne-a zis ca ne putem da seama.

fericita de Alexandru (11.04.2011)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lalely07 spune:

Buna si de la noi,

Am fost la medic cu David si are rosu in gat....asa ca acum suntem pe tratament si daca nu cedeaza apelam la antibiotic...ma dispera faza cu antibioticul...dar poate cine stie...

In rest..azi serbam 3 ani de casatorie....ma gandeam ca poate ieseam si noi undeva diseara..dar cu bebe bolnavior chiar nu am chef..asa ca vom sta acasa!!!!

Voi cu ce ati tratat bebei de rosu in gat??

Mamica de comoara David Andrei 15.04.2011
Doamne iti multumim pt acesta minune!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns strumphitza spune:

hey hey... ce e cu linistea asta ?

V-a topit caldura de tot? trimiteti ceva grade si la LOndra ca aici ploua si e urat si frig zici ca-i octombrie nu iulie frig si vant si ploaie si urat si eu nu o sa am zile frumoase sa ii port rochietele si toate hainutele alea superbe de i le-am cumparat piscoatei pentru vara vreau si eu cl ssoare si frumos, nu canicula da numa cat sa pot sa ies si eu cu piscoata afara in rochite si palariute

Am citit ce ati scris voi ieri dar nu am avut timp purt si simplu sa intru nici macar sa va salut pentru ca am stat numai pe telefoane si mailuri , sa organizez nunta si botezul tare greu asa de la distanta , dar o rezolvam noi pana la urma si presimt ca o sa fie superb

DE aseara piscoata mea doarme singura la ea in camera si patut, fara mami in patul mare gata e fata mare si trebuie sa ii fac un program si sa o obisnuiesc singura , s-a terminat cu boieria trebuie si mami sa doarma mai mult , nu ii mai dau tzitzi noaptea deloc, ii dau seara dupa baita inainte de nani si la 7 cand ma trezesc Aseara inainte de baita a mancat un san, ca tocmai ce se trezise, mai bine spus am trezit-o ca ea dormea, a papat sanul, am lasat-o putin, i-am facut baita si apoi dupa baita i-am mai dat niste lp completare, nu stiam cat o sa mai vrea dupa un san intreg, a papat 90 ml si mai voia, i-am mai facut 30 si din aia a mai papat cam 20 si nu mai intra, am ragait-o frumos , am pus-o in patut si am asteptat sa adorma, s-a tot foit ea putin ... i-am bagat suzi in gura, de care vreau sa renunt sa nu se obisnuiasca sa doarma cu suzi, dar ea oricum o scuipa dupa ce adoarme... deci a adormit cu suzi in gura, i-am stins lampa am lasat-o pe intuneric, a prima noapte fara nici o lumina in camera , de cad s-a nascut am avut lampa de veghe... si am spus sa o dezobisnuiesc si de lampa, nu numai de supt noaptea si a fost super ok... de cu seara i-aqm tras draperiile sa nu se trezeasca la 3 jumate cand se lumineaza afara si nu va spun cum am dormit eu , ca un iepure, cu urechikle ciulte , toata noaptea... in reprize de cate 10-15 min... ma trezeam si stateam sa ascult, oare nu plange, nu scanceste... si ea fata dormea, nu avea treaba, eu eram stresata... nu am fost sa o controlez... numai la 6 m-am trezit ca voiam eu la baie si am auzit-o pe ea chitaind un pic, prin somn, ca am deschis usa usurel si dormea asa frumos cred ca visa si de aia scotea sunetele alea, ca le cunosc ca doar am dormit cu ea 3 luni jumate dupa aia m-am dus in pat la mine langa barbat si somn pana la 7 , da tot asa in reprize ca ma gandeam ca gata e dimineata si ea de obicei la 5-6 se trezea si chiuia , dar uite ca azi noapte nu a vrut ori nu a avut chef de chiuiala
Sa nu mai spun ca am gasit-o cu manutele sloi la ora 7 cand m-am dus la ea, ca a sunat alarma pentru sot la 7 sa mearga la munca si eu abia asteptam sa ma duc la piscoata in camera s-o vad si sa o pup , se freca cu manutele pe la ochi si gurita , lingea pe la degetle, dar in somn ca nu avea ochii deschisi.. i-am spus "good morning sweety" si a deschis ochii si m-a vazut si a zambit larg cu gura pana la urechi si dupa aia se hlizea la mine si facea ca un catel am luat-o in brate si am pupat-o de-am albit-o i-am schimbat pampersoiu plin de pish si am pus-o la san ca erau pline, mari, bombe... pline cu lapte de curgeau valuri valuri a supt un san si a adormit si a dormit pana la 8 jumate am mai apucat si eu sa dorm 40 min dupa ce a plecat sotul la munca dar tot chiauna sunt dupa somnul meu in reprize de azi noapte, s anu mai spun cate shuturi nu si-a luat Nick ca sforaie si eu tot il ghionteam si ii spuneam sa nu mai sforaie si el la mine: sorry lovely si iar adormea si in 2 min reincepea concertu dar na trebuie sa ma obisnuiesc iar cu sforaitul lui si sa nu il mai bag in seama, adica sa il ignor si sa pot dormi si eu mai multe ore legate ori ii prind nasu cu un cleste de rufe ori gura ca nu mai stiu din cauza caruia sforaie asa rau

Ahh sa va mai spun ca e asa frig aici, aseara a plouat tare cateva ore si s-a racit bine... aseara in camera piscoatei la baita eray 23,4 grade, si dupa ce a adormit ea eu am spus sa tin usa la camera ei inchisa si doar usa de la domritorul nostru deschisa sa o aud, ca ma asteptam sa se raceasca peste noapte, dar azi dimi cand am venit si am luat-o in brate era cu manutele sloi de reci, m0-am uitat pe termometru 22,4 grade, cu usa inchisa dar daca o lasam deschisa cred ca cobora sub 20 grade Diseara o bag in sac de dormit ca ea nu tine paturica pe ea, degeaba am invelit-o eu ca ea se foieste toata nopaptea si da din picioare si ii ajunge la picioare gramada, asa in sac nu mai are cum ca e inchisa cu fermoar s sta pe ea si ii tine de caldut nu ma asteptam sa o gassc asa cu manutele reci reci, cu usa inchisa si cu 23 grade in camera cand ne-am culcat

Cam atata de la mine, astept sa se faca ora 10 sa ii dau sanul celalalt sa il suga ca a inceput iar sa curga valuri si mi-e tricoul tot ud in fata am sa ii fac program si de supt , sa nu mai suga haotic cand vrea ea ... daca ar fi cald si canicula i-as da sa suga sa nu se deshidrateze dar asa la 12 grade cate-s afara nu e nevoie de supt mai des, o s aincerc sa ii dau la 3 ore , nici prea des dar nici prea rar , e bine zaic eu nu ?

Hai ca va pup si ma opresc aici ca iar am scris un roman si mi-e ca deja v-am plictisit dar nu aveam cum sa nu impart si cu voi victoria sper sa ma tina naravu sanu mai revin la ea, sa doarma singura, fara sa mai suga, cu usa inchisa si fara lumina, lampa stinsa si sa suga la program vreau eu cam multe deodata dar trebuie, nu e un capat de tara si o sa reusim, e spre binele ei si al meu

Ma duc sa cotrobai prin frigi ceva sa pap de mic dejun mai trec eu pe aici mai tarziu

Zi buna si racoroasa va doresc ca iar am vazut ca o sa va coaceti azi si maine

_
Happy Mummy of Sophia Nicole (02.04.2011)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns yvyana spune:

Buna ziua, dragi mamici!

Beau si eu o gura-doua din cafeluta voastra daca-mi dati, ca pitica mea de 2 nopti a inceput iar sa se trezeasca la 3 sa pape si sint cam chiauna de somn

Cami sper ca este bine micuta Antonia si nu s-a speriat prea tare dupa cazatura

Lalely insanatosire grabnica micutului David si La multi ani fericiti alaturi de sotul tau si de bebe bineinteles!

Plec ca pitica mea tare mai tipa si chiuie dupa mine din patutul ei ma duc sa-i smotocesc falcutele!

.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns AllyLaur spune:

Buna ziua si de la noi !!!

Cami, eu nu am gasit nicaieri oferta asta de biberoane 2+1 gratis. Ultimul pe care l-am luat de 150 mil,din sticla am dat 7.90 euro. Iar pe 2 tetine am dat 6.50 euro. Trebuie oricum sa merg sa cumpar sticle mai mari ca Eduard manaca mai nou cate 210 ml la o masa iar cele de 150 ml nu ii fac fata. Stiu ca cele de 250 ml(sper sa nu ma insel) ,din plastic parca erau undeva la 12 sau 13 euro. Oricum eu merg in weekend si iti sp exact, poate gasesc ceva la oferta ca au inceput reducerile de 3 sapt.

Ally , Mami fericita de bebe Eduard Andrei !!! (02.04.2011)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns yvyana spune:

Citat:
citat din mesajul lui strumphitza

Cam atata de la mine, astept sa se faca ora 10 sa ii dau sanul celalalt sa il suga ca a inceput iar sa curga valuri si mi-e tricoul tot ud in fata am sa ii fac program si de supt , sa nu mai suga haotic cand vrea ea ... daca ar fi cald si canicula i-as da sa suga sa nu se deshidrateze dar asa la 12 grade cate-s afara nu e nevoie de supt mai des, o s aincerc sa ii dau la 3 ore , nici prea des dar nici prea rar , e bine zic eu nu ?

Da Strumphitza cred ca e foarte bine, si maimutica mea tot la 3 ore papa ziua, numai daca e foarte cald papa la 2 ore sau chiar la o ora jumatate sau daca e ea prea obosita tipa dupa tzitzi mai devreme ca sa doarma sugand la san, cum ii place ei mai bine...

Poze nu mai pui cu piscotica scumpa, sa vedem ce nazdravanii mai face ea? Trimit acum niste raze de soare si la Londra sa se inmulteasca gradele si sa ne-o arati pe micuta Sophia in rochita cu palariora

Gata plec ca acum o da din chiuit in plans pitica mica...

.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simonacip spune:

neata..acum am reusit si eu sa intru...nu mai reusesc deloc..unde merge timpul asta???

Anda, se pune o linguritza rasa la 200 ml apa pt solutia de bicarbonat.
Lalely, sanatate puiului !! Si dc e nevoie de antib asta e, n-o fi foc, important e sa fie bine...Uite Matei al meu a luat din spital, la nastere antib pt ca imi iesise mie strept b la analize...apoi la 4 luni a facut laringita si a luat iar Uneori e nevoie si de ele...La Multi Ani fericiti impreuna!
Cami, ce gospodina esti tu!!bravo tie mami ...eu nu m-am bagat niciodata la chestii dintr-astea complicate, zarzavaturi, etc...
Ally, scumpa. si Edutzu.
Strumpfi, brrr ce vreme aveti! Imi pare rau de rochitzele fetei ca nu ajunge sa le poarte si e o donsoara asa cocheta...cred ca i-ar fi prins bine si ei o parada de vara..
Fug ca scartaie puiul...si-i scoala si pe ceilalti

Mergi la inceput