Fluturasi de Martie Aprilie 2011 (32)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns scrish spune:

ally wow, 210 ml mananca la masa? la fiecare masa? sau doar la unele? eu cu luca nu am ajuns inca la 210, el a fost pe perioade, avea zile cand la fiecare masa papa 180, zile doar de 150...acum la prima si ultima masa din zi mananca 180, in rest 150. l-am cantarit aseara si are 7020

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns AllyLaur spune:

Citat:
citat din mesajul lui scrish

ally wow, 210 ml mananca la masa? la fiecare masa? sau doar la unele? eu cu luca nu am ajuns inca la 210, el a fost pe perioade, avea zile cand la fiecare masa papa 180, zile doar de 150...acum la prima si ultima masa din zi mananca 180, in rest 150. l-am cantarit aseara si are 7020

Mami fericita de Luca Andrei 22.03.2011
Nu la fiecare masa ... In general mananca 180 ml dar cel putin 1 data pe zi papa cate 210 ml la o masa. Sunt ca si la voi perioade si perioade...de ex cand suntem afara si este prea cald papa max 150 ml...deci, depinde. Eu nu l-am mai cantarit...dar, asta am de facut deseara!

Ally , Mami fericita de bebe Eduard Andrei !!! (02.04.2011)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alina06st spune:

Buna fete!!!
Am pus in album o poza cu bebeul meu dupa ce mananca sa vedetzi ce fatza are . Si una de la prima repriza de somn de azi (dupa cea de afara) . Sa vedetzi ce pozitie

Antguess, am inteles.
Si eu am avut probleme de acceptare in familia sotului. Hm... nici nu ma cunoscusera inca, dar aflasera ca stau cu o prietena intr-un apart inchiriat si nu pricepeau de ce nu stateam cu parintii . Precizez ca aveam 30 de ani... Nu e de mirare la familia sotului meu, are o verisoara, avocat, 35 de ani, bani gramada sa-si ia 2 apartamente pt ea si sta cu parintii. Nemaritata, desigur.

Yasmi, uitasem de seringa. Am incercat sa-i dau debridat cand era mic de tot si se ineca. Dar ala era si oribil de dulce, si bebeul era mic. Ia sa incerc si calciul acum cu seringa. Multam

Pisuc, eu ii dau lapte praf si am tot citit ca asta nu hidrateaza ca cel matern, de-aia am tot incercat cu apa sau ceai.

Viss, ma bucur ca v-ati relaxat in familie .

Lalely, sanatate lui David! Poate serbati acasa, o comanda de la un restaurant, un bebe culcat mai devreme... La Multi ANi!

Anda, eu am facut tratamentul cu bicarbonat, mi s-a recomandat o lingurita la 100 de ml de ceai de musetel, sters de 3 ori pe zi. Intai cu ceaiul si apoi cu glicerina cu stamicin. S-a rezolvat.

Strumphy, bafta la planificari! E greu sa le faci si cand esti aici, dar cand esti departe. Te inteleg, spor! Pupici strumfitei mici si dormicioase .

Al meu cred ca isi face somnul de pranz. Doarme de la 11. Am crezut ca-i somn din ala de 40 de minute, dar se pare ca nu

Mami fericita: Luca 12.04.2011
Cat de mare esti Doamne si ce minuni ai facut pentru noi... iti multumim!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ioanna16 spune:

hello hello

am intrat si noi sa vedem ce faceti...
noi ne topim pur si simplu de cald...

la multi ani Lucas Eduard de bb_yasmi si bineinteles piticei mele Rebeca care face 3 lunite

viss- ma bucur ca v-ati simtit bine

ana,viss - cum a fost la vaccin

lalely - multa sanatate micutului David si voua la multi ani inainte fericiti!

strumph - felicitari pentru dormitul singurica si cumintica!

ma duc sa pap si eu ceva si apoi sa ii dau si fetei
va pup pe toate

mamica fericita de Rebeca Stefania (19.04.2011)

Hotararea de a avea un copil e cea mai importanta.Este ca si cum ai decide ca inima ta sa fie pentru totdeauna in afara corpului.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cami_antonia spune:

DOAMNE ALLY CAT DE MULT MANANCAAAAAAAAAAA
noi abia daca bagam la o masa 90ml
si mi se pare ffffffffff mult
si mai baga si san ceva
da nu am f mult
ally eu nu folosesc decat biberoane din sticla
daca astgea sunt preturile nu se merita
atat e si la noi
din pacate
tetinele sunt chiar mai ieftine 23 lei adica vreo 5 euro
stiu ca mi-a zis cineva ca in roma sunt aceste oferte la chico
si de aia am intrebat

Mergi la inceput

salutare tuturor pe ziua de azi

mai la noi e atat de cald
ca antonia mea e super nervoasa
a stat f putin afara ca era goala
si curgeau apele pe ea
acu stam cu aerul ca fara nu se poate respira

Mergi la inceput

lalely eu am dat asa la rosu in gat la antonia
osciloo dizolvat in apa jumate de tub dimineata si seara
un siropel pt imunitate imunogrip
vitamina c picaturi
stodal sirop de tuse
panadol
si i-a trecut fara antiobiotic
voua ce tratament v-a dat?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bb_yasmi spune:

Citat:
citat din mesajul lui ioanna16

hello hello

am intrat si noi sa vedem ce faceti...
noi ne topim pur si simplu de cald...

la multi ani Lucas Eduard de bb_yasmi si bineinteles piticei mele Rebeca care face 3 lunite

Hotararea de a avea un copil e cea mai importanta.Este ca si cum ai decide ca inima ta sa fie pentru totdeauna in afara corpului.

la multi ani rebeca!!
astazi puiul meu mi-a facut cel mai frumos cadou...a zis de 3 ori mama-ma-ma nu credeam ca a 2-a oara poate fi la fel de emotionanant ca si prima oara

mamica implinita de fetita (2007) si baietel (2011)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bb_yasmi spune:

ally,cris ce mult papa bebeii vostri......lucas papa ca si medie 150ml.

cami, ti-am spus iasmina mea la 8 luni papa singura porumb fiert,apoi mai tarziu ii dadeam copanelul fiert in manuta si il papa a fost o mancacioasa de mica..si vad ca si lucas e la fel..

dc nu e nimeni merg sa ma apuc de facut mancare....

mamica implinita de fetita (2007) si baietel (2011)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ioanna16 spune:

yasmi ce frumooosss!!!!

Mergi la inceput