Fluturasi de Martie Aprilie 2011 (32)
Raspunsuri - Pagina 19
lalely07 spune:
Cami...ma intrebai ce ii dau lui David:Ibalgin si Eurespal..si vitamina C..atat momentan.Inca nu am facut febra...Maine mergem sa vedem cum ne prezentam..Sper totusi sa remediem fara antibiotic..
Offf..este marait si nu pot scrie..Mai intru eu mai incolo...
Mamica de comoara David Andrei 15.04.2011
Doamne iti multumim pt acesta minune!
roxy_s spune:
viss am vazut pozele. bebicii sunt superbi, dulci amandoi, cred ca toata lumea se uita la voi pe strada (am vazut eu intr-o poza) cred si eu ca se uitau, la asa frumuseti de bebei
alina06 ce frumos doarme Luca ce pozitie si-a tras ce satul este el dupa masa, cred ca deja il lua somnicul
Mamica fericita de printesica Anastasia Maria (21.02.2011)
roxy_s spune:
Citat: | ||||
citat din mesajul lui strumphitza
tu o feliciti cand ea deja cred ca se intoarce acasa de la mare esti cam in urma cu stirile doamna, fa ceva update _ Happy Mummy of Sophia Nicole (02.04.2011) |
pai numai atat sta?
roxy_s spune:
Citat: |
citat din mesajul lui strumphitza Copiloi , gand la gand deci am vazut papusa, i se citeste pe fata ca e pusa pe shotii si din cate imi aduc aminte e toata tati, de la tine nu prea imi dau seama sa fi luat ceva las` ca si la mine e aceeasi situatie daca te incalzeste cu ceva si a mea piscoata e toata tac-su Bafta la lucrare si tinem legatura, vreau sa te intalnesc cand vin in Iasi in sept, poate mergem la o plimbare pe Copou , asta bineteles daca o sa poti si o sa vrei si tu Roxyyyyy pai tu ce faci? vrei sa mor de inima rea ? ce-s cu pozele alea 2, ultimele de azi, tu chiar vrei sa mor aicilea uh ? nu ma mai joc , imi iau jucariile si plec acas` la mine nu se poate sa arati asa bine ..off off viata mea, ce mi-ai facut, am ce ma zgaraia pe fatza acum , se vede cata invidia in mine _ Happy Mummy of Sophia Nicole (02.04.2011) |
vai strumphitza ce-am mai ras, ai un talent la scris
viss spune:
-roxy- multumim.stiam eu ca ai sa ne observi, si nu te abtii sa ne dragalesti un picam simtit mai demult ca ti-am intrat la inimioara
Dupa 3 ani de asteptari - cu ajutorul lui D-zeu, al doctorilor, si al prietenilor care ne-au sustinut intens -
http://s1124.photobucket.com/albums/l570/viss2/
- mami de 2 frumuseti: - SONIA IOANA si SERGIU IONUT - 9 martie 2011 :)
roxy_s spune:
citat din mesajul lui bb_yasmi ioana la mine la parter e asa bineee..... juniorul doarme ..programul lui de somn este aprox de la 13 la 16-17. mai lenevesc 10 minute..apoi gata..ca la 16.30 merg dupa pitica la gradi... juniorului meu tareee ii place somnul pe burtic... mamica implinita de fetita (2007) si baietel (2011) |
si Anastasia numai pe burtica doarme ziua. noaptea o culc pe spate dar o gasesc treaza dimineata tot pe burta cu capul in capatul patutului ca si aud cum da cu capul de el, atata se tot foieste cand se trezeste....
alina.n spune:
roxy eu ii fac lui Alex sucul de morcov asa:
rad morcov/mar pe razatoarea mica si il storc cu un tifon
apoi il strecor si il pun in bibe, noi bem app 80-100ml de suc de fructe.
fetele helpp vreau si eu o schema de diversificare ca nu mai tin minte cum faceam la Naty
roxy_s spune:
citat din mesajul lui anda15 BB Yasmi, la multe lunite baietelului si tot cadouri din astea sa-ti faca. Noi suntem in stadiul de contemplare a pumnutilor Fetelor, toti bebeii sunt asa fascinati de pumnii/mainile lor?Al meu e pur si simplu indragostit de ei de vreo 2 saptamni, toata ziua ii priveste lung, vorbeste cu ei si-i pupa, e ca un catelus cu osul lui, tare ma distreaza fericita de Alexandru (11.04.2011) |
eu cred ca asa sunt toti. o sa treaca si la picoruse mai incolo, stai sa vezi
roxy_s spune:
citat din mesajul lui viss -roxy- multumim.stiam eu ca ai sa ne observi, si nu te abtii sa ne dragalesti un picam simtit mai demult ca ti-am intrat la inimioara Dupa 3 ani de asteptari - cu ajutorul lui D-zeu, al doctorilor, si al prietenilor care ne-au sustinut intens - http://s1124.photobucket.com/albums/l570/viss2/ - mami de 2 frumuseti: - SONIA IOANA si SERGIU IONUT - 9 martie 2011 :) |
daa, daa asa este
roxy_s spune:
La multi ani! Rebeca de ioanna
tot asa cu intarziere