Iul-Aug 2011-Bv Ramo,Oana,Savy&MihaV!Hai MihaH(76)

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Laura13 spune:

furia laptelui eu nu am avut. dar stiu asa: trebuie pus bb la san, sa suga, sa goleasca sanul. daca bb nu il goleste atunci va mulgeti ca sa il goliti. zone dureroase am avut si eu, noduli, ii masam in timpul alaptatului, dupa vreo 4-5 supturi au disparut. compresele reci stiu ca reduc lactatia, cele calde o stimuleaza si deschid canalele sa curga mai usor lapticul.
dar, poate mamicile care au trecut prin asa ceva pot da sfaturi mai bune.

oxidoni bb alex bea din bibe oricand il pun la gurita. cateodata mai mult, cateodata mai putin ... depinde de TETINA!!!!!!!!!!!!!!!!!! daca are tetina cu gaura mare si ii curge in gura el sta si il inghite, daca tetina e mica ... ei, atunci poate bea 5 ml dupa care se lasa pagubas.
so, asta ca a baut laptic din bibe ... hmmm, mie nu mi se pare relevant. important mi se pare ca a dormit 3h legate, asta inseamna ca nu i-a fost foame!!!!!!! asta inseamna ca ai lapte!!!!!!!!
corry periodic iti va veni sa te duci la nebuni , dar nu vei pleca nicaieri. eu ieri am vrut sa fumez o tigara, simteam ca mor de nervi/oboseala/somn/depresie. m-am uitat la bb, m-am spalat pe ochi si am luat-o de la capat, fara tigara. ca asa gasim noi mamele resurse, chiar si cand credem ca nu mai avem.

eu ma apuc de contabilitate, acusica e 25 . noroc ca bb doarme si mami mai e la mine pana miercuri. doar pana miercuri

fetele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mamutz spune:

Felicitari Mihaela!!! Bun venit pe lume bebe Gabriel
HAI RAMONA !!! HAI BEBE IUSTIN
Hai Babylicious!
Hai Mihahegarty!

Mami fericita de bebe Petru Nectarie

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mamutz spune:

Citat:
citat din mesajul lui alexia_ada

neata si de la noi !!!!
Babyblue esti o draguta cu cafeluta ! sarumana Ti-am zis si la spital, am un optimism legat de tine si de bebe Iustin foarte mare , o sa fie bine si el si tu , ai sa vezi tin telefonul pe aproape
Mihaela felicitari !!! Bun venit pe lume bebe Gabriel
HAI RAMONA !!! HAI BEBE IUSTIN !!
Babylicious imediat scot motatele si pentru voi !!
Anaemi sau fetele care stiu , vreau sa merg sa ma spovedesc si sa ma impartasesc , in ce zile pot face asta , si cum? dimineata , la pranz...? scuze dar habar nu am ...

34+ Ruxandra Ioana
O buburuza mult dorita si asteptata !

Dimineata pe nemancate. Vorbesti cu preotul inainte.

Mami fericita de bebe Petru Nectarie

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Laura13 spune:

screening auditiv eu nu l-as face. bb alex l-a facut, rezultatele au sunat cam asa:
urechea dreapta, nu se stie, s-a putea sa fie inca prea mic canalul auditiv, de repetat la 3 luni, ca oricum acum nu e relevant . pai de ce l-am mai facut? sa stau cu stres pana la 3 luni cand e relevant?????
parerea mea, experienta mea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns al3xutza_81 spune:

Citat:
citat din mesajul lui alexia_ada

LA ORA 17.30 RAMONA INTRA IN CEZARIANA !!!!!
HAI RAMONA !!!!! HAI BEBE IUSTIN !!!!!

34+ Ruxandra Ioana
O buburuza mult dorita si asteptata !

wow!!!!
super veste!

hai RAMONA!
HAI BEBE!

Cu drag,

Alexandra, cea mai fericita cu Anastasia (DPN 28 iulie 2011)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns fecian spune:

Buna fetelor

Din pacate nu pot sa mai fiu asa de activa, zilele astea trebuie sa termin ultimele corecturi la ultimele capitole, si ca un facut mi-au venit corecturile de la al doilea supervisor la primele 3...deci numai in corecturi sunt zilele astea. Sunt stresata rau, nu reusesc deloc sa dorm noptile..cred ca o sa innebunesc cu mainile si picioarele astea fierbinti. Sincer cred ca e ceva tare in neregula ca nu pot dormi deloc...am impresia ca sunt de foc nu de altceva. si nici macar nu e cald la noi. Ieri la ora 11 noaptea, stateam pe balcon, la 9 grade afara, doar in tricou si chiloti, sa ma racoresc. Simteam ca turbez de cald...nici dusurile nu mai merg, nimic. . nu suport nici o persoana langa mine ca simt efectiv cum radiaza caldura...iar eu am prea mult pentru mine.

In rest, parca totul s-a calmat, nu tu contractii, nu tu nimic.. Iar bblina am impresia ca pierde din vedere ca iesirea e in jos nu in sus, ca am impresia ca e numai cu in pieptul meu, ca atare am niste arsuri fenomenale.

In rest sunt intr-o stare de spirit extrordinar de ciudata... vreau sa se termine o data ca nu mai pot...vreau si teza asta idioata sa o dau si sa nu o mai vad in viatza mea...mi-e greatza de scris...urasc sa mai scriu.

Acum sa fac o mica recapitulare:

Hai babyblue!!! Hai babylicious! Hai mihahegraty!!

crisspy Gabriel are 3 ani si sincer nu prea vorbeste el nici corect nici coerent. Mai mult un amalgam de cuvinte si trebuie sa fii de-al casei sa il intelegi. Oricum la 2 ani jumate vorbea si el foarte putin. In ultimul timp si-a dat drumul la vorba, pe zi ce trece din ce in ce mai mult. Eu nu ma stresez si vad ca e din ce in ce mai bine. Il las in ritmul lui, il incurajez pentru orice cuvant nou vorbit, ne prostim, inventam cuvinte...e chiar fain si incepe sa capete incredere mai multa in el si spune mai mult. Parerea mea: lasa-l in pace, insa incurajeaza-l de fiecare data cand scoate un cuvant, inventati jocuri cu cuvinte. Ideea e ca el sa nu simta ca tu te stresezi pe chestia assta. Si o sa fie bine

P.S. de as fi aplicat si eu strategia asta la mancare...ce bine ar fi fost..poate as fi avut un copil mai mancacios...asa...

oxidoni daca ai pompa ar fi foarte bine daca ai extrage tot lapticul. Eu la prima me astfel de experienta aveam sani tari, umflati iar bb nu reusea deloc sa traga, si acum imi aduc aminte, am stat si am pompat 2 ore!!!
Ei prima ora nu am scos nimic...dar am perseverat si a iesit 1 litru!!! de lapte (ce milka am fost). Nu iti spun ce fericire si usurare a fost dupa. Apoi totul s-a calmat, bb reusea sa traga ushor.. Pur si simplu cred ca aveam canalele infundate, dar lapticul se producea...deci aveam niste bidoane imense. Cred ca cel mai bine e sa incerci sa scoti tot ..chiar daca doare in prima instanta.

burtocika ma bucur ca ai reusit sa alvezi ceva..
andra bafta la eco/ consult!
anaemi sa inteleg ca ai toata trupa langa tine ... mai rezisti ?

Acum merg sa termin ce am inceput.

Va pup pe toate fara exceptie

Felicia,de (Gabriel) si 37+ cu bulina Anamaria AMR 3 s!!!!

Povestea lui Gabriel
Victoria iese invingatoare!!!

_

Where there is a WILL there is a WAY!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ireth spune:

Neata fetele,

Va scriu in graba ca sunt pe drumuri.
Azi dim. la 10 jumate mi-a dat mesaj Oana (Babylicious) ca in max. 3 ore intra in operatie. Deeeci... acum s-ar putea ca Liz sa-si fi facut deja aparitia
Hai Oana!

Nu pot decat sa urez si eu nastere usoara si tot ce e mai bun pentru Babyblue si bebe Iustin... sunt convinsa ca o sa fie bine!

Am obs ca mai e doar o sapt. jumatate pana pe 27.... mai am de facut treaba prin casa, mai am de terminat ceva contabilitati (Laura... te inteleg perfect ) si simt ca nu mai am timp . Ma rog... fiecare cu piticii lui
Va pup ca sunt pe drumuri, revin pe seara!

36+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crisspy spune:

Citat:
citat din mesajul lui fecian

Buna fetelor

crisspy Gabriel are 3 ani si sincer nu prea vorbeste el nici corect nici coerent. Mai mult un amalgam de cuvinte si trebuie sa fii de-al casei sa il intelegi. Oricum la 2 ani jumate vorbea si el foarte putin. In ultimul timp si-a dat drumul la vorba, pe zi ce trece din ce in ce mai mult. Eu nu ma stresez si vad ca e din ce in ce mai bine. Il las in ritmul lui, il incurajez pentru orice cuvant nou vorbit, ne prostim, inventam cuvinte...e chiar fain si incepe sa capete incredere mai multa in el si spune mai mult. Parerea mea: lasa-l in pace, insa incurajeaza-l de fiecare data cand scoate un cuvant, inventati jocuri cu cuvinte. Ideea e ca el sa nu simta ca tu te stresezi pe chestia assta. Si o sa fie bine

P.S. de as fi aplicat si eu strategia asta la mancare...ce bine ar fi fost..poate as fi avut un copil mai mancacios...asa...

Asa o sa fac...si by the way la faza cu mancarea ma regasesc si eu, cat stres si dureri de cap ca nu mananca. Si sa stii ca nici al meu nu pune mana pe fructe sau chestii ude (exceptie face castravetele), zice ca sunt "cah"...sper ca la bebelina sa fim mai relaxate.

Bafta la corecturi.

Hai Ramona ...tinem pumnii

Crisspy, fericita de Razvi si 34 sapt Andra - Maria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mariaruxi spune:

Neatza!

Alexia te poti spovedi la orice ora din zi, iar de impartasit doar dimineata pentru ca nu trebuie sa mananci si sa bei nimic inainte. Sau poti sa le faci pe amandoua (dimineata).

Adra, faptul ca ai crescut doar cu o masura confirma faptul ca arati foarte bine

Babyblue te inteleg, poate si eu as simti la fel ca si tine, dar incearca sa fii optimista. Asa cum spunea si Krissy, DD a vrut sa iti daruiasca o minune si peste putin timp o vei strange in brate, apoi te vei linisti si totul va fi bine, o sa vezi.

Laura sa imi spui si mie ce iti recomanda pediatra vis-a-vis de buric.

MihaelaV felicitari! Alexandru sa iti aduca numai bucurii!

Hai ca am inceput mesajul asta la 9 si abia acum il termin.

Of, Maria zice ca o dispera bebele asta ca plange intruna. Am avut aseara un show, nu stiam ce sa-i mai facem. De-abia astept sa treaca durerile astea de burta.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns al3xutza_81 spune:

Citat:
citat din mesajul lui Ireth

Neata fetele,

Va scriu in graba ca sunt pe drumuri.
Azi dim. la 10 jumate mi-a dat mesaj Oana (Babylicious) ca in max. 3 ore intra in operatie. Deeeci... acum s-ar putea ca Liz sa-si fi facut deja aparitia
Hai Oana!

Nu pot decat sa urez si eu nastere usoara si tot ce e mai bun pentru Babyblue si bebe Iustin... sunt convinsa ca o sa fie bine!

Am obs ca mai e doar o sapt. jumatate pana pe 27.... mai am de facut treaba prin casa, mai am de terminat ceva contabilitati (Laura... te inteleg perfect ) si simt ca nu mai am timp . Ma rog... fiecare cu piticii lui
Va pup ca sunt pe drumuri, revin pe seara!

36+

vai ce emotii!

hai OANA si LIZ

Cu drag,

Alexandra, cea mai fericita cu Anastasia (DPN 28 iulie 2011)

Mergi la inceput