Strugurasi de Sept-Oct 2011 (86)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns camady spune:

Pai nanna n-am mai apucat sa vad nimic ca mi s-a facut rau.
Daaaaa am vazut. O sa le cheme eva pe amandoua.Mie imi place tare mult. Numai ca pe a mea maria si a ta alexandra.Dar clar eva o voi striga...........al doilea nume i l-am pus ca sa aiba un sfant, plus ca se va naste in preajma sf. marii.

32+ cu Eva Maria si mami de Razvan Gabriel 8 anisori

camady's baby

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns racheel spune:

Mai fetelor de cce nu pot sa mai modific un mesaj?Eu dau edit si-mi dispare mesajul.Oare de ce?

Si vreau sa va mai intreb ceva.Daca eu nu-mi iau prenatal imi raman cele 126 zile de postnatal?Sau doar cele 42 de zile?

Contabila mea de la scoala imi zise doar de 42 de zile.

Cu ajutorul, Bunului Dumnezeu, Sfantului Nectarie, Sfintilor Parinti Ioachim si Ana si Preasfintei Nascatoare de Dumnezeu Izbavitoarea sunt 32+ cu Anastasia-Maria
Doamne, ajuta-ne in continuare!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mikka11 spune:

rach si zubi pe unde umblati de atatea zile? mi-a fost dor de voi
rach eu am ales sa intru in prenatal ca iau mai multi bani decat daca intram in co, sun in prenatal de pe 9 iulie. Tie iti raman toate cele 126 de zile pentru postnatal, e nebuna contabila ta.
camady e normal sa iti vina rau la ce calduri sunt aici la braila, eu am iesit ieri 5 minute din casa si am fost la un pas de lesin.

30+ cu Maria-Alexandra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oanaiasi spune:

Rach, iti raman toate pt postnatal.

mikka, ma bucur ca nu s singura...ma simteam asa denaturata aseara..

sei, da oare cand o sa ma apuce?!..in stilul asta o sa scot cupilu,n curu gol din maternitate...

marryan, 750mp??? pot sa intreb cat costa incalzirea iarna?
La noi proiectul final o sa fie de aproape 140 mp si stau de pe acu si ma gandesc cat o sa decartez ca sa o incalzesc...

eu am terminat mancarea.am facut porumbei cu smantana si niste pateuri cu branzica si foietaj. intre timp am reusit sa sterg si praful.

lali. am gasit listuta ta pe grup (cu necesarul pt bb)

Oana 30+ cu Maria Ecaterina

Doamne Doamne , ajuta-ne sa avem o sanatoasa si la termen!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns loredanar spune:

bibi are 2070g la 34 sapt.e veche semnatura.

Lori 32+ fericita cu Mara

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oanaiasi spune:

Lore, ce ma bucur ca sunteti bine!!!

colul cum e?

Oana 30+ cu Maria Ecaterina

Doamne Doamne , ajuta-ne sa avem o sanatoasa si la termen!

Mergi la inceput

mikka, eu merg la tara in fiecare week-end.Multumesc pentru raspuns Eu am fost in concediu medical 6 luni, nu ma avantaja nici prenatalul.De fapt la mine este la fel, si de aceea am decis sa-mi las cele 126 de zile pentru postnatal.

Cu ajutorul, Bunului Dumnezeu, Sfantului Nectarie, Sfintilor Parinti Ioachim si Ana si Preasfintei Nascatoare de Dumnezeu Izbavitoarea sunt 32+ cu Anastasia-Maria
Doamne, ajuta-ne in continuare!

Mergi la inceput

Jade, Stefy ce mai faceti?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns stefy13 spune:

Racheel sunt aici, am facut si eu ochisori. Aseara am fost la concert si am ajuns tare tarziu acasa, asa ca am dormit pana mai tarziu.
Bebe e bine, e miscacios, are o placere deosebita sa se joace cu vezica mea, mai ales cand suntem plecati de acasa sau cand mami papa pepene... si maine seara mergem sa-l vedem la nenea doctorul.

Raportez si eu +10 kg la 31s

+31

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns stefy13 spune:

Vai fetelor ce zile am mai ajuns si eu... am frigiderul plin cu mancare[ciorbica de fasole pastai cu dovlegel dreasa cu ou si smantana, pui cu smantana, ardei umpluti, tarta cu crema de mascarpone si zmeura, tot felul de branzici) fructe si legume nu mai zic cate .... mi-e foame de mor ... nu imi trebuie nimic sa manac din ceea e am... in cele din urma am inceput sa rontai cateva felii de gulie. Cred ca nu sunt sanatoasa la cap.

+31

Mergi la inceput