Strugurasi de Sept-Oct 2011 (86)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns zubi spune:

Marryan..nu ma simt asa incomod din cauza piciorelor,doar ingrijorata eram ca daca o fi normal sau nu

Mikkaa, pai suntem plimbarete noi...eu am avut un weekend de vis la tara

Oanaiasi, ai gatit adik porumbei porumbei?care zboara? nu am mancat decat o singura data cand eram foarte micaaa

acu vreau sa pap ceva dar nu mais itu ce , din cauza caldurii nu prea imi vine,dar tre sa pap ceva,ca altfel se supara asta mic pe mine , cum incep sa manac,incepe si el sa dea fericit din picioruse

Zubi, mami33+ cu
minunea mea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns racheel spune:

Zubi daca nu stii ce, uita-te in frigiderul lui Stefy si vezi ce are acolo.Ultima postare din pagina trecuta.Poate ne da si noua ceva ca nici eu nu stiu ce sa manac dar de la ea din frigider as manca din toate cate ceva.

Stefy, arunca-le-n 'coa daca nu le vrei

Cu ajutorul, Bunului Dumnezeu, Sfantului Nectarie, Sfintilor Parinti Ioachim si Ana si Preasfintei Nascatoare de Dumnezeu Izbavitoarea sunt 32+ cu Anastasia-Maria
Doamne, ajuta-ne in continuare!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns May3 spune:

Racheel, nu ma bate , ca nu de fitze nu mananc dupa 5, ci din cuza greturilor.
daca mananc ceva cat de mic, vars toata noaptea.
daca nu mananc scap doar cu senzatia de greata.
m-am obisnuit.
la inceput mi-a fost mai greu, acum nu mai simt foamea.

29+ cu Beatrice Ana

zebraroz.ro

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns didianana spune:

FETELE
SEI nu iti mai fa griji fara sens, stai linistita ca sunt sigura ca o sa fii o mama foaaaarttte buna, si sotul se va schimba , stai linistita, si o sa te inteleaga. Mai da tu asa bine arati, nu te ingrasi deloc
MARRYAN asa m-au apucat niste emotii cand am vazut toate lucrusoarele aranjate asa frumos..Au fost primele poze cu lucrusoare la care m-am uitat, ca eu nu am cumparat inca nimic (asta am zis ca ii revine sotului cat sunt internata, ca se pricepe destul de bine la cumparaturi pentru copii) si nu am avut curajul sa ma uit la nimic..
La noi e asa cald, si cand ma gandesc ca mai am inca 11 saptamani si ceva imi vine rauu ca nu mai am rabdare..Dar sa stea acolo ca oricum mi-a dat emotii weekendul asta..

28+ si mamica fericita de 3+ anisori

Mergi la inceput

iar nu e nimeni cand intru eu

Mergi la inceput

eu sunt

De ce nu vrei sa-i cumperi nimic inainte?Ce ai facut la examenul acela?Ca am uitat sa te intreb.

May, am crezut ca nu vrei sa te ingrasi si din aceasta cauza nu vrei sa mananci.Nici fructele nu intra?

Si mie imi mai este rau si vomit dar vomit cred eu sucul gastric ca este ceva alb si acru asa simt acru.(scuze de detalii)

Cu ajutorul, Bunului Dumnezeu, Sfantului Nectarie, Sfintilor Parinti Ioachim si Ana si Preasfintei Nascatoare de Dumnezeu Izbavitoarea sunt 32+ cu Anastasia-Maria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns seidana spune:

Lore .. ce bine ca sunteti bine , aseara am adormit cu gandulla tine si la Jade.. ca nu mai stiam nimik de voi..

Mikka.. nu unt slaba , pantalonii sunt de vina.. eu ma ingras deci kg undeva sunt..

Zubi la cat mai multe wd de asa natura ... si numai asa fericita sa te vad/ simt/ aud

Camady hidrateaza-te bine si papa k lumea.. si eu ieri cu lesinuri, stele negre de-alea de-alea, am bagat 2 pahare de apa, un sandvici mic si o inghe si era noua nouta ..

Rach.. chiar ca ti-am simtit lipsa.. raman la postanatal 126 zile , insa vezi ca dr mea nu a vrut sa imi mai dea conc medical din mom in care putea intra in prenatal..

Didi.. cum sa nu ma ingras? de la 56 la 69 e ceva.. dar zau ca mi-i s-a tampit corpul pun f ciudat.. Stiu ca voi fi mama buna, visez mom de cand aveam 5 ani.. mi-i frica de relatia noastra.. el e / a fost mereu un rasfatat si oarecum si un egoist

Stefy.. vreoin sa ma omori cu zile? in afara de inghetata la greu, pepeni si lapte.. a si slana si legume nu am nika in frigi si as da orice pt mancare gatita. da nu de mine

33+ .. DD ajuta-ne sa avem sanatoasa !

Mergi la inceput

L-am picat dar mi se mai intampla la ultimul examen din sesiune, ca sunt distrusa dar imi fac griji pentru el dupa ce nasc, ca altfel o iau razna
Noi nu avem multe de cumparat ca ne-au ramas de la George, asa ca nu ma stresez foarte tare..Probabil ca pe undeva sunt putin superstitioasa, desi chiar nu recunosc dar oricum vreau sa ma vad prima data cu el in brate, sa il pupacesc si dupa sa imi fac griji pentru tot ce trebuie cumparat si aranjat..Cred ca inca nici nu imi vine sa cred ca o sa am inca un copilas, si de aceea vreau sa ma conving inainte sa cumpar..

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns seidana spune:

Si eu am acid seara de ma ustura si urechiile.. asa as vrea sa nasc o paroasa mica, sa ii prind agrafe

la piti mea ii plac dulciurile cum ii dau cioco saun inghe e tare miscacioasa...

33+ .. DD ajuta-ne sa avem sanatoasa !

Mergi la inceput

Gata am papat si io, omleta cu rosii si castraveti.Ceva rapid

Sei, eu am terminat cu concediul medical si cel de odihna si de joi trebuia sa intru in prenatal.Dar, de la scoala mi-au zis ca pot sa ma trec in activitate(adica sa mergem la scoala zi de zi si sa semnam condica)doar cu numele ca nu merge nimeni si salariul il iau intreg.

Asta panala 1 septembrie sau daca nasc inainte eu intru in prenatal cu cateva zile inainte de nastere atunci cand ma interneaza pentru cezariana si intru dupa aceea in postnatal.

Sper ca m-ai inteles

Mergi la inceput