Strugurasi de Sept-Oct 2011 (86)
Raspunsuri - Pagina 3
marryan spune:
Citat: | ||||
citat din mesajul lui caty2585
MarryDa,numai 5 au mai ramas(eu sper sa mai ste in burtica doar vreo 3 saptamani) Simt ca nu mai am rabdare sa o vad....SI da,cu cea maimare placere as vrea sa sparg eu gheata Fericita 35+ cuLoriana-Maria AMR 5 sapt max |
Doamne Ajuta catty, sper sa fie totul bine, sa nasti usor, si bebe sa fie sanatos, ca de rabdat, nu avem incotro, rabdam noi, vai m-au luat niste emotii
Cea mai fericita mami 33 + cu
Cu Ajutorul lui Dumnezeu sper sa ajungem cu bine pina la final
My angel says: "start moving, so I can start blessing"
marryan spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Kora_B seara buna,fetelor! nu stau mult ca-s chioara de somn, iar internet am de pe un modem de vodafone si viteza e ametitoare asa ca nu sau mult online. am vrut doar sa va salut si sa impart cu voi stirea ca am intrat de azi in saptamana 30 , deci 29+ va doresc o seara buna si abia astept sa intru maine de la serviciu sa va citesc pe indelete! 29+ cu DPN 02.10.2011 si mamica de 2 ani + |
Kora B felicitati pentru noul prefix inca 10-11 inainte
Cea mai fericita mami 33 + cu
Cu Ajutorul lui Dumnezeu sper sa ajungem cu bine pina la final
My angel says: "start moving, so I can start blessing"
seidana spune:
NEatza...
Kora felicitari pt noul prefix.. Doamne bine e cand vezi ca mai trece cate o sapt si bebe e bine in burtica...
MArryan.. eu am dat cam 10 $, insa la carrefour era cam 20 $ ... Am pus kg si se vad pt cine are ochi sa le vada.., norocul meu e ca eram oase adunate si acum 69 de kg nu sunt chiar asa de proeminente la 170 cm ... Cu casa ... fratele meu urma sa ne faca casa langa el in schimbul apartamentului nostru .. insa am pierdut lucruri mai mari in viata asta, important e sa fim sanatosi sa avem loc de munca restul se rezolva..
NAti..
Felicitari pt toate reusitele.. ce mai asa mamai asa campioane..
OAna.. lasa ca dupa ce te apuci de cumparat nu mai ai oprire..
Pe mine aseara m-a apucat depresia.. ce fac eu cu bebe cum o sa ma descurc? daca o sa reusesc sa ma inteleg cu a meu.. ca probabil voi fi mai scorpie cu curatenia si ordinea pe langa bebe? cum va fi noua viata..? imi e asa de groaza de tot .. eram tare speriata.. m-am scuturat repede de gandul tampeniilor pe care le aveam in cap si am adormit consternata de mine..
Acu va pup merg sa fac piata pana nu e prea cald...
33+ .. DD ajuta-ne sa avem sanatoasa !
loredanar spune:
salutare burtici! noi am facut o iesire de cu dimineata pt consultatie si eco. bibi e bine, are 2070 g - e un pic cam mititica dar in limite normale . in rest ne simtim mai bine si ar fi minunat daca ar lipsi caldurile astea - transpir ca o femeie la menopauza si nu reusesc sa leg mai mult de 4 ore de somn pe noapte. in rest asteptam cu nerabdare intalnirea cu bibi noastra iubita mai e asa putin ! 6 sapt pana la 40 sapt,..dar nu cred ca ajungem totusi pana acolo. va pupic sper ca sunteti toate ok.
Lori 32+ fericita cu Mara
nanna_mika spune:
Neatza fetelor,
am revenit printre voi, dupa un we la parinti la Pitesti, cu fetita mea. Mi-e asa de dor de ea si se pare ca nu o sa ma mai incumet de acum sa stau o zi pe drumuri :( O sa ma topesc de dorul ei
Ieri m-am speriat si eu de miscarile amnemice ale piticei, am pandit0o toata ziua sa imi dea semne. NU vreau sa ma impacientez, o avea o zi mai lenesa, vorba voastra.
Seiana, cum pot vedea si eu pozele de pe grup? Imi dai vreo parola?
Va pe toate!
mamica de Indra Stefania si Eva Alexandra ( in burtica)
30 cu Eva Alexandra
mikka11 spune:
Buna dimineata, burticute! Ce cald este, nu se mai termina odata canicula asta!
oana nici eu nu am cumparat nimic , absolut nimic pana acum pentru bebelinaMa intreb cand am de gand sa o fac...am cateva lucruri primite (nici macar nu le-am luat acasa, sunt la socri) dar noi nu am miscat nimic.
Marryan sunt superbe lucrusoarele
sei ce slaba esti
30+ cu Maria-Alexandra
zubi spune:
Hello hellou
Io am fost la tara de vineri pana aseara pe l a8..a fost super furmos,asa de bine si relaxant si refreshing..am fost doar noi doi si bunica, indianul meu a fost minunat zilele astea,adik toate pofdtele din lume mi le-a facut..masaje, mancaruri,plimbari,vizite..ce bine e asa sa ai liniste..
Hayat, gogsile le-am facut asa:
am pus in apa calduta o juma de cubulet drojdie, zahar ( cateva linguri ), un praf sare si esente..vanilie. apoi am turnat faina, pana s-a facut o coca foarte moale, si chiar lipicioasa de moale, am lasat vreo ora la crescut, apoi, cu mainile ude bine, am luat coca, faceam o forma rotunda si mai plata,si la prajit,au iesit superr bune, adik inauntru foarte pufoaSE,pline si facute
Lore, felicitari pt eco
Kora, ce frumos ca v-ati multat in casa noua,sa va fie de bien,sa fiti sanatosi si sa vina bebe sa va bucurati toti
Katy, ce de saptamani mami..ce putin mai e, ieri, cand ne intorceam de la tara in masina,m-a apucat plansul de fericire ca in curand o sa il vad pe bebe,ca o sa fiu mama,ca o sa fiu responsabila pt viata lui, d'abia astepttttt
Seidana...se mai intampla s aintri in panic,adar tre sa iesi repede,ca o safie totul as ade furmos, o sa vezi, o sa stii sa faci tot din instinct
Mi s-au umflat si mie picioarele ieri rau de tot,adik nu mi se mai vedeau gleznele, dar e normal on perioada asta, nu?
Pooop fetele, o sapt super buna
Zubi, mami33+ cu
minunea mea
zubi spune:
fetele...hai ca acum m-am incurcat si eu la numaratoare..pai daca eu acum sunt in sapt 33, si dpnul meu e pe 3 sept?????inseamna ca sunt in sapt 34 deja???????doamne, nu mai imi ies saptamanile, ca daca o iau asa,ca sunt in 33, pai dpn e 10 spet,deci nu e bine
Zubi, mami33+ cu
minunea mea
nanna_mika spune:
Zubi,
referitor la DPN, nu cumva ti-au schimbat data la un moment dat, dupa vreo eco? pe motiv ca a fi putin mai mare bebe?
Eu pana aucm 2 sapt am avut DPN 24 sept si la ultima eco mi-a zis ca e cu 4 zile mai mare si a iesit DPN 20 sept. Si eu sunt in 30 sapt dupa numaratoare, desi daca ma iau dupa ultimul DPN ar trebui sa fie 31...
mamica de Indra Stefania si Eva Alexandra ( in burtica)
30 cu Eva Alexandra
camady spune:
Maryan f. frumoase lucrusoarele, carutul, patutul.
Eu am plecat de dimineata sa iau ceva lucrusoare si sa ma uit de o comoda pe care sa pun o saltea de infasat. Dar mi s-a facut rau in magazin............ma ia cu lesin.Eu am si hemoglobina 10,5 .Ma gandesc ca de la asta este.
32+ cu Eva Maria si mami de Razvan Gabriel 8 anisori
camady's baby