Strugurasi de Sept-Oct 2011 (86)

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Hayat_Kh spune:

Citat:
citat din mesajul lui Dbunny

he heee eu numa´ la ceas de noapte mai scot nasul, e mare puturosenia la mine-n sat.

ooooo lume noua, colega din Spania¿ bine ai venit florelacri! esti in lista deja¿ cand ai dpn¿ mergi si la ginecoleog privat¿ eu am 26s +3 zile, si 8 kg puse deja, maine ma cantaresc..

hellena tipul nu va merita, pierderea e de partea lui

lali sa-ti fie de bine pepeneala

felicitari fetelor care au venit cu rezultate de la eco!

Ieri am shoppuit iar la reduceri si in sfarsit am gasit ciorapi pantaloni marimea new born!

Mi-au mai cazut okii si pe www.mothercare.es/Dormitorio/Moviles-de-Cuna,-luces-Nocturnas-y-regalos/Sujetabebe---Sensacion-de-la-Naturaleza.html" target="_blank">asa ceva dar nu stiu cat e de util...am impresia ca bebe doarme mai bine daca se simte ´ingradit´...opinati va rog!

26+

Dbunny si Daniel (23.11.2006)
I never said it would be easy, I only said it would be worth it...

Bine si asa , decat deloc., pe astfel de calduri e si normal.
Ma uitam si eu la "ingramadeala" aia si nush daca merita sa dai banii, ca poti face acelasi lucru si cu doua perne ....parerea mea

28+ cu minune de

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Hayat_Kh spune:

Laliiiiiiiiiiii , imi faci si miee o geanta de-aia faina ????? Imi place verdeleeeeeee.....

Apropos...Offtopic. Ce inseamna cand visezi un hambar intreg de grau , ca fiind blocat acolo, fara cale iesire???

28+ cu minune de

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dbunny spune:

Citat:
citat din mesajul lui Hayat_Kh

Citat:
citat din mesajul lui Dbunny
Mi-au mai cazut okii si pe www.mothercare.es/Dormitorio/Moviles-de-Cuna,-luces-Nocturnas-y-regalos/Sujetabebe---Sensacion-de-la-Naturaleza.html" target="_blank">asa ceva dar nu stiu cat e de util...am impresia ca bebe doarme mai bine daca se simte ´ingradit´...opinati va rog!

26+

Ma uitam si eu la "ingramadeala" aia si nush daca merita sa dai banii, ca poti face acelasi lucru si cu doua perne ....parerea mea

28+ cu minune de

Nu-i indicata faza cu pernele ca se suceste si ramane sub perne, risc de asfixiere

si mai ceva...la burtiera pt dupa nastere, v-ati gandit¿

26+

Dbunny si Daniel (23.11.2006)
I never said it would be easy, I only said it would be worth it...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns seidana spune:

Deci HAyat am terminat romanul deci ai pm
Dbunny nici eu nu as da banii pe asa ceva, insa daca vrei neaparat.. desi eu una nu vad ff utilitate ...

May.. stii si tu ca panica ii munele mic al tau nu? acu te intreci... daca viitoare cand verzi cheama soacra si arata-i ciorba ei.. ce sadica is... explica-i frumos sigur va intelege ..

Lali.. ve geanta bre?

Hai ca fac capitol proaspat si merg la pat...

33+ .. DD ajuta-ne sa avem sanatoasa !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Sept-Oct2011 spune:

Capitol nou

Mergi la inceput