Strugurasi de Sept-Oct 2011 (86)

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns michella78 spune:

da lali, aici ai dreptate, e greu sa gasesti unele bine croite.
ne-am rasfatat si noi trei azi cu inghetata de frisca cu visine, dupa care pepene la greu. nu ma pot opri din mancat pepene!

michella mami de Teodora si 30+cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns michella78 spune:

oana, felicitari pentru vestile bune de la doctor!

michella mami de Teodora si 30+cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lali_mete spune:

Mie imi spui de pepeni!!! In viata mea nu am mancat atatita ca in perioada asta. Ieri si azi am mancat singura un pepenas verde de cam 4 kg si unul galben de 2,5 kg,dinacela cu miez portocaliu. Alaltaieri toata ziua am mancat unul de 1,5 kg,cu miezul galben,de ala parfumat. Iar cel verde nu lipseste din frigider. Nu mai zic cate piersici am mancat,mi-ar trebui o livada a mea sa ma satur deele .

Pentru Raisa
Lali de Paul-Iulian ( 01.10.2009)
si 33+ cu Ioana Teodora
AMR 7 saptamani

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns seidana spune:

HAyat..citit mesajul acu am ajuns la pagina 4 in al meu.. se pare ca mai am , iti zic acolo ce si cum...

Lali ... da fiecare cu piticii.. eu nu zic ca ii voi da sau nu caciulita, in functie de vreme la sf lui august poate fi f cald sau f rece, anul trecut din Constanta prin 28 aug am plecat in tricou si pantaloni scurti, la CLu am imbracat blugi , bluza lunga si geaca.. desi depinde de vreme nu oi fi nebuna sa dau copilului caciula la 30 grade, desi mama... na acu toate s-au intors cu fundul in sus .. ca pe vremea eii... culmea e ca din o dicutie din asta ajungem la altele si mereu ne certam... azi vb de ceva despre bebe .. i-am zis ca ea a trait in alta lume, s-a suparat, a inceput sa imi zica cat de ipohonra sunt ca mereu ma caut de pb , ba puls, ba tensiune, ii zic sa imi dea pace ca ea nici no spa sau calciu nu ma lasa sa iau, ce sa zic de ecografiile lunare... ca fac rau.. incepe sa imi zica ca eu ziceam ca nasc prematur.. asta ziceam la 14 s cand mi-a zis dr caam placenta previa ... de atunci a urcat si nu am stresul asta, din contra sa nu supra port ( aici alta iscutie ca de unde stiu atatea..),.. si am incheiat suparate cu un pa sec... ea nu accepta ca am ideiile mele , eu nu accept impunere si ete asa iez artificii..

Eu consider ca toate am legat Prietenii .. Apropo JADEEEEEE.... insa fiecare e in mod diferit.. cu Hayat avem vieti si suferinte oarecum similare de asta atasamentul asta.. o reflexie in oglinda.. insa toate imi sunteti dragi... Andreea imi e si ea f draga , pt ca e prima pe care am sunat-o si cu care am vb la telefon... tu imi esti draga pt aerul fresh pe care mi-i dai mereu.. ZUbi pt ca o vad ca pe micuta grupului, mereu are nevoie de noi si noi e ea, mereu trebuie sa o certam desi de multe ori vb in van... pe JADE... o vad ca pe manechina grupului, o inteleapta si o doamna cu frumusete la purtator .. pe ANca ... desteapta grupului.. Camady si bujo si Dbunny. imi emana multa experienta si siguranta, asa le simt cum as smti sfatul cald al unei surori... pe RAchel si Mikka.. simt ca as avea de invatat multe multe de la ele, si as putea purta conversatii ore in sir... MArryan .. am o ambitie ciudata de a o cunoaste candva... o vad puternica si cu multe exemple de viata la purtator..
Pe athosik .. o vad fragila insa puternica in acelasi timp, o fire controversata in trasaturi ... PE may.... may e may.. ce sa zic... m-as da peste cap sa o calmez cand o vad atata e agitata , insa de multe ori ma agit si eu cand o vad pe ea... Didiana si Elly.. sigure pe ele , insa atat de novice uneori.. mereu proaspete si tinere... Lore... ..o simt ca un model de un instinct matern, o admir f mult pt tot ... KOra si ea zapacita , agitata si apoi panicata.. ma distrez da ma si tem pt ea..
Stu ca am uitat pe cateva insa pe toate si toate imi sunteti dragi..

Lali .. da tie nu iti place a picta.. sau ce sunt eu aici mama tribului? de vrei te insarcinez cu kg.. , glumesc.. daca te simti mai bine modific eu, insa poti linistita daca ai chef sa modifici tu listuta,doar tu ai dat modelul.. si poti face orice modificare vrei cand vrei.. kg, nume, listute...

33+ .. DD ajuta-ne sa avem sanatoasa !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns seidana spune:

Oana si Lali felicitari pt vestile bune... Oana totul e bine pitik e ff bine .. nu cauta sa citesti fisa ca doua zile numai acolo tte cuplezi ca a treia zi sa ajungi la concluzia ca totul e bine..

Michella.. ce frumos taticul cu fetita...

Pitik mea e sub coaste nu pot respira....

33+ .. DD ajuta-ne sa avem sanatoasa !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Hayat_Kh spune:

Oana , Lali, felicitari pentru rezultatele bune . Tot asa sa fie pana la final.

Michella, foarte frumos, ca mai vine cineva si iti mai da o mana de ajutor. Se poate si imprumuta? (glumesc,)
Vreau si eu la curte....Elly....sa stau sub un pom la umbra si sa beau ceva racoros.....cum faceam la tara....

Cum a descris Seidana, nici ca puteam eu sa o fac mai bine, despre prieteniile minunate din odiseea noastra.

Jade, te-ai suparat pe noi?? Pe unde te ascunzi mami?

Pe mine ma bate nazdravanul in stomac de imi da niste dureri ingrozitoare. Azi l-am trezit cu niste covrigi si de atunci se razbuna pe mami lui cum poate . Are niste lovituri puternice ,de o ia burtica din loc ...:))))

28+ cu minune de

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns May3 spune:

hait! deci impresia generala e ca-s o panicata
sorry ca va panichez si pe voi.
o sa incerc sa nu mai fac

mie mi-e rau rau azi. toata ziua mi-a fost rau dupa ce am gustat ciorba lu socrela. hayat, nu rade
mi s-a pus pe suflet.
saraca socrela, ea bine intentionata....

29+ cu Beatrice Ana

zebraroz.ro

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dbunny spune:

he heee eu numa´ la ceas de noapte mai scot nasul, e mare puturosenia la mine-n sat.

ooooo lume noua, colega din Spania¿ bine ai venit florelacri! esti in lista deja¿ cand ai dpn¿ mergi si la ginecoleog privat¿ eu am 26s +3 zile, si 8 kg puse deja, maine ma cantaresc..

hellena tipul nu va merita, pierderea e de partea lui

lali sa-ti fie de bine pepeneala

felicitari fetelor care au venit cu rezultate de la eco!

Ieri am shoppuit iar la reduceri si in sfarsit am gasit ciorapi pantaloni marimea new born!

Mi-au mai cazut okii si pe www.mothercare.es/Dormitorio/Moviles-de-Cuna,-luces-Nocturnas-y-regalos/Sujetabebe---Sensacion-de-la-Naturaleza.html" target="_blank">asa ceva dar nu stiu cat e de util...am impresia ca bebe doarme mai bine daca se simte ´ingradit´...opinati va rog!

26+

Dbunny si Daniel (23.11.2006)
I never said it would be easy, I only said it would be worth it...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Hayat_Kh spune:

Citat:
citat din mesajul lui May3

hait! deci impresia generala e ca-s o panicata
sorry ca va panichez si pe voi.
o sa incerc sa nu mai fac

mie mi-e rau rau azi. toata ziua mi-a fost rau dupa ce am gustat ciorba lu socrela. hayat, nu rade
mi s-a pus pe suflet.
saraca socrela, ea bine intentionata....

29+ cu Beatrice Ana

zebraroz.ro

Ufff,rau` asta... imi pare rau, dar nu m-am putut abtine.....:)) Oricum....n-are cine sa ii spuna soacrei sa o lase mai moale cu "dragalaseniile culinare" inainte de a te ucide, la propriu??? Am inteles ca nici sotul nu are sorti de izbanda, dar nimeni, nimeni, nu are ac de cojocul ei?????

28+ cu minune de

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dbunny spune:

Am uitat sa va pup, pe toate care tineti ´viu´ subiectul asta, cu toate anicile, tristetiile, melancoliile sau greutatile voastre! pana la urma razbim

Dbunny si Daniel (23.11.2006)
I never said it would be easy, I only said it would be worth it...

Mergi la inceput