Pepenasi de iulie-august 2008 (210)
Raspunsuri - Pagina 9
M&M spune:
Neata!!
Haideti la o cafelutza!!!
Turtu, eu sunt inca acasa ..Mihaita a inceput gradinita acu 10 zile...Am fost ba plecati din tara , apoi am venit inapoi cu un virus tare nasol o luna ne-a tinut pe toti tusea , febra ..ce mai , tare rau!! Si cand sa il dau prin oct la gradi am descoperit in coprocultura Salmonella ...asa ca abia lunea trecuta l-am dat la gradi..
La noi nu e chiar asa rau cand mergem in magazinele cu jucarii..Mihaita se duce , se uita la jucarii , uneori insista dar reusim sa ii distragem cumva atentia...
boticelina spune:
Neata si de la noi! Brrr, ce vreme, azi dimineata am racait gheata de pe parbriz...
Si noi ne-am captusit saptamana trecuta cu o bronsiolita, m-au sunat joi de la gradi sa vin s-o iau ca are temperatura si-i pleostita, avea 39.8 cand am ajuns acasa. Am ajuns vineri la doc, i-a dat si antibiotic, luni a ascultat-o iar la plamani si i-a bagat si ventolin sirop ca tusea cam nasol, acum e mult mai bine. A mers in continuare la gradi, doctorita imi zicea s-o tin acasa 10 zile, gizaz! In my sweetest dreams pupam io 10 zile de concediu medical...
Cris, Biri, doc i-a facut vineri lui Nancy o hemoglobina din degetel pe tester din ala rapid, avea temp 38.1 si era la o ora dupa ce luase o doza de nurofen. I-a iesit 18, asistenta a bulbucat ochii, doctorita a zis ca nu-i nimic. Cum e de fapt? Io pe net am citit numai grozavii
In rest io ma agit in umbra pt cadouri, anul asta ma axez pe jocuri simple de familie, i-am luat unul cu niste iepuri, unul tip Jenga, turn instabil ii zice la noi, unul cu maimute si mai vreau unul cu brascute, e f incantata de ele. Am cam pregatit totul pt mosi, mai am doar cadoul principal de luat (2 soareci tip zhu zhu pets cu cateva anexe de-alea d'ale lor).
Io n-am probleme de rivalitati, deh, e unica, dar e o escroaca sentimentala nene, asa stie a-si da ochii peste cap ceva de groaza. E absolut jicnita la gradinita cand e pusa sa faca ce face toata gasca si daca o ameninta educatoarea ca se supara pe ea, pune un bot de-un kil
Va pupez, o zi frumoasa sa aveti!
Monica si Nancy, 04.07.2008
"If you are unware of your choices, then you have none"
M&M spune:
Boti , in primul rand sanatate multa Gargaritei...
Poate fi din cauza deshidratarii hemoglobina 18, daca zici ca a avut temp 39.8!!
Didi81 spune:
Wow fetelor, de cand nu am mai fost pe aici si iata ca s-a redeschis subiectul!
Bine v-am regasit
Diana, felicitari pt sarcina!
Noi suntem bine, Aida merge si ea la gradi, e temperamentala ca de obicei, dar cand isi pune ceva in minte nu renunta sub nici o forma
Didi de Aida Maria (03.07.2008)
Didi81 spune:
Boti, sanatate multa gargaritei. De valori crescute ale hemoglobinei nu stiu ce sa zic...
Didi de Aida Maria (03.07.2008)
turturica spune:
Hello si de la noi. Ne pregatim intens de thanksgiving, primul si ultimul din viata noastra (desi nu se stie niciodata). Nu m-am riscat, asa ca am comandat curcan acasa, biri, tu ce faci, il gatesti singura?
boti, ce avansata esti cu cumparaturile, eu inca nu m-am gindit ce le iau alor mei. Cu ce se joaca Nancy a ta mai mult? Eu inca sint in dubii ce sa le cumpar, oricum clar tai de pe lista orice comercial de tip printese disney, barbie si altele.
didi, mai plezneste Aida copiii? Pe aici am vazut ca ii incurajeaza sa vorbeasca de "feelings", daca unul ii face ceva altuia, ala ranit trebe sa ii spuna agresorului cum se simte. Mara mea deocamdata e nedumerita la treburile astea.
m si m, pe mateias cind il dai in colectivitate?
Ma duc la oalele mele pina nu se trezesc copiii
Biribu spune:
Boti eu as zice sa nu te impacientezi ca oricum hemoglobina crescuta la copii nu prea are nici o insemnatate atit ca poate fi mai mare daca-s deshidratati, si apoi testul din deget nu e oricum de mare valoare. pup fata sensibiloasa
Turtu eu m-am scos anul asta ca mergem la niste amici si gatesc ei curcanul (ti-am zis defapt ) e tare bine ca oricum mi-e greata si n-am nici un chef sa stau in bucatarie. pofta mare si enjoy it!
copiii mei din toata masa de thanksgiving o sa manince probabil ... ceva piure si daca am noroc Tony se va atinge de ceva carne. fii-mea tinde sa devina vegetariana, cu exceptia hamburgerilor care-i plac
apropo de feelings, sa stii ca prinde, dupa ceva timp. anna vine acuma daca o certi sau ii faci observatie si-ti trinteste ca cica "you hurt my feelings"
M&M-ule nici eu nu ma prindeam cine esti, noroc cu copiii. pai sunteti tari daca reusiti sa-i distrageti atentia, la noi stie deja cam toate tehnicile
pup pepenimea, ma duc sa colorez...
Mami de doi mici
"If you believe everything that you read, better not read"
ana_a spune:
salutare! cu buna dimineatza de la Bistrita!!!
azi de dimineatza a fost tare frig....asteptam sa ninga.
Nu am timp de scris, dar am vrut sa va salut si sa va spun ca mi-am dat seama care este problema lui Matei.
Nu intelege de ce "maine" nu vine niciodata, sau mai bine zis, de ce maine se face azi mereu....
Aseara ne-am jucat cu soarele si luna si dimineatza a fost mai binisor.
revin pe seara.
monalac spune:
Si eu va salut.Am fost prinsa cu o lectie deschisa,dar m am descurcat onorabil,desi am muncit 2 zile de mi au sarit capacele.
Sa va zic ce mi a zis cris aseara ''mami,problema ta e ca esti mereu suparata si tipi mereu,problema lui tati ca e prea rece, a lui codi ca plange din orice si a mea ca nu ascult."si tot el a concluzionat ''suntem o familie cu probleme''