Pepenasi de iulie-august 2008 (210)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Chuny spune:

...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Didi81 spune:

Turtu, Aida nu mai plesneste de mult copiii, cam de cand a invatat sa se joace cu ei. Tot e impunatoare si are tendinta sa fie ea cea care face regulile , dar asta e de bine.
Chiar ne-a zis educatoare ca in ultimul timp a fost incredibil de cuminte la gradi si ca mereu o da ca exemplu; asta dupa o perioada in care fusese ca un titirez si nu reusea sa o tina sub control. Si totusi acasa nu e asa, cred ca are de compensat cumintenia si disciplina de la gradi...

Mona, e super Cris cum le analizeaza el pe toate!

Didi de Aida Maria (03.07.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monalac spune:

Chuny,ce dragalasi sunt cum se joaca amandoi!Iar Ana e incantata de tot ce face Vlad,il soarbe din priviri!
Cris spune multe si mi vine sa plang cand il aud !Mi a spus ca el nu ma asculta ca sa il bag in seama,ca eu n am niciodata timp sa ma joc cu el . citez''Ba faci mancare,ba gogosi,ba faci curat,ba te duci la scoala,ba esti obosita.Prefer sa ma certi,dar asa stiu ca ma bagi in seama"
Alta-'ieri cand te am vazut ca te trezesti si zambesti,m am bucurat.Ca tu mereu esti suparata cand te trezesti "
Ieri a fost ziua lui G.Cris nu s a dus la gradinita,ca a avut doamna un cerc pedagogic.Cand ne am trezit[pe la 9],i am luat pe copii in camera la taica sau,sa i cantam ''la multi ani''.G dormea si cand ne a auzit,si a pus patura in cap,semn ca mai voia sa doarma.
Cris imi spune aseara :''Credeam ca tati o sa se bucure,ca o sa ne spuna ca am cantat frumos.De ce a reactionat asa?''
Sau-tu m ai certat degeaba atunci cand n am vrut sa ma incalt singur.Vreau sa ma incalti si pe mine asa cum il incalti pe Codi,ca eu cred ca il iubesti numai pe el si sunt gelos''
SAU -''Eu de ce n am voie sa ma supar pe voi si sa tip la voi?Voi de ce aveti dreptul?dE CE NU MA LASI SA IAU DECIZII SINGUR?''

Mergi la inceput

Mona, mi-au dat lacrimile citind ... asculta de Cris ca stie el bine ce spune si deja intelege de unde vine durerea voastra.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns M&M spune:

Mona, cat de sensibil e Cris!! ..NU stiu de ce , dar din poze pare alt gen de copil, mereu bagaret, genul care poate si vrea sa le faca pe totul singur, invingator ...

Chuny, ce frumos se joaca Vlad cu Anna!!... SI tu cu spionii!!!

Turtu, in mai il dau la gradi pe Mateias , desi tare as vrea sa poata mami meu cumva sa stea cu el o vreme sa il dau si pe el la 3 anisori ...

Ana , si la noi e aceeasi rpoblema cu ziua de maine...

Ma duc sa ma apuc de calcat cat imi dorm picii ..s-a facut ditamai teancu de rufe..

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns M&M spune:

Boti, cum mai e Garga??

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ana_a spune:

buna seara la toata lumea!

Boti, sper ca frumoasa ta este ok, cred ca ai tras o spaima cu hemoglobina asta! Pai harnica ai fost cu cadourile de Mos... eu inca sunt cu lista in mana si nu stiu de unde sa o apuc.

Noi de Mos Nicolae primim numai dulciuri si fructe dasta nu ma grabesc asa tare.
De Mos Craciun ne gandim cu tati sa-i luam la Stefi un set de construit cu piese din metal si surube adevarate, nu stiu daca va amintit ca erau pe vremea noastra ceva asemanator, eu eram innebunita dupa jocul ala si cred ca si la Stefi o sa-i placa.
In plus, Matei isi doreste un avion si Stefi Lego. Isi dorea gormiti dar acu de vreo 2-3 saptamani a dat din nou in patima lego si nu-l mai scot....construieste si construieste tot felul de masinarii complicate.

mona, ce sensibil este Cris! Asa este cum zice el, si eu am avut zile in care am tipat din orice de nu ma mai suportam eu pe mine, ma trezit Stefi la realitate intr-o seara in care sa pus pe plans ca el orice face nu face bine pentru ca eu mereu tip la el. Si asa si era....tipam din orice... bietul copil imi venea sa ma pleznesc! Am tras aer in piept si sa stii ca sunt zile in care le dau naibii vasele si curatenia si nu se intampla nimic! Acu suntem in faza cat de cat linistita, exceptie facand Matei si isteriile de dimineatza si seara la culcare si trezire...

Cum va spuneam, Matei nu intelege de ce ii spun "maine" ne trezim, iar apoi de dimineatza il iau cu "este dimineatza, astazi mergem la gradi!" Este frustrat ca il mint, ca eu ii spun ca maine mergem apoi il iau ca astazi mergem...si tot asa....
Mi-a luat ceva timp sa ma prind, el mereu repeta, nu astazi!ai zis ca maine mergem!...
Ieri ne-am jucat toata seara cu omuletii de lego, Stefi ne-a construit 3 paturi, un fotoliu, un TV si alte chestii ce trebuie sa fie intr-o casa si am pus o luna alba si un soare galben de lego si am tras o joaca de vreo 40 de minute in care omuletii se culcau cand soarele se ascundea si se trezeau cand luna se ascundea...
Dimineatza a fost bine, chiar neasteptat de bine, insa, tot ceva scandal ca vrea sa mearga cu tati si nu cu mami...
Oh... trecem noi si de asta cumva, crestem mai mari si dam de altele....

Am vazut si filmuletul cu Vladi si Anna cat de frumos se joaca impreuna! Imi place ca nu sunt curiosi ca cineva ii filmeaza, eu foarte greu le fur cate o fotografie pe furis.

m-am cam intins...
Azi avem primul dintisor pentru zana maseluta!!! si eu nu am pregatit nimic pentru asta.... nu stiu cum sa fac.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Biribu spune:

Buna fetele, vin si eu cu o burta superplina dupa thanksgiving. Turtu cum fu curcanul? si pie-ul ?

Ana pai zina in general lasa un banut ca daca intri in cadouri o sa o tragi, ca zina va trebui sa aibe multa imaginatie la citi dintosi sunt...
Apropo de mincat, ca tot ziceai de nepotel, mi-a expilcat azi fii-mea tacticoasa de ce nu se atinge ea de nimic: ca a venit o zina rea si a vrajit-o sa nu-i mai placa supa, legumele si chestii de-astea "sanatoase" zise ea si ca pina nu gasim o zina buna sa vina sa sparga vraja, ne resemnam ... si sigur ca eu zic gata, am vorbit cu zina, s-a rezolvat, si ea de colo: nuuuu, n-a reusit sa sparga vraja, uite ca tot nu-mi plac. deci e grele

Chuny ma bucur sa te revad. Ti-am admirat copiii frumosi si jucausi, ai cu ce te mindri

Mona, fara cuvinte aproape, au copiii un talent sa ne rearanjeze prioritatile in citeva cuvinte. sper ca il vei asculta.

Turtu ati vazut parada? cum fu?

Mami de A 5.02.07, T 27.06.08 si BB 3

Mergi la inceput

Era sa uit sa felicit viitoarele mamici !! Sa fiti sanatoase si sa fie exact asa cum va doriti. Recunosc ca sunt VERDE cand aud de bebe 3 si bebe 4 Mi-ar fi placut si mie inca unul, dar genele mele nu prea sunt de transmis :-)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ana_a spune:

salutare!

Biri, da, pai banut a adus si la noi... dupa ce m-am agitat eu mi-a zis sotul ca el nu-i deacord cu zana asta cu nici o zana de fapt, dar nah, daca i-am bagat copilului in cap sa-i pun banutul si gata. Si el o sa-i zica ca e doar pentru primul dinte si gata . Teoria lui este ca de mici ne invatam sa asteptam "sa ni se dea" si ca el nu vrea astfel de deprinderi...no...

super teoria voastra cu zana rea si vraja .

Stefi intr-o dimineatza ma intrebat foarte suspicios: "mami, iti creste un copil in burta??"
eu zic: nu... da de ce intrebi?
el: asa... ma gandeam doar.

Eu mi-am incheiat capitolul acesta desi sincer mi-ar fi placut sa mai incerc odata, poate iesea o fetita, pe de alta parte...daca iesea tot baiat?...uh...
asta este. m-am impacat cu gandul.

Gata, go back to work ...
va doresc o zi buna si sa auzim de bine!

Mergi la inceput