Pepenasi de iulie-august 2008 (210)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns anaxena spune:

buna ziua si de la mine

am fost solicitata sa mai dau si eu un semn de viata
sunt tare ocupata cu salonul asha ca forumul nu mai face parte din viata mea,dar sunt mereu pe facebook unde puteti vedea si poze cu copiii sau pe mess

pt cine vrea sa mai stie ceva de viata mea cea busy cam asha stam azi 25 noiembrie

maria e o blonda ondulata cu ochii albastrii si cu muuulta personalitate,foarte rasfatata si obsedata mai nou de desene animate,merge la gradinita unde ii este foarte bine,nu se bate e un copil non violent dar extrem de rasfatzata
nu se imbraca decat cu ce vrea ea si face numai ce vrea ea
face pipi si caca singura la wc ,se sterge si trage apa
sa spala singura pe corp si ar vrea ea si pe cap..are un par luung pe care nu suporta sa-l pieptane
kg nu stiu cate are dar are cam aceeashi constitutie

alex e un zambet tot,nu prea stie sa planga..este opusul mariei...doarme de la ora 20 la 8 dimineata,se culca singur,mananca bine si mai nou merge in 4 labe,este mult mai lent in dezvoltarea motorie fata de Maria,dar este mai studios si mai rabdator
in curand face 9 luni ,merge la gradinita de la 7 luni jumatate,unde i este foarte bine,e un grasunel dar nu prea grasun
adora apa si o iubeste mult pe Maria ,ii adora parul si o trage de el constant
se joaca ore intregi fara sa fie nevoie sa stea cineva langa el
are in vocabular: mama,iaia,baba si vorbeste deseori ca donald
e un baietel tare vesel

iar eu...eu nu sunt asa happy
intentionez sa divortez din motive de altfel stupide dar importante pt mine,acum nu stiu ce am sa fac,ma duc la psiholog de vreo luna,tot incerc sa-mi revin la sentimentele pt sotul meu..dar imi e cam greu
nu stiu ce am sa fac..dar timpul le va rezolva pe toate

dar sa stiti ca suntem foarte bine chiar dc suna altfel vis-a vis de relatia cu sotul

va pup pe toate si incerc sa mai intru

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bobitamica spune:

Salutare la toata lumea si de la noi,

Ce de mamici cu burtici!!!
Felicitari tuturor!!!

BIRI,DIANA,DANA... Sunteti niste mamici curajoase!

DIA...mai e putin!

Noi suntem bine,Irina merge si ea la gradinita. Acomodarea a fost un pic dificila,dar acum e totul ok. Ii place mult,abia asteapta sa mearga la gradi. Sta doar la program scurt pentru ca are cine sa stea cu ea dupa-amiaza.
Ne pregatim pentru serbare!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tecky spune:

Anaxena sper sa-ti gasesti linistea!Ai 2 copii minunati!
Noi abia am venit de la munte si am citit pe fuga ce s-a scris.
Va pup

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dia_filipas spune:

va salutam de la Tg Mures in formatie completa!

Am nascut pe 21, acum suntem acasa, ne acomodam. Sofia e cuminte, papa, doarme, iar Miruna a reactionat nesperat de bine. E tot timpul in jurul ei, ma atentioneaza daca plange, ma tine de tzitzi cand alaptez, sa-i dea si ea lapte . E cooperanta si intelege ca fizic inca nu pot sa mai fac unele chestii care la faceam impreuna, asteapta cuminte sa-mi revin. Prima ei reactie a fost dupa ce a mangaiat-o: "nu musca". Si repeta tot timpu "e asa miiica".

Sper sa ne tina asa entuziasmul, si sa ne gasim incet-incet un ritm.

Anaxena ma bucur ca sunteti bine. Imi pare rau de situatia cu sotul.

Va , o sa incerc sa mai intru, acu fug sa fac cate ceva, ca imediat se trezeste.

Dia, mami de bebeloi Miruna (15.07.2008) si bebe doi Sofia (21.11.2011)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gabriela82 spune:

Dia felicitari! multa sanatate, bucurii si refacere usoara! Miruna e o scumpa!

Mona, Cris este un copil deosebit si foarte sensibil. va doresc multa putere!

de printesa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bujo spune:

Dia felicitari si sanatate.
A nascut si Pica un bebe Filip.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns M&M spune:

ce de-a vesti bune!!!

Dia , Pica felicitari mamicilor!! Recuperare rapida, bebei sanantosi si mancaciosi si acomodare usoara cu suriaora /fratiorul !!!..

Xena, eu te stiu o fire puternica !! Iti doresc sa faci alegerea potrivita ...

MIhaita abia pe 23are serbarea ..am vb azi la gradi ...
Se pare ca si Mihaita e un sensibil si jumatate... NU-l credeam asa , dar azi mi-au zis doamnele ca a plans dupa mine sa ma duc sa il iau mai repede , iar cand am ajuns acasa si mai stateam un pic prin curte s-a aruncat pe jos , la un mom dat si mi-a zis ca a facut-o ca sa il iubesc si pe el .

In rest tot raciti suntem ...

Fetele , eu nu mai pot deschide fb...nu stiu ce are ...sau daca se deschide se blocheaza ( pana acu 2 sapt se deschidea cu greu, dar nu imi apareau literele cand scriam )

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Biribu spune:

Dia felicitari mamico sa-ti traiasca fetele si sa fie cuminti ce bine ca Miruna e ok.

Felicitari si pt Pica, eu nici nu stiam ca e gravi

M&M cred ca au o faza de-asta mai mamoasa pe la virsta asta, si al meu mai are momente, a inceput acuma ca nu vrea sa creasca vrea sa ramina mic, se tot cuibareste pe la mine prin brate, asta in conditiile cind el nu prea era mamos din cale afara. nu-s ei asa de necajiti precum par, stai linistita

Xena da ce-ti veni? ia gindeste-te tu bine ca esti fata desteapta, plus cu doi bebei in dotare. oricum, sper sa fii bine!

Turtu unde ai disparut??

Mami de A 5.02.07, T 27.06.08 si BB 3

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ana_a spune:

Dia, Pica, felicitari mamicilor!

xena, nu stiu ce sa zic, sper sa fie bine! Daca nu este ceva grav peste care sa nu puteti trece.

o seara placuta fetelor!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gallyb spune:

Buna dimineata si de la noi!

DIA, feicitari! Sa cresteti mari si sanatosi cu totii.

Noi suntem bine, Antonia este o grasnica, Xenia merge la gradinita, abia asteapta sa vina mosul, devine mai mamoasa si ca de obicei avem probleme cu mancarea, nu vrea sa manance si gata.

Mergi la inceput