sterilet Mirena
Raspunsuri - Pagina 2
A_Iulia spune:
Sigur, cand e vorba de un dezechilibru hormonal ce se manifesta asa, trebuie investigat. Dar nu manifestarea in sine ridica probleme, ci posibilele afectiuni ce o genereaza.
Aici nu era vorba de vreun dezechilibru hormonal sau de vreo boala, ci de un dispozitiv uterin ce are ca efect si reducerea (pana la lipsa) menstruatiei, perfect justificata prin mecanismul acestuia de actiune.
Mai mult eu nu pot contribui la subiectul asta, am spus deja ca nu am competentele necesare, asa ca ma retrag. Este multa informatie pe internet despre acest dispozitiv, sunt si testimoniale, cine vrea sa se documenteze are de unde, sau poate intreba medicul ce ar trebui sa fie capabil sa raspunda la toate intrebarile.
hannen spune:
Ok,am inteles ,Iulia se retrage din discutie.
Poate sa ne explice cineva de ce este sanatoasa reducerea pina la disparitie a menstruatiei ,(disparitie/reducere) cauzata de un dispozitiv uterin ?
Whatever happens don`t let go of my hand!
Acum am un inger pazitor,cel mai frumos si bun inger din lume!MAMA!Te voi iubi etern!
Otiliav spune:
Citat: |
citat din mesajul lui msl1 Din proprie experienta iti zic: -daca ai migrene NU ti-l pune! migrnele se vor dubla sau tripla ca frecventa! - discomfort ai in primele zile dupa aia nu-l mai simti -ciclul se reduce cantitativ pina la disparitie - nu te ingrasi nu slabesti in mod obisnuit, eu am slabit pt ca migrenele mele s-au triplat si imi erau rau non stop si nu puteam minca nimic -nu da nervozitate - NU este bun daca esti predispusa la infectii pelvine - NU este bun daca nu suporti nici un fel de tip de hormoni/ACAvantaj: menstra dispare si daca ai dureri mari la ciclu dspar si ele! |
Mie mi s-a spus ca doza de hormoni e mult mai mica la Mirena decat in cazul AC orale pe care eu nu le-am tolerat deloc bine.
Cred ca singura modalitate de a ne convinge este sa-l testam. Alta varianta nu vad.
Maduta dar parca tu ai nascut prin cezariana si stiam ca nu prea e indicat steriletul.
Hanen de exemplu pentru cine are endometrioza este mai sanatos sa nu se formeze deloc endometrul.
Mami de Ana Maria(18.12.2004), Elisa Andreea (09.12.2008) si Iulia Alexandra (14.08.2010)