umflatura[help]

umflatura[help] | Autor: oanap85

Link direct la acest mesaj

.Buna ,baietelului i-a aparut o umflatura intre ochi,mai exact intre sprancene,azi la amiaza l-am pus la culcare si nu avea nimic sau cel putin nu am vazut decat poate ca era f putin umflat si nu am bagat de seama ,cand s-a trezit era umflat,acum e putin si mai tare cam cat o nuca ,are acolo si o piscatura insa nu stiu daca era piscat inainte ,el mai are cateva psicaturi de tantar dar nu e umflat...acum sunt ingrijorata ca a inceput sa se umfle si in jos spre nas si deasupra ochiului putin ..sunt total confuza,nu stiu din ce cauza,cum poate sa se umfle asa dintr-o data? ..va rog sa-mi spune-ti se poate de la o piscatura ?sau poate ca s-a lovit nici eu nu stiu?el nu se plange ...stiti poate despre ce e vorba?
va rog sa -mi raspundeti ..multumesc

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns oanap85 spune:

ma gandesc ca daca se lovea il auzeam,plangea..locul nu e tare si oricum daca se lovea nu cobora sa se umfle si spre nas si deasupra ochiului e putin

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alex@Sara spune:

Mami..poate l-a piscat vre-un tantar/paianjen si e alergic.Nu cred ca vrei sa vezi poze cu ochisorul baietelului meu dupa o piscatura de tantar,care tot asa,dimineata la trezire abia se observa,in timp s-a mai imflat putin si cand s-a trezit din somnicul de la amiaza nu isi mai putea deschide ochisorul si era deformat si la fata .Si acum,in concediu l-a piscat de urechiusa..zici ca era Dumbo,asa s-a umflat,era dubla fata de cealalta.
Daca zici ca pare a avea si o piscatura,eu zic ca asta e...alergie la piscaturile de insecte.
Sanatate multa

Luminita,mami de 3 nazdravani:
tero Stefan-Alexandru 02.09.2005
shoricica Sara-Maria 30.05.2008
trompetzica Daria-Ioana 03 08 2009
...

Mergi la inceput

Alex Sara si nu e grav?il dai cu ceva?in cat timp se disumfla?tre sa merg la medic?al meu zici ca e din star trek

ce ma fac ?cu:
David (25.1110.2006)
...Paul (15.05.2009)
..Anastasia ..(25.02.2011)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns _Ralu_ spune:

Si fiica-mea se umfla rau de la ciupituri de tantari.
Dupa ce am descoperit cauza "bubelor" (ca ne-a luat ceva), am incercat s-o feresc cat de mult, cu spray-uri repelente (cat mai naturale posibil) si alte solutii "minune"...dar accidente se mai intampla...de ex we trecut au ciupit-o tantarii in 4 locuri, ca am fost plecati de acasa, si acolo aveau tantari in casa...au ciupit-o in somn, noaptea. S-a umflat mititica de nu stiam ce sa-i mai fac.... La sfatul unui dermatolog, folosesc Locoid (crema cu cortizon, macar o zi, cat trece faza mai nasoala) si ii dau si Claritine sau Zyrtec, doar in ziua respectiva. Asta cand are mai multe, sau in locuri mai sensibile...uneori nu-i dau nimic, decat Fenistil cand o mananca rau.
A avut odata o ciupitura langa ochi...s-a umflat si invinetit exact ca la o lovitura in plin in ochi...

In concluzie, daca as fi in locul tau acum, i-as da o doza de ceva antialergic (Claritine/Zyrtec/Aerius). Si poate poti suna med de fam maine sa intrebi daca poti aplica si ceva local.

raluca mami fericita de alexia (07.09.2006)

Mergi la inceput

off s-a trezit si e umflat mai tare,is-au umflat si ochii,pleoapele si sub ochi,e deformat..e normal sa se faca asa de la piscaturi,aceeasi piscatura pt ca nu l-a mai piscat de ieri ,deci de la aceeasi piscatura sa se umfle mai tare ?!
cred ca merg cu el la urgenta s-l vada,sa-mi dea ceva s-l dau..nu stiu..
am dormit si cu geamul deschis,ma gandesc sa nu fie si din cauza asta la ochi ma refer

parerile voastre conteaza pentru noi...
multumim ca ne sunteti alaturi
David (25.1110.2006)
...Paul (15.05.2009)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns My_Lady0091 spune:

E alergic,suna-ti pediatrul si du-te la un control.La unii alergiile pot fi fatale.Nu mai sta asa,mai ales ca zici ca-i deformat la fata!!!Du-te la urgente!

Mai Oana,eu ti-am sugerat tie,acum catva timp,sa te inscrii la odiseea ta!Ar fi bine totusi s-o faci!Acolo sunt mamici cu pui de o varsta cu al tau si vei primi raspunsuri mult mai detaliate,prompte si vei stabili si o relatie dincolo de acest forum.Te-ar ajuta mult mai mult decat sa deschizi 100 de subiecte pe aici!

Sanatate!

*Blackmoon Lady 11+si lipistocul meu iubit
Citat:
" Daca vrei sa indrumi pe cineva incepi cu invataturile si sfarsesti cu pildele.."-L.A.Seneca

Mergi la inceput

am fost la urgenta si i-a facur Ca in vena,dr m-a intrebat daca nu a fost pisc at de altceva ,o albina...,e prea tare umflat si a coborat umflatura,cel putin stiu ca de la piscatura..avea si febra si m-am mirat !a facut febra si la voi din cauza asta?
mi-a dat Ca lactic sa-i dau in continuare si peritol..

My lady,scriu la forumul "parintii intreaba..."cand am 'urgente"pt ca se raspunde repede,pe alt forum"odiseea nu stiu care.."nu stiu despre ce se vb..?.de altfel eu nu stau la discutii decat cand am de intrebat ceva sau cand mai raspund aici la "parintii intreaba "in rest nu...it aici intreb orice si astept raspunsuri de mla parinti care au trecut si ei prin asa ceva sau care cunosc problema..acolo cintra toata lumea?la odisee? e o problema ca pun prea multe intrebari?rog sa-mi raspunda unul din moderatori

David (25.1110.2006)
...Paul (15.05.2009)

Mergi la inceput

..si nu inteleg unde la "odiseea ta"?

David (25.1110.2006)
...Paul (15.05.2009)

Mergi la inceput

Oana,draga mea,o odisee este locul unde mamicile sa aduna inca de cand sunt insarcinate si raman impreuna multi ani de atunci incolo,daca se inteleg bine,o parte mai pleaca,o parte mai vin,dar se scrie zilnic acolo,se discuta mereu,se intreaba,se consulta...e altceva.Sunt mamici informate si care au cunostinta despre probleme frecvente ale copilasilor,pentru ca sunt de o varsta,pe cand in topicele pe care le deschizi tu-iti raspund si parinti care au copii de 8-14-14 ani!
Nu zic ca nu e ok sa deschizi subiecte aici,nicio problema,dar iti recomand sa te inscrii si la odisee.Zi-mi cat are pruncul tau si iti pun link direct catre odiseea ta,iti explic cum sa ajungi acolo,epntru a scrie.Nu vei regreta-crede-ma!

Citat:
" Daca vrei sa indrumi pe cineva incepi cu invataturile si sfarsesti cu pildele.."-L.A.Seneca

Mergi la inceput

De exemplu eu scriu la Odiseea fulgusorilor de nov.dec2009-fiica mea s-a nascut pe 29.11.2009 si mai scriu la odiseea bulgarasilor de ian.feb2012 pentru ca urmeaza sa nasc in ianuarie-februarie 2012.

Pe mine,personal,m-a ajutat si ma ajuta foarte mult sa fac parte dintr-un grup de mamici cu care sa ma identific.

Citat:

Mergi la inceput