Micile agresiuni stradale

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns andata spune:

Cum s-a spus si mai inainte, nu conteaza cat de timida esti, cum te imbraci sau ce conformatie corporala ai. Pana la 18 ani eu nu am iesit din pantaloni si tricouri, tinuta cat se poate de antisexi, si tot am patit-o. Si dupa ce am patit-o si eu prima data la vreo 13 ani sa fiu atinsa, am inceput sa ma bat cu frate-meu cat mai mult, sa prind "subtilitatile" autoapararii. El facea lupte greco-romane pe vremea aceea, dar noi ne luptam ca tampitii, cu lovituri de picioare, vanatai si urechi muscate... Mi-a prins insa bine la liceu.
In plus nu plecam de acasa fara sare la mine. Ma gandeam ca ma descurc cu unul sau doi daca sunt atacata, dar ce fac daca sunt mai multi? Un praf de sare la nivelul ochilor cand atacatorii nu se asteapta era suficient ca sa am timp sa fug daca nu se punea problema ripostei.

Nici eu nu le-am spus alor mei. Si asa trebuia sa fiu la 8.30 seara in casa, daca le spuneam si ce patesc cred ca nu mai ieseam deloc.

Fie-mea face acum antrenamente la karate. Se apropie de 14 ani, deja au inceput sa se ia derbedeii de ea. Ca si mine, are un buzunar cu sare. Nu e timida. Nu se imbraca vulgar. De fapt, nici macar fuste nu poarta pe afara, ca i se pare ca sunt picioarele ei un pic nu stiu cum.

Mami de un fecior, o fecioara si o scumpa racusoara

Tutu land

blog de mama
Si ingerii au nevoie de ajutor
Blogul lui Mihaita

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns michelle-usa spune:

in Rom, pe vreme mea erau destul de frecvente si nu de putine ori mi-era frica sa trec pe langa indivizi care ii ocheam de la distanta ca sunt pusi pe astfel de "glume' si ii ocoleam. desigur in autobuze sau and stateai la coada la ceva nu aveai de ales.

asa ceva nici eu nu am intilnit pe aici, cred ca indiferent de cum ai fi imbracata...
cu o mica exceptie cand niste mexicani, dupa ce am trecut prin fatza lor sa ma intilnesc cu sotul meu mi-au zis: hei mamacita! = frumusico, esti hot, sexy cam asa ceva...(eram imbracata destul de decent,ca mergeam la immigration)
sotul meu ia auzit, dar nu a zis nimic, a zambit si am mers mai departe.eu, nici nu stiam ce insemana dar mi-a zis sotul rizind.
de atunci mai imi zice si el asa,cand glumim intre noi.

michelle

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns XIO spune:

Citat:
citat din mesajul lui marius

Am intrebat-o pe Ioana mi-a spus ca nu a patit asa ceva niciodata. Nimeni nu a fluierat dupa ea, nimeni nu a impins-o sau nu a atins-o sub nici o forma, pe strada merge asa cum spuneam zilnic de la scoala vine de ani de zile singura cu tramvaiul, merge singura in oras sau la zone studio la lucru sau la dans. Nu a auzit a vreo colega sa fi patit asa ceva sau asemanator. A spus ca probabil in Bucuresti se intampla desi ea de cate ori a fost in Bucuresti nu a patit asa ceva.
Asta este tot ce pot sa spun din partea ei.

Eu pur si simplu / Pagina legislativa

Asa e si la mine, Marius.
Au fost oameni care s-au manifestat zgomotos sau care au incercat pipaieli, dar erau copii care se credeau smecheri tare si care la invitatia mea de a veni mai aproape au tulit-o rapid. Ba chiar o data era o gasca de vreo 10 baieti, cel mai mare avand 16 ani sa zicem, eu vorbeam la telefon, au trecut pe langa mine si cel mai mic a incercat sa-mi puna mana pe fund. M-am intors dupa ei si au fugit toti.
Mi s-a intamplat si in Canada, era tot o gasca de baieti de vreo 14 ani, ca asta cam e media de varsta.

daca ina dolescenta se intampla, acum e muuult, muuult mai rar. De pipaieli nu spun, ca astea erau incercate doar de copii.
In mijlocul de transport in comun nu mi s-a intamplat in veci.
Sunt insa de-a dreptul contrariata de claxoanele efectuate de oameni aflati pe bicicleta, masina de gunoi, samd, chiar i s-a intamplat vreunuia sa il opreasca vreo femeie si sa faca sex dupa ce a claxonat-o pe strada?

cand eram in clasa a 8-a plecam de la meditatii, in spatele meu 2 de vreo 20 si de ani au inceput sa comentez, i-am ignorat. M-au depasit i l-am calcat din greseala pe slap pe unul dintre ei care manca un hamburger. S-a intors la mine cu gura plina si-mi spune "bai vaco, vezi pe unde calci", eu fara sa clipesc ii spun calma "vaca e ma-ta".
Ala se intoarce la mine tupefiat si ma intreaba ce am spus, mergend inspre mine "amenintator". Lipita aproape de perete ii spun "vaca.. e ma-ta!".
L-a luat prietenul lui care probabil avea un IQ mai rasarit.
Si la mare cand am intrat la facultate eram pe aleea din Costinesti si in spatele meu un ...domn, ma impingea cu colacul. I-am spus de 3 ori sa se opreasca, a 4-a oara m-a impins cu colacul in fund, m-am intors i i-am dat un pumn in piept.
A fost mult prea uimit de situatie si tot drumul a mers linistit. Avea vreo 28 de ani.

Si atat, astea sunt singurele chestii.

Aaaa, in Bucuresti cand mergeam dimineata la 5 la ambasada cu mama-mea niste tigani mici si mari comentau, iar unul a vrut sa o prinda pe mama-mea de sani. Asa ceva nu am mai vazut in veci i nici nu credeam ca pot vedea.
In Timisoara nu ni s-a intamplat in 20 respectiv 40 de ani...

**Fur is for petting***
http://www.facebook.com/#!/adoptiicaini
www.adoptiipisici.ro

Mergi la inceput