televizor nou/ probleme cu cablul?

televizor nou/ probleme cu cablul? | Autor: daniela_b

Link direct la acest mesaj

Mama mea a cumparat un televizor nou, sigilat, saptamina trecuta.
Nu l-am incercat la magazin fiindca era cu 5 minute inainte de ora inchiderii.
Acasa l-am testat, am cautat cu functia automata toate canalele.
Pe unele dintre ele se vede exceptional. Pe altele se vede cu purici, imaginea e dublata de alta ( de pe alt canal) etc.
Am incercat sa reglez acele canale care nu se vad bine ( si care sint mai multe decit cele care se vad ) cu functia de acord fin.
Nu am reusit decit sa imbunatatesc oarecum, in niciun caz nu se vede asa cum trebuie.
Problema e ca nu stiu care e cauza.
Televizorul? ( atunci de ce pe unele canale se vede perfect, oare asta nu inseamna ca televizorul functioneaza, de fapt?)
Cablul? ( n-o fi compatibil cu televizorul acesta? inainte aveam un alt televizor la care totul functiona perfect cu cablul)
Ce nu e bine?
Sa schimbe televizorul? ( Cam dificil, in conditiile in care ambalajul a fost aruncat, am inteles ca se anuleaza garantia).
Sau sa chemam de la firma de cablu pe cineva? ( as chema oricum dar mi-e sa nu refuze auzind ce problema e si sa ma puna sa schimb televizorul oricum. Plus ca e cam dificila treaba asta cu programarile la firma de cablu).
A mai patit cineva asa?
Cum s-a rezolvat?

Pastreaza-ti inima calma in timpul actiunii

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Sabina spune:

ce fel de telvizor e/ din ala model vechi sau e LCD cu HD?
eu cred ca e de la cablu. daca tipi la ei indeajuns, vin:D

Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil!

Cum mi-am alaptat copiii

Sabina's blog, Sofia Galagia si bb Gheo

Cea mai lungă cale este calea care duce de la urechi la inimă.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns daniela_b spune:

Da, Sabina, e model din ala vechi, cu tub mare ca o cocoasa patrata, in spate .

Multumesc pentru sugestie :)), daca-i de tipat (doar) ma descurc...
.

To live a creative life, we must lose our fear of being wrong - Joseph Clinton Pearce

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ni-na spune:

Sotul lucreaza in CATV si mi-a zis ca e de la semnal,singurii in masura sa repare buba sunt cei de la cablu.Depinde unde sunteti abonati,insa la unele firme,cat audit intern au,,,,,,nu-i nevaie de tipat........factura pt reglaj TV........si isi fac treaba.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns daniela_b spune:

Multumesc, ni-na, chiar m-a ajutat informatia, am facut mai multa presiune pe firma, sa trimita pe cineva.

A fost tipu' de la cablu si a constatat ca era semnalul prea puternic.
S-a rezolvat mult mai simplu decit parea dar asta dupa ce a trebuit sa am o rabdare de 5 ori mai mare cu persoanele din centrala care refuzau pur si simplu sa trimita un om sa verifice.

To live a creative life, we must lose our fear of being wrong - Joseph Clinton Pearce

Mergi la inceput